Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pavlovam piespēle debijā un uzvara pār Karsumu, Daugaviņam 1+1 neveiksmē Vācijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pavlovam piespēle debijā un uzvara pār Karsumu, Daugaviņam 1+1 neveiksmē Vācijā
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) svin vārtu guvumu. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Latviešu hokejisti šovakar aizvadīja mačus Čehijā, Slovākijā, Vācijā, Zviedrijā, Dānijā, Somijā, Šveicē. Jānis Jaks rezultatīvi piespēlēja zaudējumā pret Māra Bičevska vienību, bet Vitālijs Pavlovs Slovākijā debitēja ar piespēli uzvaras vārtos pār Mārtiņa Karsuma komandu. Vācijas DEL līgā Kaspars Daugaviņš guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja komandas zaudējumā. Gunārs Skvorcovs sakrāja trīs rezultativitātes punktus Dānijas čempionātā.

Čehija

Kārļa Čukstes ''Trinec'' mājās ar 3:2 pārspēja ''Plzen''. Latvietis laukumā pavadīja 20:09 minūtes, no kurām 2:42 mazākumā, un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu viens. Viņa komanda ar 14 punktiem deviņos mačos ieņem astoto vietu Ekstralīgā.

• Citā spēlē Roberts Bukarts un ''Vitkovice'' viesos uzveica ''Karlovy Vary'' hokejistus ar 5:4. Uzbrucējs uz ledus pavadīja 17 minūtes, pa vārtiem nemeta un bloķēja divus metienus. ''Vitkovice'' desmit spēlēs tikusi pie 19 punktiem, ieņemot ceturto vietu starp 14 klubiem.

• Latviešu duelī Jāņa Jaka, Ralfa Freiberga un Kristapa Zīles pārstāvētā ''Litvinov'' piekāpās Mārim Bičevskim un ''Mlada Boleslav'' – 3:4. Litvīnovas klubs ieņem 14.vietu ar astoņiem punktien, bet ''Mlada Boleslav'' ir otrajā pozīcijā.

• Jaks rezultatīvi piespēlēja mājinieku trešajā vārtu guvumā, uz ledus summā pavadot 20 ar pusi minūtes (6:57 vairākumā), pa vārtiem metot trīsreiz un nopelnot neitrālu lietderības koeficientu. Zīlem laukumā 20:03 minūtes, pieci metieni pa vārtiem un trīs bloķēti metieni, bet Freibergam 15:49 uz ledus pavadītas minūtes, pozitīvs +/- rādītājs un divi metieni pa vārtiem. Bičevskim viesu rindās nospēlētas 12 minūtes, negatīvs lietderības koeficients mīnus viens un astoņi no 16 uzvarētiem iemetieniem.

Kristapa Sotnieka un Oskara Cibuļska ''Kladno'' mājās piedzīvoja neveiksmi pret Prāgas ''Sparta'' – 2:5. Sotnieks 15 minūšu laikā nopelnīja noraidījumu un bloķēja vienu pretinieku metienu, bet Cibuļskis spēlēja par minūti mazāk, pavadot 2:34 minūtes laukumā mazākumā.

Slovākija

Vitālijs Pavlovs debijas mačā rezultatīvi piespēlēja ''Michalovce'' uzvarā izbraukumā pār Mārtiņa Karsuma ''Liptovsky Mikulas'' – 1:0. Viesu rindās debitēja arī Patriks Zabusovs, kurš izpildīja divus metienus pa vārtiem. Tikpat metieni arī Karsumam. Uzvarētāji ir sestie, bet Karsuma komanda devītā starp 12 vienībām Slovākijā.

Filipa Bunča ''Nitra'' izbraukumā ar 3:4 piekāpās ''Zvolen''. Latvietim uz ledus pavadītas 22:35 minūtes, divi metieni pa vārtiem un seši no 20 uzvarētiem iemetieniem. ''Nitra'' atrodas desmitajā pozīcijā.

Patrika Ozola pārstāvētā ''Dukla'' ar 1:4 valsts galvaspilsētā zaudēja ''Slovan'' hokejistiem. Aizsargs nospēlēja 14 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja +/- rādītāju mīnus viens.

Vācija

Kaspars Daugaviņš guva ''Iserlohn Roosters'' otros vārtus un rezultatīvi piespēlēja ceturtajā golā, bet viņa komanda ar 4:5 viesos piekāpās ''Augsburger Panther''. Latvietis arī uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un nopelnīja +/- rādītāju plus divi. Daugaviņa klubs ieņem pēdējo, 15. pozīciju DEL līgā.

Mika Indraša ''Schwenninger'' savā laukumā atzina Manheimas ''Adler'' pārākumu - 2:4. Uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Indrašis pa vārtiem meta sešas reizes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi. Viņa klubs ieņem 12. vietu turnīra tabulā.

Šveice

• Šveices čempionātā Denisa Smirnova Ženēvas ''Servette'' rezultatīvā spēlē ar 5:6 viesos zaudēja Bernes hokejistiem. Latvietis uz ledus pavadīja 3:39 minūtes, bloķējot vienu metienu. Ženēvas komanda ir Šveices meistarsacīkšu līdere.

