Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābola pārstāvēta ''Rogle'' atlaiž dvīņubrāļus – galveno treneri un ĢM

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ābola pārstāvēta ''Rogle'' atlaiž dvīņubrāļus – galveno treneri un ĢM
Kems Ebots. Foto: Hockeysverige.se

Latvijas izlases uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētā Zviedrijas meistarsacīkšu komanda ''Rogle'' paziņojusi par dvīņubrāļu, galvenā trenera un ģenerālmenedžera, Kema un Krisa Ebotu atbrīvošanu no amatiem.

Kems un Kriss Eboti ''Rogle'' rindās strādāja kopš 2017. gada rudens. Viņu darbības laikā komanda pirmo reizi vēsturē kļuva par Zviedrijas meistarsacīkšu vicečempioni, to paveicot 2021. gadā, kā arī 2022. gadā triumfēja IIHF Čempionu līgā.

''Rogle'' ziņo, ka komandu līdz turpmākiem paziņojumiem trenēs Rodžers Hansons, Makss Bolīns un Peters Hiršs, bet ģenerālmenedžera pienākumus uzņemsies Hampuss Sjēstrēms.

25 mačos šajā sezonā ''Rogle'' izcīnījusi 32 punktus un ieņem 11. vietu Zviedrijas čempionāta tabulā. Iepriekšējās piecās spēlēs ''Rogle'' piedzīvojusi četras neveiksmes.

Rodrigo Ābols, kurš ''Rogle'' rindās spēlē pirmo sezonu, 25 spēlēs sakrājis 20 rezultativitātes punktus – astoņi vārtu guvumi un 12 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.roglebk.se/article/l9da...

     [+] [-]

, 2023-12-12 20:46, pirms pusgada
2022. Gada izcīnīja prestižāko hokeja balvu Čempion Līga, kas ir pielīdzināms futbola ČL.

Bet še tev atlaiž, nekāda uzticības kredīta!