Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eglem -2 zaudējumā, Mitens paliek rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Eglem -2 zaudējumā, Mitens paliek rezervē
Haralds Egle. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Amerikas Hokeja līgas mačā Manitobas "Moose" ar latviešu uzbrucēju Haraldu Egli ierindā izbraukumā ar 2:3 atzina Belvilas "Senators" pārākumu.

Laukuma saimnieki uzvaras vārtus guva četras minūtes līdz pamatlaika beigām, un tobrīd laukumā atradās arī Haralds Egle. Viņš uz ledus bija arī pirmajos ielaistajos vārtos, tādējādi maču pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Latviešu uzbrucēja kontā arī desmit minūšu noraidījums, pretiniekam saņemot tādu pašu. Egle izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Egle aizvada savu pirmo profesionālo sezonu, un 24 spēlēs viņš izcēlies ar četriem vārtiem un vienu piespēli. "Moose" Kanādas divīzijā ieņem otro vietu.

Citā spēlē Binghemtonas "Devils" viesos ar 2:3 atzina Hēršijas "Bears" pārākumu, tai kļūstot par AHL regulārās sezonas labāko komandu. Maču no "Devils" rezervistu soliņa vēroja 23 gadus vecais Mareks Mitens. Viņa komandas biedrs Džeremijs Brodērs atvairīja 32 no 35 pretinieku izdarītajiem metieniem. Bingemtonas vienība piedzīvoja 12. zaudējumu pēdējās 13 spēlēs, ar kopumā 33 mačos iekrātiem 19 punktiem ieņemot pēdējo vietu Ziemeļu divīzijā.

Mitens šosezon laukumā devies četrās AHL spēlēs, izcīnot vienu uzvaru, kā arī atvairot 89,9% metienu un katrā mačā ielaižot vidēji 2,81 ripu.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...

     [+] [-]

, 2021-05-15 23:51, pirms 3 gadiem
Mitenam pēdējā spēle aizvadīta teju mēnesi atpakaļ, taču pieteikumā regulāri ir, kas notiek?