Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam un Bukartam vārti, Ābolam divas piespēles, Jevpalovs nerealizē bullīti

Rolands Eliņš

Dzierkalam un Bukartam vārti, Ābolam divas piespēles, Jevpalovs nerealizē bullīti
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Amerikas Hokeja līgā Ņikita Jevpalovs, lai arī nerealizēja savu iespēju izpildīt pēcspēles metienu, palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru, bet Ziemeļamerikas junioru līgās rezultatīvi turpināja spēlēt Mārtiņš Dzierkals, Rihards Bukarts un Rodrigo Ābols.

Ņikita Jevpalovs AHL mačā „Barracuda” sastāvā izcīnīja uzvaru pār „Gulls” ar 4:3. Pamatlaiks un papildlaiks gan noslēdzās neizšķirti, taču pēcspēles metienos „Barracuda” bija pārāka. Jevpalovs šajā spēlē nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens un nerealizēja savu pēcspēles metienu. Savukārt „Comets” sastāvā joprojām nebija Ronalda Ķēniņa, un tika ciests zaudējums 3:6 pret „Falcons”, taču tiek vēstīts, ka Ķēniņš ir arvien tuvāk atgriešanās brīdim. Uzvaru izcīnīja „Crunch” ar Kristeru Gudļevski rezervē – ar 4:3 tika pārspēta „Senators”, un Sirakjūzas vārtsargs Adams Vilkokss atvairīja 33 no 36 pretinieku metieniem.

ECHL spēlē zaudējumu piedzīvoja „Walleye” ar Ralfu Freibergu sastāvā, kura ar 4:5 piekāpās Mančestras „Monarchs”. Freibergam šajā spēlē neitrāls lietderības koeficients. Savukārt sezonas debiju šajā līgā aizvadījis Roberts Lipsbergs, pēc traumas atgriežoties "Thunder" sastāvā. Viņa komanda ar 4:1 pieveica "Gladiators", bet Lipsbergs spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bet NCAA sausais zaudējums Teodoram Bļugeram, kura pārstāvētā „Minnesota State” ar 0:4 piekāpās Minesotas universitātei. Bļugeram negatīvs lietderības koeficients mīnus divi.

Kvebekas Junioru hokeja līgā savus kārtējos vārtus guvis Mārtiņš Dzierkals, kurš palīdzēja „Huskies” ar 3:1 apspēlēt „Oceanic”. Dzierkals izcēlās vairākumā, pirmā perioda beigās, un tika atzīts par mača trešo zvaigzni, taču spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Sezonas 20 spēlēs Dzierkals spējis gūt 28 punktus (13+15).

Rietumu hokeja līgā Portlendas „Winterhawks” ar 5:4 savā laukumā pieveica „Broncos”. Rezultatīva spēle abiem Portlendas latviešiem, proti, Rihards Bukarts guva vārtus, bet Rodrigo Ābols izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, vienu no tām izdarot Bukarta vārtu guvumā. Bukartam šie bija jau trešie vārti Portlendas sastāvā četrās spēlēs (sezonā 14 spēlēs 8+5), bet Ābols savā debija WHL sezonā 18 spēlēs sakrājis 16 punktus (5+11).

Savienoto Valstu hokeja līgā Haralds Egle bija „Madison” pirmajā maiņā, piedzīvojot zaudējumu 3:6 pret „Fightning Saints”. Egle izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL
USHL Stats
WCHA.com - Box Scores

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-14 09:09, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Gaidu sc klaunu komentārus par to, cik labā līga tie spēlē , cik daudz punktu un, protams, salidzinajumus ar Karsumu, Dogmenu un Zirgu. Vienmēr var ierekt kā samie sviestu raksta.
Pirmkārt, iemācies latviski rakstīt, tad vismaz būsi atzīstams trollis, otrkārt vienīgais, par ko var pasmieties šādos komentāros esi tu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-14 09:18, pirms 9 gadiem
Lai jaunie cīnas!

     [+] [-]

, 2015-11-14 16:01, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Gaidu sc klaunu komentārus par to, cik labā līga tie spēlē , cik daudz punktu un, protams, salidzinajumus ar Karsumu, Dogmenu un Zirgu. Vienmēr var ierekt kā samie sviestu raksta.
Atkal mazais kropIitis vilciens pirmais iekomente.