Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Slovāki uzvar vāciešus, baltkrievi finišē otrie

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Slovāki uzvar vāciešus, baltkrievi finišē otrie
Slovākijas izlase
Foto: iihf.com

Sestdien notiekošajos hokeja izlašu pārbaudes turnīru ietvaros Slovākijas izlase ar 3:0 uzvarēja gaidāmo Olimpisko spēļu dalībnieci Vāciju, savukārt ASV hokejisti ar 2:5 piekāpās Krievijas otrajai izlasei. Dānijas izlase uzvarēja Austrijā notiekošajā pārbaudes turnīrā, apsteidzot Norvēģiju, Austriju un Dienvidkoreju.

"Euro Challenge" turnīrā Francijā, kurā triumfēja Latvijas izlase, otro vietu izcīnīja Baltkievijas hokejisti. Baltkrievi pēdējā mačā ar 5:3 pieveica Slovēniju.Pēc Pāvela Bojarčuka, Romāna Djukova un Daņilas Karabana metieniem baltkrievi spēles 27. minūtē atradās vadībā ar 3:1, taču slovēņi atgriezās spēlē, pateicoties Sabahudina Kovačeviča un Anžes Kuralta metieniem 54.minūtē panākot 3:3. 122 sekundes pirms pamatlaika beigām Dmitrijs Buiņickis baltkrievus atkal izvirzīja adībā, bet pēdējā minūtē ripu tukšajos vārtos raidīja Arturs Gavruss, panākot 5:3 par labu Baltkrievijai.

Baltkrievijas izlase ar četriem punktiem izcīnīja otro vietu, slovēņi ar diviem punktiem palika trešie, ar diviem punktiem finišēja arī Francijas izlase, kas noslēdza kopvērtējumu.

Vācijā notiekošajā „Deutschland Cup” turnīrā otro uzvaru sestdien izcīnīja Slovākijas izlase. Slovāki ar 3:0 pieveica mājiniekus vāciešus, sagādājot viņiem otro zaudējumu turnīrā. Divus punktus šajā mačā nopelnīja kādreizējais Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Marsels Haščaks, kurš pašlaik Čehijas Ektsralīgas klubu „Kometa” no Brno. Pirmās trešdaļas piektajā minūtē Haščaks asistēja Martinam Bakošam pirmajā vārtu guvumā, bet spēles 48. minūtē pats guva vārtus, dubultojot slovāku pārsvaru. Punktu spēlei pēdējā minūtē ar metienu tukšajos Vācijas izlases vārtos pielika Peters Čerešņaks.

Krievijas otrā izlase, kas dienu iepriekš ar 8:2 sagrāva Vāciju, neveiksmīgi sāka spēli pret ASV hokejistiem. Spēles pirmajā trešdaļā amerikāņi divas reizes izmantoja skaitlisko vairākumu, pēc Marko Arkobello un Čado Kolarika metieniem panākot 2:0. Savus vārtus neskārtus ASV hokejisti saglabāja līdz spēles 34. minūtei, taču tad krievi nepilnu četru minūšu laikā trīs reizes izmantoja skaitlisko pārsvaru, sarūgtinot amerikāņu vārtsargu Brendonu Maksvelu, ne tikai atgriežoties spēlē, bet arī izvirzoties vadībā (2:3). Vārtus krievu labā guva Alberts Jarulļins, Mihails Naumenkovs un Maksims Karpovs. Uzvarētāju liktenis izšķīrās divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, kad krievi organizēja pretuzbrukumu, aizskrienot divatā pret vienu sāncenšu aizsargu un pēc ripas izspēles ceturtos vārtus guva Iļja Mihejevs. Punktu krievu uzvarai ar metienu tukšajos vārtos skaitliskajā mazākumā pielika Viktors Tihonovs – 5:2 par labu Krievijas otrajai izlasei.

Austrijā notikušajā turnīrā pirmo vietu izcīnīja gaidāma pasaules čempionāta saimniece Dānijas izlase. Dāņi sestdien pēdējā mačā ar 2:1 uzvarēja Austriju. Spēles otrajā trešdaļā Lasse Lassens vadībā izvirzīja dāņus, bet trešajā periodā pretinieki apmainījās vārtu guvumiem. Vispirms Tomass Hundertpfunds Austrijai panāca 1:1, bet 12 sekundes pirms pamatlaika beigām Matiass Rondbjergs ar metienu tukšajos vārtos nodrošināja dāņu uzvaru.

Otro vietu turnīrā ieguva Norvēģija, kas sestdien ar 5:1 pārspēja Dienvidkoreju. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Anderss Bastiansens. Korejieši pie punktiem netika, paliekot pēdējā vietā, trešajā pozīcijā palaižot Austriju.

SpēleRezultāts
Slovēnija - Baltkrievija3:5
Austrija – Dānija1:2
Dienvidkoreja – Norvēģija1:5
Vācija – Slovākija0:3
Krievija 2 - ASV5:2

Izmantotie resursi:
Home
Home Page | EIHC Championships

     [+] [-]

, 2017-11-11 23:31, pirms 7 gadiem
Austrija noņēma GK, jo gribēja izraut uzvaru pamatlaikā, tādējādi nodrošinot uzvaru visā turnīrā?

  -1 [+] [-]

, 2017-11-11 23:33, pirms 7 gadiem
Turnīrs Ungārijā:

Polija - Japāna 3:2,
Itālija - Ungārija 2:5.

Polija jau nodrošinājusi uzvaru šajā turnīrā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 00:02, pirms 7 gadiem
Ja pareizi saskaitīju, tad šajā RUS izlasē ir 6 SKA hokejisti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 00:28, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja pareizi saskaitīju, tad šajā RUS izlasē ir 6 SKA hokejisti.
Nav brīnums, ar krievu spēlētāju rezervēm viņi var uztaisīt vairākas līdzvērtīgas izlases. Konkurence tur ir ojojo...
Austrija droši vien varēja uz kaut ko cerēt tikai pie uzvaras pamatlaikā, 2 pts vai 1 pats viņiem bija pie d...

     [+] [-]

, 2017-11-12 00:31, pirms 7 gadiem
Kas tā par dīvainu Krievijas otro izlasi, ja tās rindās spēlē Tihonovs, kas nu noteikti ir galvastiesu meistarīgāks par pārējiem tajā savākumā.Krieviju nesaprast, vienā ziņā Latvijas apdirsējam bija taisnība.Ā, atcerējos, viņi ar cieņu nemāk zaudēt, tad nu muhļo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 01:18, pirms 7 gadiem
orākuls5 rakstīja: Es neredzēju spēli jo es skatījos savu iemīļoto raidījumu https://m.youtube.com/watch?v=IIQ-BmQkFlw
Pohodu, tas HMB? pelna trīsdesmit pirmo "paku"

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 11:47, pirms 7 gadiem
orākuls5 rakstīja: Krievijas 3 izlase ierādīja vietu ASV pirmajai izlasei. Tas ir KHL un Krievijas spēks.
Kāda tev ASV pirmā izlase bez NHL spēlētājiem?