Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš realizē izšķirošo pēcspēles metienu

Daugaviņš realizē izšķirošo pēcspēles metienu
Kaspars Daugaviņš
Foto: syracuse.com

Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā pie uzvaras tikusi Kaspara Daugaviņa Binghemptonas "Senators", kas pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja Ročesteras "Americans". Daugaviņa kontā izšķirošais pēcspēles metiens.

Jāatzīmē, ka vakar "Senators" savā laukumā pēcspēles metienos ar 3:4 atzina Ročesteras "Americans" pārākumu. Šajā spēlē iespēja izcelties bija arī Daugaviņam, taču viņa izpildītais pēcspēles metiens bija nesekmīgs.

Šoreiz abas komandas tikās jau Ročesterā. Pēc divām trešdaļām rezultāts bija 2:2, bet trešajā periodā abas komandas sarīkoja īstu uguņošanu. Katra vienība guva pa trīs vārtiem, tādējādi pēc nospēlētām 60 minūtēm rezultāts bija neizšķirts – 5:5. Pagarinājumā vārti netika gūti un uzvarētāju otro spēli pēc kārtas nācās noskaidrot pēcspēles metienos. Pēc pirmajiem četriem pēcspēles metieniem abas komandas bija guvušas pa vieniem vārtiem. Izšķirošo bullīti "Senators" komandas labā izpildīt devās Daugaviņš, kurš šoreiz attaisnoja uz sevi liktās cerības – 2:1 pēcspēles metienos, bet visā spēlē ar 6:5 uzvaru svinēja "Senators".

Kaspars Daugaviņš šajā spēlē pa pretinieku vārtiem meta trīs reizes, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Izmantotie resursi:
theahl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-12-13 09:45, pirms 14 gadiem
Nu malacis Dõgaveins!

  +5 [+] [-]

, 2010-12-13 10:00, pirms 14 gadiem
Blin, vāja rezultivitāte. Saņemas, lūdzu
Slēpts komentārs: Lindross

  +1 [+] [-]

, 2010-12-13 15:25, pirms 14 gadiem
Malacis, Kaspar!