Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks kļūst par trešo zvaigzni, Dzierkals un Rubīns piespēlē

Agris Suveizda

Kivlenieks kļūst par trešo zvaigzni, Dzierkals un Rubīns piespēlē
Matīss Edmunds Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ziemeļamerikas junioru hokeja līgās punktu bagāžu papildināja Mārtiņš Dzierkals un Kristiāns Rubīns, bet Matīss Edmunds Kivlenieks tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Kvebekas Junioru hokeja līgā rezultatīvi asistēja Mārtiņš Dzierkals, kurš 49. minūtē vairākumā palīdzēja komandai gūt otros vārtus. "Huskies" savā laukumā gan ar 2:4 zaudēja "Sea Dogs", spēles laikā zaudējot arī ar 0:4. Dzierkalam arī negatīvs lietderības koeficients -3, trīs metieni pa vārtiem un trīs spēka paņēmieni. Sešos mačos Dzierkalam ir desmit (4+6) punkti, kas ir 21. rādītājs līgā, un pozitīvs lietderības koeficients +4.

Rietumu hokeja līgā pie rezultatīvas piespēles tika Kristiāns Rubīns, kurš 54. minūtē vairākumā asistēja vienības pēdējā vārtu guvumā un palīdzēja "Tigers" ar 7:2 sakaut "Hitmen". Viņam arī pozitīvs lietderības koeficients +1. Rubīnam šosezon deviņās spēlēs seši (1+5) punkti un pozitīvs lietderības koeficients +5. Citā spēlē "Blazers" viesos ar 2:4 piekāpās "Americans", bet Rūdolfam Balceram negatīvs lietderības koeficients -1.

Savienoto Valstu hokeja līgā par spēles trešo zvaigzni tika atzīts vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētais "Musketeers" izbraukumā gan ar 1:2 pagarinājumā zaudēja "Black Hawks". Kivlenieks atvairīja 28 no 30 metieniem un šosezon piecos mačos atvairījis 94,7% metienu un ielaidis vidēji 1,34 ripas. Omahas "Lancers" viesos ar 5:3 pārspēja Fargo "Force", bet Erlendam Kļaviņam četras soda minūtes, divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Vienus vārtus "Force" guva, kad uz noraidīto soliņa bija Kļaviņš, 28. minūtē panākot 2:3.

NCAA teicami debitēja 21 gadu vecais aizsargs Kristofers Bindulis, kurš trešajā trešdaļā vispirms asistēja vairākumā un pēc tam pats realizēja vairākumu, palīdzot panākt attiecīgi 4:1 un 5:1 un palīdzot "Lake Superior State" ar 6:1 sakaut Mičiganas štata komandu. Ar vārtiem debitēja arī 21 gadu vecais aizsargs Jānis Jaks, kurš 51. minūtē panāca 3:4, tomēr "American International" ar 4:5 galotnē atzina "Union" pārākumu. Savuārt "Quinnipiac" ar Kārli Čuksti sastāvā zaudēja Meinas vienībai (3:4).

Ziemeļamerikas Hokeja līgā "Rebels" ar 5:1 apspēlēja "Knights". Mareks Egīls Mitens atvairīja 13 no 14 metieniem. Mitens deviņās spēlēs vidēji ielaidis 1,21 ripu, kas ir labākais rādītājs līgā, un atvairījis 94,4% metienu, kas ir otrais labākais rādītājs. Ontārio Hokeja līgā uzvarēja Ošavas "Generals", kas mājās ar 5:2 pārspēja Pīterboro "Petes". Renārs Krastenbergs izdarīja piecus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
QMJHL – Includes live game day coverage,...
WHL Network
WHL Network
Game Center
Game Center
Ontario Hockey League – Official Site of...
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Game Summary | North American Hockey League | NAHL

     [+] [-]

, 2016-10-15 08:49, pirms 8 gadiem
Kivleniekam labi stati!

  +3 [+] [-]

, 2016-10-15 09:03, pirms 8 gadiem
kāpēc tiek ignorēti mūsējie NCAA?

debijas spēlēs NCAA Bindulim 1+1 (skat. Welcome to collegehockeystats.net ), Jānim Jakam 1+0 ( Welcome to collegehockeystats.net ).

Pie kam, Bindulis spēlēja 1. aizsargu pārī.

     [+] [-]

, 2016-10-15 09:05, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: Kivleniekam labi stati!
Mitēnam arī - labākais līgā!
skat. Goalie Statistics | North American Hockey... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja