Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajaruns tiek aizmainīts uz "Banska Bystrica"

Bajaruns tiek aizmainīts uz "Banska Bystrica"
Lauris Bajaruns (pa kreisi) cīņā ar pretinieku
Foto: Jazva/Hokej.sk

Slovākijas "Extraliga" čempionātā, pēc maiņas darījuma "Banska Bystrica" komandas sastāvā nonācis latviešu uzbrucējs Lauris Bajaruns, tādējādi pievienojoties citam latviešu hokejistam Georgijam Pujacam.

Lauris Bajaruns šo sezonu iesāka "Poprad" rindās, kur paspēja aizvadīt 48 mačus, tiekot pie 19 (8+11) rezultativitātes punktiem, kā arī 14 soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -2.

"Banska Bystrica", lai iegūtu Bajarunu, piekritusi iesaistīties trīs klubu spēlētāju apmaiņā, proti, aizmainot Henrihu Jaborniku uz Bajaruna iepriekšējo klubu "Poprad", kā arī atdodot Oliveru Koseckiju "Skalica" vienībai.

"Lauris ir fiziski spēcīgs hokejists, kurš piesaistīja mūsu uzmanību jau sezonas laikā, kad vēl spēlēja Popradā. Punkti, kurus viņš ir sakrājis Popradā, cerams, ka palīdzēs mums sasniegt visaugstākos mērķus", teica kluba direktors Mihals Langauers.

Bajaruns savas karjeras laikā ir arī pārstāvējis Latvijas izlasi, gan U-18, gan U-20 Pasaules čempionātos, kā arī bija dalībnieks pagājušā gada Pasaules čempionātā Čehijā. Tāpat viņš ir spēlējis Latvijas, Dānijas, Čehijas, Baltkrievijas un Slovākijas valstu čempionātos.

Izmantotie resursi:
Banská Bystrica získala Bezúcha a Bajarunsa |...

  +6 [+] [-]

, 2016-02-14 16:23, pirms 9 gadiem
Veiksmi Laurim!

  -3 [+] [-]

, 2016-02-14 16:47, pirms 9 gadiem
Uz dinamo!!!