Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam 1+2, Lipsbergam divas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jevpalovam 1+2, Lipsbergam divas piespēles
Ņikita Jevpalovs
Foto: armadahockey.ca

Aizvadītajā naktī latviešu uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Bleinvilas-Boibriānas "Armada" ar pārliecinošo 7:0 pārspēja Šerbrukas "Phoenix", Jevpalovam atzīmējoties ar uzreiz trim rezultativitātes punktiem, taču Rietumu hokeja līgā laukumā izgāja gan Roberts Lipsbergs, gan arī Edgars Kulda un Rinalds Rosinskis.

Jevpalovs rezultatīvs komandas uzvarā

Jau mača pirmais periods būtībā izšķīra tā likteni, "Armada" spēlētājiem gūstot uzreiz četrus bezatbildes vārtus, komandas otrajā vārtu guvumā rezultatīvu piespēli atdodot arī Jevpalovam. Otrās trešdaļas ievadā ar saviem pirmajiem vārtiem sezonā atzīmējās Jevpalovs, bet mača turpinājumā Bleinvilas-Boibriānas spēlētāji guva vēl divus vārtus, svinot uzvaru ar 7:0.

Jevpalovs spēli noslēdza ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+2". Deviņās aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies ar četriem (1+3) rezultativitātes punktiem.

Lipsbergam divi punkti, "Thunderbirds" uzvar

Aizvadītajā naktī uzvaru izcīnījusi arī Roberta Lipsberga pārstāvētā Sietlas "Thunderbirds", kas ar 6:4 pārspēja Vankūveras "Giants" vienību. Pirmajā trešdaļā "Thunderbirds" izvirzījās vadībā ar 3:0, otrā perioda ievadā gūstot arī ceturtos vārtus. Spēles turpinājumā "Giants" atguva divus vārtus, taču tad Sietlas spēlētāji pārspēja pretinieku vārtsargu vēl divreiz, periodam noslēdzoties jau ar 6:2 "Thunderbirds" labā. Trešajā periodā "Giants" atguva divus vārtus, taču panākt neizšķirtu nespēja.

Roberts Lipsbergs maču noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+2". Septiņās aizvadītajās spēlēs latviešu uzbrucējs atzīmējies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Kulda negatīvs, "Oil Kings" zaudē

Neveiksmi piedzīvojusi Edgara Kulda pārstāvētā Edmontonas "Oil Kings", kas pēcspēles metienu sērijā ar 4:5 atzina Kalgari "Hitmen" pārākumu. Kulda maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1". Deviņās aizvadītajās spēlēs uzbrucēja kontā divas rezultatīvas piespēles.

Rosinska "Cougars" zaudē

Latviešu aizsarga Rinalda Rosinska pārstāvētā Prinsdžordžas "Cougars" pagājušajā naktī ar 2:3 atzina Lītbridžas "Hurricanes" vienības pārākumu. Rosinskis spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", septiņās regulārās sezonas spēlēs ar rezultativitātes punktiem tā arī nespējot atzīmēties.

Izmantotie resursi:
WHL Network
QMJHL Network

  -2 [+] [-]

, 2012-10-13 09:26, pirms 12 gadiem
Kas ir Edgars Lipsbergs?

  -2 [+] [-]

, 2012-10-13 09:32, pirms 12 gadiem
Ksenija Šlotska rakstīja: Kas ir Edgars Lipsbergs?
Kāds vēl Edgars Lipsbergs?

  -1 [+] [-]

, 2012-10-13 09:33, pirms 12 gadiem
LV hokejists, piedaliijies U 18 un U 20 pasaules chempionaatos.
Ksenija Šlotska rakstīja: Kas ir Edgars Lipsbergs?

     [+] [-]

, 2012-10-13 10:26, pirms 12 gadiem
Prieks par jaunajiem, varbūt beidzot atvērsies.

  -2 [+] [-]

, 2012-10-13 11:28, pirms 12 gadiem
nezinaaju, ka Kulda par aizsargu USAaa speelee..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-13 11:41, pirms 12 gadiem
ro rakstīja: nezinaaju, ka Kulda par aizsargu USAaa speelee..
Tas gan bija dumi no autora puses. Bet nu jā, cerams, ka mūsējiem veiksies turpinājumā tikpat labi un vēl labāk. Pelšam jau ar sākums bija līdzīgs, neteiktu ka arī turpinājums viņam būtu bijis ūber (un viņš, pie tam, vēl ir draftēts, nevis kā šie mūsu čaļi), bet nu tomēr...

Daudz kas jau atkarīgs arī no tā kādā maiņā tu esi, kādā komandā.
Lai nu kā tur būtu, sliktākajā gadījumā (vai viņiem pat ne sliktā) nākamgad HK Rīgai noderēs

  -1 [+] [-]

, 2012-10-13 11:55, pirms 12 gadiem
WILDE1 rakstīja: wtf?!
Rakstā minēts, ka E.Kulda ir aizsargs.

     [+] [-]

, 2012-10-13 11:57, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Tas gan bija dumi no autora puses. Bet nu jā, cerams, ka mūsējiem veiksies turpinājumā tikpat labi un vēl labāk. Pelšam jau ar sākums bija līdzīgs, neteiktu ka arī turpinājums viņam būtu bijis ūber (un viņš, pie tam, vēl ir draftēts, nevis kā šie mūsu čaļi), bet nu tomēr...

Daudz kas jau atkarīgs arī no tā kādā maiņā tu esi, kādā komandā.
Lai nu kā tur būtu, sliktākajā gadījumā (vai viņiem pat ne sliktā) nākamgad HK Rīgai noderēs
Gan jau, ka spēle aizies, jāņem vērā to, ka pārbaudes spēlēs visiem trim uzbrucējiem bija apmēram vidēji punkts spēlē. Un tur jau pārbaudes spēles nespēlē pret kaut kādām zemāko līgu komandām, bet pret tādām pašām CHL komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-13 13:28, pirms 12 gadiem
WILDE1 rakstīja: Tas gan, taču kāds sakars ir jūzera ro minētā USA, ar Kanādas WHL līgu, kurā spēlē E.Kulda?
acīmredzot sūdīgi ar ģeogrāfiju