Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šišļaņņikovam vārti Alpu līgā, Muštukovam uzvara 7000 skatītāju priekšā Mančestrā

Andrejs Siliņš

Šišļaņņikovam vārti Alpu līgā, Muštukovam uzvara 7000 skatītāju priekšā Mančestrā
Ervīns Muštukovs
Foto: sheffieldsteelers.co.uk

Pie uzvaras sestdien Lielbritānijas Elites līgā tika latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova "Steelers", kas vairāk nekā septiņu tūkstošu līdzjutēju priekšā viesos ar 3:1 pārspēja "Storm". Citās līgās vairāki mūsu hokejisti spēlēja rezultatīvi, taču komandas piedzīvoja zaudējumus.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) sakāvi cieta Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas "Dynamo", kas viesos ar 1:5 atzina Kurganas "Zauralye" pārākumu. Kirils Tambijevs asistēja vienīgajā Pēterburgas vārtu guvumā, nopelnot savu devīto (2+7) rezultativitātes punktu sezonā. Tāpat Tambijevam 16 ar pusi minūtēs divi metieni pa vārtiem un 20 soda minūtes.

Alpu hokeja līgā Oļegs Šišļaņņikovs guva vārtus, bet "Kitzbuheler" ar 2:4 mājās piekāpās "Alge Elastic". Savukārt ar rezultatīvu piespēli zaudētāju sastāvā izcēlās Gatis Sprukts. Abiem lietderības koeficients negatīvs (-3). Šišļaņņikovam tie bija ceturtie vārti un 11. rezultativitātes punkts sezonā, bet Spruktam ceturtā piespēle un devītais punkts.

Lielbritānijā Elites līgā (EIHL) "Capitals" ar Juri Upīti ierindā savā laukumā kapitulēja "Flames" priekšā - 0:7. Citā mačā Ričards Birziņš palika bez ierakstiem protokolā, bet "Flyers" ar 4:1 viesos uzveica "Stars".

Savukārt Ervīns Muštukovs, atvairot 31 no 32 metieniem, palīdzēja "Steelers" ar 3:1 izbraukumā Mančestrā vairāk nekā septiņu tūkstošu līdzjutēju priekšā pārspēt "Storm".

  +1 [+] [-]

, 2017-11-11 23:58, pirms 7 gadiem
Autori regulāri turpina mest vienā katlā EIHL un Izaicinājuma kausu, šovakar abu letiņu klubi neaizvadīja spēles EIHL.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 00:42, pirms 7 gadiem
Vēl pavisam nesen nekādi remonti nebij manīti, nez kur tie skatītāji bija sabāzti ja arēnā, kur Storm spēlē ir 2140 sēdvietas un vēl kādas stāvvietas. Vai tik Steelers nebūs spēlējuši savās mājās?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 00:46, pirms 7 gadiem
kips9 rakstīja: Vēl pavisam nesen nekādi remonti nebij manīti, nez kur tie skatītāji bija sabāzti ja arēnā, kur Storm spēlē ir 2140 sēdvietas un vēl kādas stāvvietas. Vai tik Steelers nebūs spēlējuši savās mājās?
Jā, spēle notika Šefīldā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 06:57, pirms 7 gadiem
Mačs bija Šefīldā un to jau kādu laiku īpaši reklamēja kā labdarības pasākumu palīdzībai ar alcheimera slimību sirgstošajiem
Tāpēc arī tāds apmeklējums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 10:59, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Tas jau šefīldiešiem no laika gala, kad EPIHL speleja Steeldogs ar Storm, ir bijis derbijs. War of Roses, lkm, saucās.
War of Roses tika izspēlēts starp Premjerlīgas klubiem Steeldogs un Phoenix. Pēc Storm atdzimšanas Phoenix dabūja pārvākties, pēc tam neesmu interesējies par War of Roses. Šefildā un Notinghemā jau bieži apmeklētāji nav jāmudina uz spēlēm. Ar DR jau noteikti var sacensties apmeklētības ziņā. Droši vien jau kad savstarpējās cīņas arī būtu neprognozējamas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 12:10, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Nu, to jau es saku, ka EPIHL laikā tas bija kkāds megaderbijs. Ja Mančestera parceļas uz EIHL(maina nosaukumu) War of Roses vairak nenotiek?
Storm bija jauna organizācija kas izveidojās uz Hull Stingrays bāzes. Pheonix turpināja pastāvēt tikai pārcēlās uz citu pilsētu, bet nosaukumu saglabāja. Loģiski ka pazaudēja pamata fanu bāzi un manliekas tagad jau vairs neeskistē. Droši ka google zina precīzāk par visu, pašam nav sanācis laiks meklēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 13:56, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: OK, tās visas ir peripētijas. Man jau liekas, ka War of Roses ir izveidojies vēsturiski starp pilsetām, ne konkrētiem klubiem. Kāda starpība šefīldietiem vai tas klubs saucas strazds vai feniks, galvenais, ka tas ir no Mancesteras.
Tur bišku padziļinati jāzin viņu vēsture, lai iebrauktu https://en.wikipedia.org/wiki/Wars_of_the_Roses
būsim precīzāki. War of Roses ir sacensība starp Jorkšīras un Lankaširas grāfistu pilsētu komandām: https://en.wikipedia.org/wiki/Roses... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 16:39, pirms 7 gadiem
Vienu gad sanāca pabūt epicentrā. Vietējiem jau bija jautri man tik kārtējā pirmsezonene. Viena banka ar iekrita, bet vispār man amatierim nav parāk interesants angļu hoķis spēlējot. Visu laiku dabū mizā 😂

     [+] [-]

, 2017-11-12 16:48, pirms 7 gadiem
Ko nu