Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkala ''Huskies'' gūst otro uzvaru QMJHL 1/4 finālā

Krišs Upenieks

Dzierkala ''Huskies'' gūst otro uzvaru QMJHL 1/4 finālā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā otro uzvaru izcīnījusi Mārtiņa Dzierkala Ruānas-Norandas ''Huskies'', kas viesos ar 1:0 papildlaikā pārspēja ''Armada'' hokejistus.

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē Ruānas-Norandas hokejisti savā laukumā nespēja gūt vārtus un nedaudz negaidīti zaudēja ar 0:1. Otrajā mačā savā hallē izdevās reabilitēties un sagraut pretiniekus ar 5:0.

Tagad komandas divas spēles aizvadīs Bloinvillā-Broisbrendā, kur šonakt komandas jau cīnījās. Līdzīgi kā pirmajā spēlē arī šoreiz laukumā dominēja aizsardzība, abas komandas darbojās visai piesardzīgi, bet papildlaikā minimālu uzvaru ar 1:0 nodrošināja ''Huskies''.

Latviešu hokejists Mārtiņš Dzierkals šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un pabeidza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu. Septiņās izslēgšanas turnīra spēlēs Dzierkals guvis vienus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
QMJHL

  -2 [+] [-]

, 2016-04-13 13:42, pirms 8 gadiem
pēc pārliecinošas uzvaras regulārajā sezonā un graujošām uzvarām 1. kārtā kaut kā Huskies sāk buksēt 2. kārtā kaut pretinieks nav tas stiprākais...

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:25, pirms 8 gadiem
Bez galējībām, biedri!