Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim uzvara AHL spēlē, Bļugeram piespēle, Bindulim divas

Rolands Eliņš

Gudļevskim uzvara AHL spēlē, Bļugeram piespēle, Bindulim divas
Kristers Gudļevskis
Foto: Scott Thomas/Rawcharge.com

Amerikas Hokeja līgā uzvaur guvis Kristers Gudļevskis, bet 12. rezultatīvo piespēli šosezon izdarījis Teodors Bļugers. Bet Kristoferam Bindulim divas rezultatīvas piespēles NCAA turnīrā.

Kristers Gudļevskis Amerikas Hokeja līgā devās sākumsastāvā "Crunch" vārtos un atvairīja 25 no 27 pretinieku metienu, palīdzot ar 5:2 pieveikt Bufalo "Sabres" fārmklubu "Americans". Gudļevskim tā bija sezonas astotā uzvara 24 spēles un 67. uzvara viņa AHL karjerā.

Savukārt Teodors Bļugers ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Penguins" ar 4:2 pieveikt "Senators". Latviešu uzbrucējam arī divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes, kā arī neitrāls lietderības koeficients. Viņš piespēli izdarīja komandas ceturto vārtu guvumā, tobrīd panākot 4:0. Bļugeram tas bija 17. punkts (5+12) sezonas 28 AHL spēlēs. Bet Ņikita Jevpalovs, kurš spēlēja "Barracuda" pirmajā maiņā, palika ar neitrālu lietderības koeficientu komandas uzvarā papildlaikā 4:3 pār "Condors". Statistikā fiksēts viens Jevpalova metiens pa vārtiem.

ECHL spēlē Rihards Bukarts palīdzēja "Monarchs" ar 3:2 pieveikt "Thunder". Viņš pats punktus neguva un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

NCAA ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kristofers Bindulis, kurš palīdzēja "Lake Superior" universitātes komandai spēlēt neizšķirti 4:4 ar Aļaskas komandu. Bindulim arī divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Savukārt Haralds Egle neguva punktus, bet nopelnīja +1 savas Klārksona universitātes zaudējumā Prinstonai ar 2:3.

Rietumu Hokeja līgā (WHL) Rūdolfam Balceram vārtu guvums "Blazers" panākumā ar 3:1 pār "Royals". Viņš guva komandas trešos vārtus, mača pēdējā minūtē pieliekot punktu pretinieku atspēlēšanās mēģinājumiem. Savukārt Kristiāns Rubīns izpelnījās pozitīvu lietderības koeficientu +1 "Tigers" pārliecinošajā uzvarā 5:0 pār "Hurricanes".

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Verners Egle guva vārtus "Lancers" uzvarā papildlaikā 4:3 pār "Fighting Saints". Eglem arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens. Šis bija viņa otrais precīzais metiens šosezon 29 spēlē (kopā 2+5 punkti). Erlends Kļaviņš tikmēr palika bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu "Lancers" zaudējumā "Stars" ar 1:2, bet Eduardam Tralmakam divas soda minūtes "Steel" uzvarā pār "Stampede", arī ar rezultātu 2:1.

Šajā līgā sauso spēli savā rēķinā ierakstījis Matīss Kivlenieks, kurš atvairīja visus 23 "Storm" metienus un palīdzēja "Musketeers" uzvarēt ar 2:0. Kivlenieks tika atzīts par mača pirmo zvaigzni. Šī ir viņa trešā sausā spēle šosezon un 23. uzvara 34 spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-12 10:14, pirms 8 gadiem
Bļugers malacis!

  +4 [+] [-]

, 2017-02-12 10:41, pirms 8 gadiem
Bļugers ar tādu tempu, šīs sezonas beigās/nākamās sezonas sākumā debitēs NHL noteikti..

  +3 [+] [-]

, 2017-02-12 10:42, pirms 8 gadiem
Balcers priecē, 31.rezultatīvākais spēlētājs visā WHL, pietam izlaidis džeks ir 3 spēles, vārtu guvējs - 12 labākais WHL

  +5 [+] [-]

