Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts turpina gūt vārtus WHL, Ķēniņš atgriežas AHL

Krišs Upenieks

Bukarts turpina gūt vārtus WHL, Ķēniņš atgriežas AHL
Rihards Bukarts
Foto: winterhawks.com

Rietumu hokeja līgā (WHL) vēl vienu rezultatīvu spēli aizvadījis Rihards Bukarts, kurš ar diviem vārtiem palīdzēja Portlendas ''Winterhawks'' tikt pie uzvaras. Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem un zaudējumu atgriezies Ronalds Ķēniņš.

Rihards Bukarts iepriekšējā ''Winterhawks'' spēlē izcēlās ar trim vārtiem un rezultatīvu piespēli. Šonakt Portlendas komanda 5:4 uzvarā ''Cougars'' Bukartam atkal izdevās demonstrēt rezultatīvu sniegumu. Rihards guva trešos un uzvaru sniedzošos piektos vārtus 48 sekundes pirms pamatlaika beigām. ''Winterhawks'' sastāvā Bukartam 15 spēlēs 9+9, bet iepriekš deviņi punkti (5+4) desmit mačos iekrāti ''Wheat Kings'' rindās.

Amerikas Hokeja līgā (AHL) atgriezies Ronalds Ķēniņš, kurš iepriekš paspēja aizvadīt divas spēles Nacionālajā hokejā līgā (NHL) Vankūveras ''Canucks'' sastāvā. Jutikas ''Comets'' šonakt ar 0:2 piekāpās Toronto ''Marlies'', bet Ķēniņam šajā cīņā viens metiens pa pretinieku vārtiem.

Sirakjūzas ''Crunch'' bez Kristera Gudļevksa AHL turnīrā aizvadītajā naktī piedzīvoja 1:3 zaudējumu pret ''Devils''. Andrejs Vasiļevskis atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem, visus vārtus ielaižot komandām spēlējot vienādos sastāvos.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Roberta Lipsberga pārstāvētā Jūtas ''Grizzlies'' komanda ar 3:2 pieveica Aļaskas ''Aces''. Robertam divi metieni pa pretinieku vārtiem, bet sezonā kopumā trīs spēlēs divi vārti. Ralfa Freiberga Toledo ''Walleye'' ar 2:1 pēcspēles meteinos uzvarēja Vīlingas ''Nailers''. Freibergs šajā spēlē ar atdeva astoto rezultatīvo piespēli sezonā.

NCAA čempionātā Minesotas štata universitātes uzvaru 2:1 pret Alabamas ''Huntsville'' nodrošināja Teodors Bļugers, kurš vārtus guva trešā perioda 17. minūtē.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WCHA.com

     [+] [-]

, 2015-12-12 10:33, pirms 9 gadiem
Jaunatnes līgās mūsējie spēlē labi, bet kā tiek AHL/ NHL tā kaut kā pazūd.

     [+] [-]

, 2015-12-12 10:40, pirms 9 gadiem
Nomainot komandu plaices 2x rezultativaks, lūk ko nozīmē - īstā vieta, īstais laiks. Veiksmi arī turpmāk!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-12 11:05, pirms 9 gadiem
15 spēlēs 18 pti ir 2 vairāk nekā 10 spēlēs 9 pti?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-12 11:08, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: Jaunatnes līgās mūsējie spēlē labi, bet kā tiek AHL/ NHL tā kaut kā pazūd.
Gan jau Bukarts sevi parādīs, varbūt ne AHL/NHL, tad vismaz labā Eiropas līmenī. Talants viņam ir nenoliedzams.

     [+] [-]

, 2015-12-12 12:40, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: Jaunatnes līgās mūsējie spēlē labi, bet kā tiek AHL/ NHL tā kaut kā pazūd.
Ļoti nosacīti. Tādai statistikai kā Bukartam ir jābūt gados 17-18, lai tiktu NHL/AHL.
Dzierkals šobrīd tādā līmenī spēlē, Bukarts tā spēlēja savā pirmajā sezonā, bet kaut kur apstājies izaugsmē.
Šajā vecumā uzbrucējam jāgust divi punkti spēlē lai viņam būtu nopietnas izredzes kādreiz spēlēt NHL/AHL līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-12 13:05, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Tā ir normāla parādība sportā. Ne visi junioru stāri spēj pielāgoties un pāriet uz PRO līmeni un kļūt arī tur par stāriem.
bet kurš ir bijis junioru līgās "stārs"? E.Kulda ar vienu veiksmīgu Memorial cup? Jevpalovs? kurš pirmais sasniedza no musējiem mistisko 100 punktu robežu?
nu nav bijis neviena tāda "stāra" par ko runātu visu sezonu...
Dzierkals pirmais , kas uz to velk....
pat Monktonas stāri nebija tie...runāja un vērtēja, bet nu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-12 13:44, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Gan jau kaut kas no viniem sanaaks pro -liimenii
kāpēc nē?
Latvijas izlases vajadzībām pietiekoši...
bet lai teiktu par ko vairāk, nu nav...
Dzierkals varētu lauzt šo...citus neredzu pagaidām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-12 14:09, pirms 9 gadiem
Montkonas stāri ir diezgan stabilas vērtības izlasē. Par Bārtuli neko sliktu nevaru pateikt un arī par Karsumu nē - statistika? Nu labi Karsumam tāda ir, bet nav spīdoša - daudz kas jau atkarīgs arī no komandas kurā spēlē. Kautvai salīdzinot Daugavas status MD un tagad. Protams, viņi nav pašas pirmās vijoles spēlētāji, bet tādi trīs, četri karsiki nomocīs tādus stamkosus un ovečkinus, kamēr atnāks Girgensons un nobeigs - beigās kautkāds kristāla Dārziņš izlavierē starp rindās un iemet sūdiņu! Morāle ir vienkārša - kad esi uzvarējis ar komandu jebkādā, puslīdz nozīmīgā turnīrā, zini, ka uzvar komanda, nevis statistika - Rob Blake arī nebija nekāda mega statistika lavīnās, bet skaitījās viens no stabilām vērtībām, jo tas ko viņš deva komandai bija darbs un tieši tāpēc arī viņu bieži vien vairāk novērtē kā to pašu OZO kuram -/+ negatīvs, lai arī punktu gandrīz tikpat daudz cik Forsbergam.
Tas ka mums gribās noslēguma izplildītājus ir saprotams, nav jau tādu mums pa lielam - vienmēr mazliet nedatrenēti - atkal no otras puses, ar darbarūķiem un vienu diviem stabiliem metējiem mums patiesībā pilnībā pietiktu. Jo divas maiņas ar fiziski nospiedošiem čekeriem mēs varam nokomplektēt. Vārdsakot, ne jau uzbrucēji mums tuvākajā nākotnē būs problēma.

     [+] [-]

, 2015-12-12 14:12, pirms 9 gadiem
Nu labi Bleikam bija arī stati labi. Bet runa tieši par kontekstu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja