Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs ielaiž piecus un tiek nomainīts, Brahmanim 1+1, K. Jasam 0+1

Agris Suveizda

Punnenovs ielaiž piecus un tiek nomainīts, Brahmanim 1+1, K. Jasam 0+1
Košice gūst vārtus
Foto: hokej.sk

Eiropas hokeja līgu izslēgšanas spēļu sērijās pie rezultativitātes punktiem tika Edijs Brahmanis un Koba Jass, taču viņu pārstāvētās komandas cieta otros zaudējumus divās spēlēs.

Cīņu par palikšanu Šveices augstākajā līgā turpina "Tigers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:9 piekāpās "Ambri-Piotta". Ivars Punnenovs pirmajā trešdaļā atvairīja tikai piecus no desmit metieniem un pie rezultāta 2:5 tika nomainīts. Otro un trešo trešdaļu vārtos pavadīja Damjāno Čačo, kurš atvairīja 17 no 21 metiena. Lai arī līdz četru komandu miniturnīra beigām atlikušas divas kārtas, "Tigers" vairs nevar iekļūt labāko divniekā un cīņu par izdzīvošanu turpinās sērijā līdz četrām uzvarām pret "Biel".

Baltkrievijas Ekstralīgas pusfinālsērijā otro zaudējumu divās spēlēs piedzīvoja "Gomel", kas izbraukumā nenoturēja vadību un 39 sekundes līdz pamatlaika beigām zaudēja Soļigorskas "Shakhtyor" (2:3). Edijs Brahmanis otrās trešdaļas sākumā bija uz noraidīto soliņa, kad pretinieki atklāja rezultātu, 34. minūtē pats realizēja vairākumu un 49. minūtē palīdzēja panākt 2:1. Brahmaņa rēķinā arī seši metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Slovākijas Ekstralīgas ceturtdaļfināla sērijā otro zaudējumu piedzīvoja Jāņa Sprukta, Kobas Jasa un Mārtiņa Cipuļa "Martin", kas pirmajā spēlē piekāpās ar 1:4, bet šovakar "Košice" pārākumu atzina ar rezultātu 2:3. Jass 18 sekundes līdz pamatlaika beigām vairākumā asistēja komandas otrajā vārtu guvumā. Cīņa par izdzīvošanu turpinās Francijā. "Morzine-Avoriaz" ar 1:0 savā laukumā pārspēja "Bordeaux". Vienīgie vārti tika gūti 12. minūtē, un tajos asistēja Deivids Sarkanis, kurš spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu un izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Edgars Homjakovs nespēlēja.

Krievijas Augstākās līgas ceturtdaļfinālu ar uzvaru sāka Karagandas "Saryarka", kas izbraukumā ar 2:1 pārspēja Ņeftekamskas "Toros". Edgars Siksna laukumā bija 16 minūtes un 41 sekundi, bet Artūrs Kuzmenkovs pretinieku rindās nespēlēja. Āzijas Hokeja līgas pusfinālsēriju ar uzvaru sāka Sergeja Pečuras "Sakhalin", kas ar 2:1 pārspēja "Cranes".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
2016.03.12 【PLAYOFF SEMI FINAL】 SAKHALIN vs...
Hockey.by
hokej.sk
Game | Swiss Ice Hockey Federation
ligue_magnus.stats.pointstreak.com