, 2017-02-12 12:19, pirms 8 gadiem
Visas trīs mūsējo AHL komandas ir pirmajā vietā savā divīzijā, arī Bukarta ECHL komanda ir līderi savā divīzijā.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-12 12:25, pirms 8 gadiem
Paaudzu mainja mums izskatas tiri laba. Vienigi cik nu biezhi mes redzesim izlasee Blugeru, Jevpalovu, Dzierkalu, Balceru un vel dazhus, kuri speles ZA Play off komandaas.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-12 12:45, pirms 8 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Bļugers ar tādu tempu, šīs sezonas beigās/nākamās sezonas sākumā debitēs NHL noteikti..
Piekrītu! Spēcīgs čalis, laba tehnika un slidojums! Galvenais, ka stabils katru spēli. Patīkami skatīties. Girgensons debijā AHL pat nebija tik stabils. Ar Bļugeru pingvīni rēķinās jau sen, čalis ar izglītību, talantīgs un gudrs!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-12 12:59, pirms 8 gadiem
RobertsR rakstīja: Piekrītu! Spēcīgs čalis, laba tehnika un slidojums! Galvenais, ka stabils katru spēli. Patīkami skatīties. Girgensons debijā AHL pat nebija tik stabils. Ar Bļugeru pingvīni rēķinās jau sen, čalis ar izglītību, talantīgs un gudrs!
Girgensons savu AHL sezonu uzsāka 18 gadu vecumā, Bļugeram šobrīd jau ir 22 - viņi abi ir viena vecuma.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-12 13:08, pirms 8 gadiem
RobertsR rakstīja: Piekrītu! Spēcīgs čalis, laba tehnika un slidojums! Galvenais, ka stabils katru spēli. Patīkami skatīties. Girgensons debijā AHL pat nebija tik stabils. Ar Bļugeru pingvīni rēķinās jau sen, čalis ar izglītību, talantīgs un gudrs!
Nav īsti pareizi salīdzināt ar Girgensonu, un pērn 20 spēlēs Bļugeram tikai 0+1 AHL

  +2 [+] [-]

, 2017-02-12 13:14, pirms 8 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Bļugers ar tādu tempu, šīs sezonas beigās/nākamās sezonas sākumā debitēs NHL noteikti..
No kurienes tāds optimisms?

  -1 [+] [-]

, 2017-02-12 15:36, pirms 8 gadiem
Kāds tur NHL Bļugeram, tādā vecumā ir jāspridzina AHL, lai tiktu NHL. Nekas tur nespīd. Pamalsies un uz Eiropu.

     [+] [-]

, 2017-02-12 16:21, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Girgensons savu AHL sezonu uzsāka 18 gadu vecumā, Bļugeram šobrīd jau ir 22 - viņi abi ir viena vecuma.
tieshi taa

     [+] [-]

, 2017-02-12 16:25, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kāds tur NHL Bļugeram, tādā vecumā ir jāspridzina AHL, lai tiktu NHL. Nekas tur nespīd. Pamalsies un uz Eiropu.
Labak tad neko neraksti, nevis aplamus, negativus izteikumus. Padomaa labak, cik chalis spekus un sviedrus ir atstajis, lai sho visu sasniegtu.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-12 17:21, pirms 8 gadiem
Sochi rakstīja: Labak tad neko neraksti, nevis aplamus, negativus izteikumus. Padomaa labak, cik chalis spekus un sviedrus ir atstajis, lai sho visu sasniegtu.
Un cik citi atstājuši? Domā mazāk? Ja jau pat Karsumam un Daugavam beigās nekas nesanāca, tad te ārī nekā nebūs. Pat Girgis, kurš NHL jau cik sezonas rukā, gandrīz nevelk NHL vājinieki līmeni, tad kur Bļugers tur ierakstās. Varbūt pāris spēles uzspēlēs NHL un tad ceļos uz Eiropu. Tur īpaši citus variantus neredzu. Un es teikšu, ka vēl būs ļoti jāpiepūlas, lai Šveices, Somijas elitē dabūtu līgumu.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-12 18:36, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kāds tur NHL Bļugeram, tādā vecumā ir jāspridzina AHL, lai tiktu NHL. Nekas tur nespīd. Pamalsies un uz Eiropu.
Vispār jau Bļugers ir visjaunākais uzbrucējs savā AHL komandā, tiesa gan centra pozīcijā AHL viņam nekādi monstri priekšā nav, visas iespējas pacīnīties, savukārt Pitsburgā viens no C šobrīd ir 40 gadīgais Mets Kalens, kurš pēc sezonas varētu arī pakārt slidas uz nagliņas, tā kā, ja Bļugers turpinās progresēt varianti būs.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-12 21:17, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Vispār jau Bļugers ir visjaunākais uzbrucējs savā AHL komandā, tiesa gan centra pozīcijā AHL viņam nekādi monstri priekšā nav, visas iespējas pacīnīties, savukārt Pitsburgā viens no C šobrīd ir 40 gadīgais Mets Kalens, kurš pēc sezonas varētu arī pakārt slidas uz nagliņas, tā kā, ja Bļugers turpinās progresēt varianti būs.
...plus vēl ir visādas maiņu iespējas. Gan Pitsburgai, gan, iespējams, pašam Bļugeram...