Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pavlovam Čempionu līgā trīs rezultatīvas piespēles, Razgals un Kalns nopelna 1+1

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pavlovam Čempionu līgā trīs rezultatīvas piespēles, Razgals un Kalns nopelna 1+1
Vitālijs Pavlovs. Foto: jkh.pl

Šovakar Čempionu hokeja līgā uzvaru izcīnīja Latvijas izlases vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Vekšes "Lakers", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica Turku TPS un garantēja dalību izslēgšanas spēlēs. Kalniņš gan laukumā nedevās.

# "Lakers" vārtus sargāja Ādams Ohmans, kurš atvairīja 12 no 14 metieniem. Lai iekļūtu astotdaļfinālā, bija nepieciešama ne tikai pašu uzvara, bet konkurentes Brēmerhāvenes "Pinguins" zaudējums mājās pret Prāgas "Sparta". Scenārijs piepildījās, čehiem ņemot virsroku ar 3:1. Tādējādi Jāņa Kalniņa komanda savā grupā finišēja otrajā vietā.

# Izslēgšanas spēlēs piedalīsies arī Ruānas "Dragons", kas šovakar nevarēja atļauties zaudēt pamatlaikā. Tā vietā viesos ar 4:2 tika pārspēta Rungstedas "Seier Capital". Rolands Vīgners spēlēja trešajā maiņā un izdarīja rezultatīvu piespēli. Viņa kontā arī četri metieni pa vārtiem un +4 lietderības koeficients.

# Uzvaru guva arī "JKH GKS Jastrzebie", kas viesos ar 7:3 sakāva "Frisk Asker". Trīs punkti ļāva izvairīties no palikšanas grupas pēdējā vietā. Produktīva spēle latviešiem. Vitālijs Pavlovs atdeva trīs rezultatīvas piespēles un bija rezultatīvākais komandā. Frenks Razgals un Egils Kalns izcēlās ar 1+1. Vārtus guva arī Artūrs Ševčenko. Bez punktiem palika tikai aizsargi Ēriks Ševčenko un Māris Jass.

# Čehijas Ekstralīgas līdere "Mlada Boleslav" Čempionu līgu noslēgusi ar sešiem zaudējumiem sešās spēlēs. Šovakar viesos ar 3:7 zaudēts Cīrihes "Lions". Māris Bičevskis nespēlēja.

     [+] [-]

, 2021-10-13 08:16, pirms 3 gadiem
Mārim Jasam smaga trauma ,kājas lūzums.