Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Koļesņikovs atgriežas Edinburgā, pievienojas Upītim un Grigoram

Andrejs Siliņš

Koļesņikovs atgriežas Edinburgā, pievienojas Upītim un Grigoram
Ņikita Koļesņikovs
Foto: hokej.sk

Latvijas hokeja aizsargs Ņikita Koļesņikovs pametis Kvebekā bāzētās Ziemeļamerikas līgas (LNAH) klubu "Cool FM 103.5" un atgriezies Lielbritānijas Elites līgas klubā Edinburgas "Capitals", kur šosezon spēlē arī Juris Upītis un Rihards Grigors.

Koļesņikovs Edinburgas klubā spēlēja jau 2015./2016. gada sezonā, aizvadot 19 mačus un izceļoties ar 14 (3+11) rezultativitātes punktiem. Pagājušajā sezonā Koļesņikovs devās uz Kanādu, lai pievienotos Ziemeļamerikas līgas klubam "Cool FM". Tā sastāvā aizsargs 36 spēlēs guva divus vārtus un atdeva 11 piespēles.

Jauno sezonu Koļesņikovs iesāka turpat, tomēr pēc astoņiem mačiem, kuros guvis vienus vārtus, sakrājis četras soda minūtes un nopelnījis negatīvu koeficientu (-4) komandu atstājis. Savulaik Latvijas U18 un U20 izlasēs spēlējušais aizsargs atgriezies Edinburgā.

"Capitals" rindās šosezon spēlē arī uzbrucējs Juris Upītis, kuram 12 spēlēs pieci (1+4) punkti, kā arī aizsargs Rihards Grigors, kurš 12 mačos nopelnījis 13 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Edinburgh Capitals