Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam rezultatīva piespēle un -4 zaudējumā Ķēniņa komandai

Rolands Eliņš

Daugaviņam rezultatīva piespēle un -4 zaudējumā Ķēniņa komandai
Kaspars Daugaviņš. Foto: SC Bern

Šveices čempionātā savstarpēju maču aizvadīja Ronalda Ķēniņa un Kaspara Daugaviņa komandas, un, lai arī ar rezultatīvu spēli izcēlās Daugaviņš, uzvara tika Ķēniņam.

Ronalds Ķēniņš šovakar "Lausanne" sastāvā nospēlēja 14:20 minūtes, kurās palika ar negatīvu lietderības koeficientu -2 un veica divus metienus pa vārtiem. Tikmēr Kaspars Daugaviņš "Bern" rindās spēlēja 19:31 minūti un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un četriem metieniem pa vārtiem, tiesa, arī ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus četri. Tikpat lieli mīnusi bija arī viņa maiņas partneriem Kahūnam un Tomasam.

"Lausanne" izcīnīja uzvaru ar 4:3, lai gan pēc Kahūna vārtiem vairākumā 32. minūtē, kas tika gūti pēc Daugaviņa piespēles, Bernes komanda pārņēma vadību 2:1. Taču trešajā periodā veiksmīgāka bija Lozannas komanda, sarūpējot "Bern" ceturto zaudējumu pēc kārtas. Abas komandas turnīra tabulā ir blakus – Ķēniņa komanda ir devītajā vietā, kamēr Daugaviņa komanda ir desmitajā pozīcijā, tieši uz "play-off" robežas.

Punktu priekšā "Lausanne" ir Ženēvas "Servette", kas šodien ar 5:1 apspēlēja "Tigers", kuras vārtos Ivars Punnenovs atvairīja 44 pretinieku metienus, taču komandu no zaudējuma tomēr nevarēja glābt un ielaida piecus vārtus. "Servette" rindās Deniss Smirnovs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un lietderības koeficientu plus divi nospēlētājās 14 minūtēs.

Čehijas čempionātā zaudējumus piedzīvoja Roberta Mamčiča un Mārtiņa Dzierkala pārstāvētās komandas. Mamčičs kopā ar "Zlin" piedzīvoja zaudējumu 2:6 pret "Trinec", kamēr Dzierkala "Plzen" ar 1:4 piekāpās "Liberec".

Dzierkals nospēlēja 19 minūtes, kurās saņēma divas soda minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.
Savukārt Mamčičam bija ļoti liels spēles laiks (22:39 minūtes), divi metieni pa vārtiem un lietderības koeficients mīnus viens. Abi Latvijas uzbrucēji bija savu komandu pirmajās maiņās. Jāpiemin, ka šodien Čehijas līgā divas no sešām paredzētajām spēlēm nācās pārcelt.

Somijas augstākajā līgā Oskars Batņa palīdzēja "Jukurit" tikt pie uzvaras viesos pār "Vaasan Sport" ar 5:4. Uzvara tika gūta pēcspēles metienos. Batņa nospēlēja 12:14 minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vācijas DEL līgā Artūram Kuldam un "Pinguine" izdevās gūt uzvaru, ar 3:1 pieveicot "Kolner". Savukārt Slovākijas čempionātā Artūrs Salija tika pie rezultatīvas piespēles savas komandas vienīgajā vārtu guvumā – viņa "Liptovsky Mikulas" ar 1:7 zaudēja Bratislavas "Slovan".

  -1 [+] [-]

, 2022-01-15 05:18, pirms 2 gadiem
Nu ko laikam vecums un konfoorts dot par sevi zinaat.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-15 08:24, pirms 2 gadiem
noriks rakstīja: Nu ko laikam vecums un konfoorts dot par sevi zinaat.
kuram?

  +1 [+] [-]

, 2022-01-15 11:14, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: kuram?
Tagadējos laikos 33 gadi nav vecums,bet savoku laikos tādus jau sāka pa stigu taisīt,jo skaitījās atstrādāts materiāls piemēram Balderis viņa vecumā praktiski karjeru beidza.

     [+] [-]

, 2022-01-15 16:00, pirms 2 gadiem
Daugava molodčiks! Štrunts par koeficientu, nav viņa vaina, ka partneri neprašas!