Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam divi vārti pret Prāgas "Sparta", Vasiļjevam piespēle uzvarā pār Reķi

Rolands Eliņš

Bukartam divi vārti pret Prāgas "Sparta", Vasiļjevam piespēle uzvarā pār Reķi
Roberts Bukarts
Foto: Hockey.zlin.cz

Roberts Bukarts izcēlies ar diviem vārtu guvumiem sausajā uzvarā pār Prāgas "Sparta", bet Herberts Vasiļjevs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Pinguine" pārtraukt zaudējumu sēriju, uzvarot Arvīda Reķa komandu.

Roberts Bukarts palīdzēja „Zlin” izcīnīt uzvaru Čehijas augstākās līgas spēlē pār Prāgas „Sparta”. Bukarts izcēlās ar vārtu guvumiem pirmā perioda izskaņā un 28. minūtē, kopā izdarot sešus metienus pa vārtiem un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu plus divi. Viņš laukumā pavadīja gandrīz 16 minūtes un pēc pievienošanās šim Čehijas klubam izcēlies ar sešiem vārtiem un vienu piespēli 12 spēlēs.

Slovākijas čempionātā Jāņa Andersona un Renāra Demitera pārstāvētā „Zvolen” ar 3:2 pieveica „Dukla”. Latvieši šajā mačā ar punktiem neizcēlās un palika ar neitrāliem lietderības koeficientiem. Savukārt Artūrs Mickevičs guva vārtus „Skalice” sastāvā, taču nopelnīja arī četras soda minūtes, un viņa komanda ar 3:4 piekāpās Laura Bajaruna pārstāvētajai „Poprad”. Bajarunam pozitīvs lietderības koeficients plus viens, kamēr Mickevičs palika neitrāls.

Vācijas DEL turnīrā rezultatīva piespēle Herbertam Vasiļjevam, kurš palīdzēja Krēfeldes „Penguine” ar 3:0 pārspēt Arvīda Reķa pārstāvēto „Panthers”. Viņa komanda gan joprojām ieņem pēdējo vietu turnīrā, par pieciem punktiem atpaliekot no priekšpēdējās vietas īpašnieces. 26 spēlēs Vasiļjeva komanda guvusi tikai septiņas uzvaras.

EBEL turnīrā Grācas „99ers” ar Zinti Nauri Zuševicu ierindā piedzīvojusi zaudējumu „Bolzano” ar 1:2, kamēr Ungārijas MOL rezultatīva spēle Kirilam Tambijevam, kurš papildlaikā guva izšķirošos vārtus „Czikszereda” uzvarā pār DAB. Viņam ar rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā palīdzēja Kalvis Ozols.

Polijā Artūra Salija pārstāvētajai „Sanok” zaudējums „TOP-6” zarā – ar 1:4 nācās piekāpties „Unia” vienībai, kura šajā turnīra fāzē ieņem pēdējo, sesto vietu. „Sanok” ir par pieciem punktiem priekšā un piektajā vietā. Savukārt zaudētāju zarā Edgars Cgojevs guvis vārtus „Opole” uzvarā pār „Torun” (6:3), kamēr Krišs Lipsbergs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās „Bytom” sagrāvē (6:1) pār „Zaglebie”.

Izmantotie resursi:
PSG Zlín - HC Sparta Praha, 13.12.2015 |...
HOKEJ.sk

  -2 [+] [-]

, 2015-12-13 22:43, pirms 9 gadiem
Bukarts tāds riktīgs reklāmas dēlis.

  +4 [+] [-]

, 2015-12-13 22:48, pirms 9 gadiem
Labi, ka pēc Dinamo pamešanas nesalūza!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-13 23:42, pirms 9 gadiem
Čehiem tie kostiimi kaa lieldienu olas,bet izskataas reti labi😃
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-14 00:53, pirms 9 gadiem
cyborg84 rakstīja: Čehiem tie kostiimi kaa lieldienu olas,bet izskataas reti labi😃
Nekas, līga laba, klubi ar vēsturi, jā, drusku raibi,
bet ja sponsori ļauj klubiem noturēties uz ūdens...
kāpēc ne?
Klubi toties tradīcijas kopj,
nemaina nosaukumus katru gadu, kā mums pierasts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja