Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Uzbrucējam Vilmanim vēl viena uzvara AHL, aizsargam Bulānam trešais punkts QMJHL

Agris Suveizda

Uzbrucējam Vilmanim vēl viena uzvara AHL, aizsargam Bulānam trešais punkts QMJHL
Pēteris Bulāns. Foto: Bruno Girard

Latviešu hokejisti Ziemeļamerikā aizvadījuši spēles Amerikas Hokeja līgā, Kvebekas Junioru hokeja līgā un Ontārio Hokeja līgā.

AHL

• Ar divām izbraukuma uzvarām jauno sezonu sākusi Šārlotas "Checkers", kas ar rezultātu 3:0 apspēlēja Bridžportas "Islanders". Sandim Vilmanim viens metiens pa vārtiem.

QMJHL

• Trešo rezultatīvo piespēli sezonas septiņās spēlēs izdarīja aizsargs Pēteris Bulāns, kura pārstāvētā Šikutimī "Sagueneens" ar 2:4 piekāpās Bekomo "Drakar".

• Ar 2:4 zaudēja arī Šērbrukas "Phoenix", kas ar Linardu Feldbergu vārtos atzina Halifaksas "Mooseheads" pārākumu. Kanādas junioru līgu spēļu oficiālā statistika pašlaik nav pieejama.

OHL

• Trešajā trešdaļā divu vārtu pārsvaru izlaida 16 gadus vecā Kārļa Flugina pārstāvētā Flintas "Firebirds", kas pamatlaikā ar 5:6 piekāpās Sārnijas "Sting".

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...

     [+] [-]

, 2024-10-14 10:10, aizvakar
Īsi un kodolīgi. Paldies!