Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram divi vārti zaudējumā Ponomarenko

Krišs Upenieks

Balceram divi vārti zaudējumā Ponomarenko
Rūdolfs Balcers
Foto: Oddmund Sola

Norvēģijas hokeja čempionātā finālā izlīdzinājumu sērijā panākusi Maksima Ponomarenko pārstāvētā ''Lorenskog'', kas pagarinājumā ar 4:3 pārspēja ''Stavanger'' hokejistus, kuru rindās ar diviem vārtiem izcēlās Rūdolfs Balcers.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā ''Stavanger'' spēles gaitā trīs reizes prata atspēlēties, taču vienalga atzina Maksima Ponomarenko pārstāvētās ''Lorenskog'' pārākumu ar 3:4.

Balcers spēlēja savas komandas trešajā uzbrucēju trijniekā un izcēlās ar precīziem metieniem, panākot 2:2 un 3:3. Pagarinājumu savai komandai Rūdolfs izrāva spēles 57. minūtē. Balceram rezultatīvi bija abi izdarītie metieni pa vārtiem. Rūdolfs spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Ponomarenko spēlēja uzvarētāju sastāva trešajā aizsargu pārī un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Krievijas hokeja līgā (VHL) sērija 2-0 pārsvaru ieguvusi Alekseja Širokova pārstāvētā ''Almetyevsk'', kas finālsērijas otrajā spēlē ''Izhevsk'' hokejistus uzvarēja ar 4:2. Aleksejs spēlēja komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, bet spēles protokolā atzīmējās tikai ar 19 no 28 uzvarētiem iemetieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
get-ligaen.stats.pointstreak.com

     [+] [-]

, 2016-04-15 11:10, pirms 8 gadiem
Žēl, ka pārbaudes spēļu cikls jau ies uz beigām, kad Balcers atbrīvosies. Varētu paskatīties, kā šis izskatās lielajā izlasē.

     [+] [-]

, 2016-04-15 23:53, pirms 8 gadiem
Viņš būs Izlasē pēc pāris gadiem, lai turpina kapāt!!

     [+] [-]

, 2016-04-15 23:56, pirms 8 gadiem
Maksims arī ir Ražens, arī nākotnes Aizsargs! Rubīns+ Ponomarenko nākotnes aizsargi, kaut kas līdzīgs kā tagad Kulda un Bārtulis!