Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam vārti un uzvaras bullītis debijā

Bukartam vārti un uzvaras bullītis debijā
Roberts Bukarts
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Šodien Čehijas "Tipsport" līgā debitēja Roberts Bukarts, kurš šajā mačā izcēlās ar vārtiem, kā arī ar uzvaras pēcspēles metienu. Savukārt Šveices NLA līgā uzvaru ar 3:2 izcīnija Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano".

Čehijas "Tipsport" līgā, ar vārtiem un uzvaras bullīti debitējis Roberts Bukarts, kurš palīdzējis savai "Zlin" ar 2:1 pēcspēles metienos uzveikt "Pirati" komandu. Bukarts šājā mačā uz laukuma bija 16:56 minūtes, kuru laikā , kopā ar gūtajiem vārtiem, izdarīja arī vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šveices NLA līgā, uzvaru ar 3:2 izcīnija Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas pārspēja "Flyers" vienību. Merzļikins šajā mačā atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem. Citā mačā Ivara Punnenova pārstāvētā "Tigers" ar 6:0 uzveica "Davos" vienību. Punnenovs arī šodien palika komandas rezervē.

Austrijas augstākajā līgā, zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 2:5 atzina "Fehervar AV 19" komandas pārākumu. Zuševics, kā ierasts, spēlēja ceturtajā virknējumā, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Slovākijas "Extraliga'' čempionātā, zaudējumu ar 1:2 piedzīvoja Laura Bajaruna pārstāvētā "Poprad", kas atzina "Dukla" pārākumu. Bajarunam šajā mačā divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Citā mačā Jāņa Andersona pārstāvētā "Zvolen" ar rezultātu 1:6 atzina "Nitra" pārākumu. Andersonam negatīva lietderība -3. Savukārt Edgara Branča un Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Pieštany", ar rezultātu 2:3 atzina ""Žilina" pārākumu. Brancis šajā mačā atzīmējās ar vārtu guvumu un pozitīvu lietderību +1, bet Gipteram piespēle, divas soda minūtes un arī pozitīva lietderība +1. Bet Artūra Mickeviča un Koba Jasa pārstāvētā "Skalica" ar 3:4 piekāpās "Martin" vienībai. Abiem latviešu hokejistiem negatīva lietderība -1.

Ungārijas čempionātā, zaudējumu ar 3:5 piedzīvoja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Fehervar AV 19", kas piekāpās "Jegesmedvek" vienībai. Kalniņš vārtos stājās līdz ar otro periodu, pie rezultāta 0:4. Kalniņš atvairīja 23 no 24 pretinieku metieniem.

Somijas "Mestis" līgā, zaudējumu piedzīvoja Kristapa Baževica pāŗstāvētā "Hermes", kas ar 1:4 atzina "Jukurit" pārākumu. Baževics spēlēja otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 15:11 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Polijas čempionātā, savstarpējo maču aizvadīja Artūra Salijas pārstāvētā "Sanok" un Edgara Cgojeva pārstāvētā "Orlik" vienība. Uzvaru šajā mačā izcīnija "Sanok" ar rezultātu 3:2. Abi latviešu hokejisti spēlēja savu komandu otrajos virknējumos, kā arī abi statistikā atzīmējās ar divām soda minūtēm.

     [+] [-]

, 2015-11-13 23:31, pirms 9 gadiem
Gribēju apskatīties Kalniņa statistiku šosezon, neesmu Ungāru valodas eksperts, bet ja pareizi saprotu ar google translater, tad viņš ir izsaukt uz EBEL?
Nopietns solis augšup karjerā, ja informācija ir patiesa?
Kāds žurnālists varētu varbūt paintresēties sīkāk, būtu vispār interesanti zināt par viņu, kāds viņam līgums un vai ir tiešām izaukts uz EBEL, ja nav, tad kādas vispār ir iespējas, ka izsauks? Tomēr Latvijas izlases vārtusargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-13 23:34, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Dodat Bukartam lielāku spēles laiku un lielas lietas var notikt - laikam būs atradis savu līgu !
Tiešām? Pēc vienas spēles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pūce

  +7 [+] [-]

, 2015-11-13 23:48, pirms 9 gadiem
Kamēr sc.com klusē, varu painformēt, ka uz Latvijas izlases galvenā trenera amatu ir 4 kandidāti - Artis Ābols, Vladimirs Jurzinovs jaunākais un 2 ārzemnieki.

  +4 [+] [-]

, 2015-11-13 23:56, pirms 9 gadiem
Jekimovam Dānijā šodien 1+2

  +2 [+] [-]

, 2015-11-13 23:59, pirms 9 gadiem
nu forši! lai čalis spēlē vadošajās maiņās, gūst punktus un pavasarī būs viens no izlases metējiem!

 +10 [+] [-]

, 2015-11-14 00:06, pirms 9 gadiem
Esmu pārliecināts, ka Bukartam ir pa spēkam Čehijā kļūt par snaiperi, lai nu ko viņam pārmest, bet vārtu gūšanas čujs ir lielisks.
Zemākā līmenī Bukijs atvērsies.
Pieņemu, ka šis bija viņa karjeras prātīgākais solis, līmenis zemāks kā KHL, bet arī gana augsts lai attīstītos.
Atcerēsimies, kas notika ar Daugavu pēc aiziešanas no NHL un parādoties NLA, Daugava kļuva ne tikai par kluba, bet arī par izlases snaiperi.
Labāk lai spēlētājs spēlē līmeni zemāk, toties ir līderis, vārtu guvējs.
Slēpts komentārs: Banss

  +6 [+] [-]

, 2015-11-14 00:54, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Tak beidz līmeņot, varētu padomāt ka Rd nez kāds Eiropas superklubs.
Svarīgi jau tas, PRET kādiem pretiniekiem spēlē
Kā atceramies, Nadeždas kausā viņš meta

  -1 [+] [-]

, 2015-11-14 07:19, pirms 9 gadiem
Eu JŪS augsti cienījamie autori Rakstat uzreiz virsrakstā,kuram Bukartam Es saprotu ka bekas visiem stāv,ka kanāls tiks rādīts no nākamā gada,bet Jūs pat nevarat rakstu normālu saboksterēt,kur nu vēl TV!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-14 11:39, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Svarīgi jau tas, PRET kādiem pretiniekiem spēlē
Kā atceramies, Nadeždas kausā viņš meta
Spēlē pret daudz komandām, dažām tiešām labām, gan arī pret visādiem sibirjiem un ņefķihimikiem, kas nav neko labāki par tiem pašiem čehiem.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-14 14:29, pirms 9 gadiem
Čehijas līgas līemnis ir daudz zemāks kā KHL. Bukartam šajā līmenī ir pat ļoti labas iespējas parādīt savu snaipera talantu. Jautājums vai treneri pievērs acis uz viņa vājo spēli aizsardzībā.