Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers piespēlē vairākumā un palīdz gūt uzvaras vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers piespēlē vairākumā un palīdz gūt uzvaras vārtus
Rūdolfs Balcers
Foto: Kamloops Blazers

Rietumu hokeja līgā pēc pieciem zaudējumiem sešos mačos otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Kamloops Blazers", kas savā laukumā ar 6:1 sakāva "Spokane Chiefs". Rūdolfam Balceram rezultatīva piespēle.

Laukuma saimnieki iedzinējos nonāca jau trešajā minūtē, taču pirmās trešdaļas izskaņa palīdzēja ielikt stabilus pamatus uzvarai – nepilnu sešu minūšu laikā tika iemesti trīs vārti pēc kārtas. Realizējot skaitlisko vairākumu, "Kamloops Blazers" vadībā izvirzīja Kolins Širlejs, un tie kļuva par uzvaras vārtiem. Ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Otrās trešdaļas vidū "Kamloops Blazers" 39 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus, bet pēc divām minūtēm un 22 sekundēm sekoja arī sestā ripa "Spokane Chiefs" vārtos – panākums ar 6:1. Ar astoņiem punktiem "Blazers" ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, bet "Chiefs" ar četriem punktiem ir pēdējā, desmitā komanda.

Balcers deviņos aizvadītajos mačos izcēlies ar trim vārtiem un trim piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1. Pie punktiem viņš tika otro maču pēc kārtas un trešo reizi pēdējās četrās cīņās, bet pirms tam piedzīvota trīs spēļu sausā sērija.

Izmantotie resursi:
WHL Network