Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs bez punktiem, T. Bļugers joprojām nespēlē

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Krastenbergs bez punktiem, T. Bļugers joprojām nespēlē
Renārs Krastenbergs (nr.17)
Foto: thepeterboroughexaminer.com

Ziemaļamerikas hokeja līgās šonakt mačus aizvadīja Teodora Bļugera un Renāra Krastenberga pārstāvētās komandas. Tiesa, latvieši vai nu nespēlēja, vai ar punktiem neizcēlās.

Renāra Krastenberga pārstāvētā Ontārio hokeja līgas vienība Ošavas ''Generals'' savā laukumā uzņēma Sadburijas ''Wolves'', apspēlējot to ar rezultātu 4:2. Krastenbergs palika bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu, statistikā atzīmējoties tikai ar vienu metienu pa vārtiem.

20 spēlēs Renārs ticis pie 9(3+6) punktiem un lietderības koeficienta +7. Uzbrucēja pārstāvētā Ošavas ''Generals'' komanda ar 29 punktiem atrodas Austrumu konferences vadībā, visā līgā par trim punktiem atpaliekot no Eri ''Otters'' vienības, kas, savukārt, ir vadībā Rietumu konferencē.

AHL regulārās sezonas spēlē Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' bez savainotā Teodora Bļugera ierindā ar rezultātu 4:1 izcīnīja uzvaru pār Hārtfordas ''Wolf Pack''. Bļugers šosezon vēl nav aizvadījis nevienu AHL spēli, savukārt ''Penguins'' komanda ar 21 punktu 13 spēlēs atrodas visas līgas līderpozīcijās.

Izmantotie resursi:
Ontario Hockey League – Official Site of...
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

  +3 [+] [-]

, 2016-11-14 09:14, pirms 8 gadiem
Tralmakam pirmais gols USHL