Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam vārti un divas piespēles, divreiz piespēlē arī Jevpalovs

Rolands Eliņš

Lipsbergam vārti un divas piespēles, divreiz piespēlē arī Jevpalovs
Roberts Lipsbergs
Foto:Seattlethunderbirds.com

Rietumu hokeja līgā ar trim rezultativitātes punktiem izcēlies Roberts Lipsbergs (1+2), palīdzot savai Sietlas „Thunderbirds” komandai ar 8:3 sagraut „Americans”. Savukārt Kvebekas junioru līgā divas rezultatīvas piespēles izdarījis Ņikita Jevpalovs.

Rietumu hokeja līgas regulārā sezona lēnām tuvojas savam noslēgumam, taču Sietlas „Thunderbirds” un Roberts Lipsbergs vēl nevar būt pilnīgi droši par savu dalību izslēgšanas spēlēs, jo šobrīd atrodas septītajā vietā Rietumu konferencē. Tiesa, šīs nakts pārliecinošā uzvara pār Trisitijas „Americans” bija lielisks veids, kā šaubas par to gaisināt un nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs.

Jau spēles otrajā minūtē „Thunderbirds” guva iespēju spēlēt vairākumā un nevilcinājās to izmantot, kad pēc Lipsberga piespēles rezultātu atklāja viņa maiņas biedrs Lokhārts. Perioda vidū „Thunderbirds” sastāvā tika noraidīts Adams Kambeics, taču šis noraidījums izrādījās veiksmīgs, jo nākamās minūtes laikā „Thunderbirds” guva veselus divus vārtus mazākumā. Perioda beigās gan „Americans” rezultāta starpību samazināja līdz 2:3.

Taču otrā perioda pašā sākumā laukumā atkal bija Lipsbergs, kurš guva savus 25. vārtus sezonā. Šāds rezultāts (4:2) saglabājās līdz pat trešā perioda sākumam, kad „Thunderbirds” īsā laika sprīdī sabēra veselas trīs ripas pretinieku vārtos (Lipsbergs piespēlēja otrajos no tiem), un mača beigās uzvarētājs bija vairāk nekā skaidrs- 8:3 „Thunderbirds” labā, un viņi Rinalda Rosinska pārstāvēto „Cougars”, kura ir devītajā vietā konferencē, apsteidz jau par septiņiem punktiem.

Roberts Lipsbergs komandas uzvaru sekmēja ar trim rezultativitātes punktiem (1+2) un lietderības koeficentu plus divi, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Šāds sniegums ļāva viņam nopelnīt mača otrās zvaigznes titulu.

Šajā pašā līgā spēles aizvadījušas arī Rinalda Rosinska un Edgara Kuldas pārstāvētās komandas – „Cougars” bez Rosinska sastāvā piedzīvojusi zaudējumu ar 4:6, bet Kulda nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu mīnus viens „Oil Kings” zaudējumā.

Kvebekas junioru hokeja līgā uzvaru izcīnījusi Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Bleinvilas-Boisbriandas „Armada”, kura ar 5:2 pārspēja „Cataractes” vienību. Jevpalovs izdarīja divas rezultatīvas piespēles komandas pirmo divu vārtu guvumos un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficentu plus divi, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network
WHL Network

     [+] [-]

, 2013-03-13 10:20, pirms 12 gadiem
Foto:Thunderbirds.com --> laba adrese

     [+] [-]

, 2013-03-13 10:23, pirms 12 gadiem
Lipsbergam ļoti laba sezona. Šķiet, ka draftā viņš arī aizķersies ar šādu spēli. Bik negatīvā nozīmē pārsteidza Jevpalovs, jo gaidīju no viņa vismaz punktu spēlē. Kuldam salīdzinoši vāja sezona, var arī neatrasties vieta komandā uz nākamo gadu. Par Rosincki nerunājot, viss kas viņam ir tas ir augums.

     [+] [-]

, 2013-03-13 10:43, pirms 12 gadiem
karlisd rakstīja: Foto:Thunderbirds.com --> laba adrese
Nu jau autors izlaboja

     [+] [-]

, 2013-03-13 12:45, pirms 12 gadiem
karlisd rakstīja: Foto:Thunderbirds.com --> laba adrese
komiksu saits

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 13:25, pirms 12 gadiem
extremists rakstīja: Lipsbergam ļoti laba sezona. Šķiet, ka draftā viņš arī aizķersies ar šādu spēli. Bik negatīvā nozīmē pārsteidza Jevpalovs, jo gaidīju no viņa vismaz punktu spēlē. Kuldam salīdzinoši vāja sezona, var arī neatrasties vieta komandā uz nākamo gadu. Par Rosincki nerunājot, viss kas viņam ir tas ir augums.
ko tu tur murgo specialist....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 14:39, pirms 12 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Jevpalovam laba spēle
Robis arī labi kapā
paldies, ka pateici! Citādi mēs, muļķīši, nekā bez Tevis nesapratām