Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam rezultatīva piespēle, Kuldam bezvārtu zaudējums

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jevpalovam rezultatīva piespēle, Kuldam bezvārtu zaudējums
Ņikita Jevpalovs
Foto: armadahockey.ca

Aizvadītajā naktī Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) ar kārtējo rezultativitātes punktu atzīmējies Ņikita Jevpalovs, kura pārstāvētā Bleinvilas-Boibriānas "Armada" gan ar 3:5 atzina Viktoriavillas "Tigres" pārākumu. Tanī pašā laikā, Rietumu hokeja līgā (WHL) zaudējumu piedzīvoja Edgara Kuldas pārstāvētā Edmontonas "Oil Kings".

Jevpalovam punkts komandas zaudējumā

Mača ievads krietni veiksmīgāks izvērtās "Armada" spēlētājiem, kas jau pirmajās piecās mača minūtēs guva divus vārtus. Perioda otrajā pusē "Tigres" vienus vārtus izdevās atgūt, pirmajām divdesmit minūtēm noslēdzoties ar 2:1 "Armada" labā.

Kamēr otrais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, trešajā periodā "Tigres" izdevās gūt uzreiz četrus vārtus, kas tika gūti vien ar septiņu minūšu intervālu. Uz to "Armada" spēlētāji prata atbildēt tik ar vieniem vārtiem mača pēdējā minūtē, kad pēc Jevpalova piespēles precīzs bija Daniks Martels.

Jevpalovs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī diviem zaudētiem iemetieniem. 10 aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies ar pieciem (1+4) rezultativitātes punktiem.

Kuldas "Oil Kings" piedzīvo zaudējumu

Edmontonas "Oil Kings" aizvadītajā naktī tikās ar Kūtinejas "Ice" vienību, sīvā cīņā piekāpjoties pretiniekiem ar 0:1. Vienīgos vārtus "Ice" spēlētāji guva otrās trešdaļas izskaņā, kad "Oil Kings" vārtos stāvošo Tristanu Džeriju pārspēja Kolins Širlijs.

Desmit aizvadītajās spēlēs Edgars Kulda atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm, negatīvu lietderības koeficientu "-1", kā arī četrām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
WHL Network
QMJHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:01, pirms 12 gadiem
gan jau pieradis ari parejie pie ziemelamerikas hokeja. Jevpalovam bija vieglak jo vins jau ZA ir spelejis.

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:16, pirms 12 gadiem
dzidrais krauklis aka simeks rakstīja: Jevpalovs tīri labi sācis spēlēt...pārējie gan pazuduši
nu Lipsbergam ir tikai 7 speles un 3 piespeles taa, ka reali ja vins nakamaja spele kadu vartu gust, tad stati vinam diez ko svakaki nav, tik komandai maz spelu

Kuldam 10 sp 0+2 bet nu tas bija gaidams, nemot vera, ka pagajusogad vins tik MHL B speleja un vispar ir ari sigada drafta vecums (tiesa, ar sadu speeli.....).

Par ceturto chali aizsargu - apmeram ka spele jau bija gaidams

     [+] [-]

, 2012-10-15 12:17, pirms 12 gadiem
Blugeram taja pasa laikaa ne zemaka limeni NCAA 2 speles 0+1, Klavinam zviedru J20 6 speles 0+8
Par Zemgu un Pelsu jau zinams

  +1 [+] [-]

, 2012-10-15 12:30, pirms 12 gadiem
Kulda 2012 gada drafta apskatā ir novērtēts, kā C klases prospekts, atgadīnāsim, ka Girgensons pagājušo gad bija A. Labi ir tas, ka Kulda vispār ir ievietots, šajā sarakstā, bet nu augstu draftēts viņš nebūs, 6,7 kārta, ne augstāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja