Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam +2 uzvarā, Jevpalovam -2 zaudējumā

Agris Suveizda

Freibergam +2 uzvarā, Jevpalovam -2 zaudējumā
Ralfs Freibergs
Foto: insidehockey.com

Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadījuši Latvijas spēlētāju Ņikitas Jevpalova un Ralfa Freiberga pārstāvētie klubi. Jevpalovs tika pie negatīva lietderības koeficienta -2, bet Freibergs - pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Amerikas Hokeja līgā divu uzvaru sērija pārtrūka Sanhosē "Barracuda", kas savā laukumā ar 2:4 piekāpās Beikersfīldas "Condors". Ņikita Jevpalovs atradās laukumā pirmajos divos ielaistajos vārtos (0:2) un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

21 gadu vecais uzbrucējs šosezon Amerikas Hokeja līgā piedalījies 41 cīņā, sakrājis 11 (3+8) punktus, desmit soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -9. Beikersfīlda ar 50 punktiem 45 spēlēs (55,6%) Klusā okeāna divīzijā pakāpās uz trešo vietu, bet Sanhosē ar 50 punktiem 46 spēlēs (54,3%) noslīdēja uz piekto pozīciju.

ECHL uzvaru svinēja Tolīdo "Walleye", kas savā laukumā divreiz nenosargāja vadību, tomēr bullīšos pārspēja Fortveinas "Komets" (3:2). Ralfs Freibergs bija laukumā savas komandas abos gūtajos vārtos un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. 24 gadus vecais aizsargs šosezon spēlējis 42 mačos, nopelnījis 17 (2+15) punktus, 43 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +18. Tolīdo ar 63 punktiem 47 spēlēs ir Ziemeļu divīzijas līdere.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |