Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasē spēlējušais Bazevičs rīko nedēļu ilgu jogas nometni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas izlasē spēlējušais Bazevičs rīko nedēļu ilgu jogas nometni
Kristaps Bazevičs
Foto: no personīgā arhīva

Laika posmā no 14. līdz 20. jūnijam "Bikram Yoga Rīga" rīkos sevis pilnveidošanas programmu, kuras ietvaros notiks 11 nodarbības, un tās vadīs Latvijas izlases kreklu mugurā vilkušais hokejists Kristaps Bazevičs.

Sevis pilnveidošanas programmas mērķis ir palīdzēt gan vienkārši aktīviem cilvēkiem, gan sportistiem sasniegt labākus rezultātus un attīstīt koncentrēšanās spējas, kā arī rast iekšējo motivāciju brīžos, kad nākas saskarties ar grūtībām.

Laika posmā no 14. līdz 20. jūnijam notiks 11 nodarbības – tās sāksies pulksten 8:30 no rīta un 19:00 vakarā. Joga palīdzēs attīstīt spēku, izturību un spēju kontrolēt gan prātu, gan ķermeni. Kā norāda programmas rīkotājs Kristaps Bazevičs, tad nedēļas laikā citas fiziskās aktivitātes nebūs nepieciešamas – pietiks ar uz jogas paklāja izlietajiem sviedriem, slodze būs gana nopietna.

22 gadus vecais Bazevičs aizvadītajā sezonā kļuva par pirmo Latvijas hokejistu, kurš triumfējis Francijas čempionātā. Viņš "Gap" rindās 19 regulārās sezonas spēlēs izcēlās ar trim vārtiem un deviņiem punktiem. Pirms tam aizsargs spēlējis Austrijas čempionātā un Somijā, bet juniora gados viņš spēlēja Kanādā, Amerikā un Zviedrijā.

Bazevičs arī debitējis Latvijas izlases rindās un bijis Rīgas "Dinamo" nometnē pirms sezonas. Ar karsto jogu viņš nodarbojas astoņus gadus, pēdējos četrus strādājot arī kā pasniedzējs, un Bazevičs norāda, ka aktivitāte ļāvusi viņam izvairīties no nopietniem savainojumiem. "Bikram Yoga" viņš pasniedzis arī Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa rīkotās nometnes ietvaros.

Nodarbības notiks Ventspils ielā 65, Rīgā. Cena par nedēļu ir 149 eiro, bet "Bikram Yoga Rīga" pašreizējiem klientiem – 99 eiro. Cenā iekļautas nodarbības, biotests, brokastis pēc rīta nodarbībām, uztura speciālista ieteikumi, fizioterapeita konsultācijas un citi labumi.

Vairāk informācijas:
https://www.facebook.com/BikramYoga...

     [+] [-]

, 2017-06-11 15:51, pirms 7 gadiem
Funs arī piedalīsies?