Oskars Lapinskis ''Langnau Tigers'' rindās nospēlēja 2:44 minūtes, viņa komandai ar 2:3 zaudējot ''Kloten''. Lapinska komanda ieņem pēdējo vietu 14 vienību konkurencē.

Ivara Punnenova un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''Lausanne'' mājās sakāva ''Ajoie'' ar 6:2. Latviešu vārtsargs atvairīja 29 no 31 metiena, bet Ķēniņš nospēlēja nepilnas 15 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus metienus. Lozannas vienība turnīra tabulā atrodas desmitajā pozīcijā.

Somija, Zviedrija, Dānija, Austrija

• Somijas ''Mestis'' līgā Roberts Kaļķis rezultatīvi piespēlēja partnerim viņa pārstāvētās IPK zaudējumā viesos pret ''Kiekko-Espoo'' ar 1:4. IPK ieņem astoto vietu turnīra tabulā.

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā Kristers Gudļevskis sargāja ''MoDo'' vārtus uzvarā pār ''Kristianstad'' ar 3:2. Gudļevskis atvairīja 22 no 24 metieniem, bet Rihards Marenis uzvarētāju rindās trīs reizes meta pa viesu vārtiem. ''MoDo'' ir ''HockeyAllsvenskan'' līdervienība.

Georga Golovkova ''Almtuna'' izbraukumā ar 2:4 zaudēja ''Karlskoga''.

Renāra Krastenberga ''Sodertalje'' ar 3:6 izbraukumā zaudēja AIK. Latvietis pa vārtiem nemeta un nopelnīja +/- rādītāju mīnus viens. ''Sodertalje'' atrodas septītajā pozīcijā Zviedrijas otrajā līgā.

• Dānijas meistarsacīkstēs Edgara Kuldas ''Esbjerg'' ar 3:2 savā laukumā apspēlēja ''Rodovre Mighty Bulls''. Kuldas klubs 12 mačos ticis pie 17 punktiem, atrodoties sestajā vietā starp desmit komandām Dānijā.

Gunāra Skvorcova un Artūra Salijas pārstāvētā Dānijas komanda ''Odense Bulldogs'' izcīnīja sauso uzvaru izbraukumā pār ''Fredrikshavn'' ar 3:0. Skvorcovs piedalījās visos trīs vārtu guvumos. Latvietis izcēlās ar precīzu metienu pirmajā un trešajā periodā, bet vārtu guvumā otrajā trešdaļā rezultatīvi piespēlēja komandas biedram. Salija pirmajā periodā nopelnīja divu minūšu sodu. ''Odense Bulldogs'' ieņem trešo vietu Dānijas čempionātā.

• Austrijas čempionātā Artūra Kuldas komanda ''Villach'' izcīnīja minimālu sauso uzvaru pār ''Val Pusteria'' ar 1:0. Kulda spēlēja pirmajā aizsargu pārī.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/tipsport-extra...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...

     [+] [-]

, 2022-10-14 22:57, pirms 2 gadiem
autoram špikeris par šī vakara spēlēm: https://hokejazinas.com/musejie-arz... .

     [+] [-]

, 2022-10-14 23:31, pirms 2 gadiem
Ungārijā Galoham (Budapest Jégkorong Akadémia HC) 1+1 kluba uzvarā 4:2 pār DVTK Jegesmedvék (kuru vārtos Voris ielaida 3 golus un pēc 2. perioda tika nosēdināts malā) https://www.ersteliga.hu/game/id/67... .

     [+] [-]

, 2022-10-15 05:07, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: Ungārijā Galoham (Budapest Jégkorong Akadémia HC) 1+1 kluba uzvarā 4:2 pār DVTK Jegesmedvék (kuru vārtos Voris ielaida 3 golus un pēc 2. perioda tika nosēdināts malā) https://www.ersteliga.hu/game/id/67... .
Tāpēc, ka kautiņš Vorim bija. Laikam tāpēc nosēdināts.

     [+] [-]

, 2022-10-15 14:31, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: Ungārijā Galoham (Budapest Jégkorong Akadémia HC) 1+1 kluba uzvarā 4:2 pār DVTK Jegesmedvék (kuru vārtos Voris ielaida 3 golus un pēc 2. perioda tika nosēdināts malā) https://www.ersteliga.hu/game/id/67... .
Voris izkāvās ar pretinieku v ārtsaegu nevis nosēdās malā...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-15 14:34, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: autoram špikeris par šī vakara spēlēm: https://hokejazinas.com/musejie-arz... .
Ļoti sūdīgs špikeris. Nav ne mestis par kuru autors rakstīja, ne Kontinentālā Kausa, kur vakar uzvara Polcam.

     [+] [-]

, 2022-10-15 18:18, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Voris izkāvās ar pretinieku v ārtsaegu nevis nosēdās malā...
Tu tak esi dornis! Gribi teikt, ka Vori pēc tā kautiņa ielika kaktā un neļāva sēdēt???