Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš atgriežas AHL, Egle USHL sezonu pabeidz ar 1+2

Agris Suveizda

Ķēniņš atgriežas AHL, Egle USHL sezonu pabeidz ar 1+2
Ronalds Ķēniņš šajā NHL sezonā piedalījās astoņās spēlēs
Foto: Vankūveras "Canucks"

Pēc Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas beigām atpakaļ uz Amerikas Hokeja līgu (AHL) nosūtīts latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš tālā ceļa dēļ gan vēl nepaguva atgriezties ierindā un iziet laukumā Jutikas "Comets" sagrāvē pret Sentdžonsas "IceCaps" (1:7).

Citā spēlē pie negatīva lietderības koeficienta -1 tika Teodors Bļugers, kura pārstāvētais "Penguins" Atlantijas okeāna divīzijas līderu duelī ar 3:5 piekāpās Hēršijas "Bears". Bļugers atzīmējās ar četriem metieniem pa vārtiem un bija laukumā pretinieku uzvaras vārtos.

Bļugeram tā bija septītā spēle līgā, un 21 gadu vecais uzbrucējs pagaidām nav ticis pie punktiem un ir sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -2. Kopš pārcelšanās uz AHL joprojām nav spēlējis Rihards Bukarts, kura pārstāvētā Portlendas "Pirates" ar 3:2 apspēlēja Hārtfordas "Wolf Pack" un garantēja vietu Kaldera kausa izcīņā.

Izslēgšanas spēlēs iekļuvusi gan Bļugera "Penguins", gan Bukarta "Pirates", gan Ķēniņa "Comets", cerības vēl saglabā Ņikitas Jevpalova "Barracuda", savukārt Kristera Gudļevska "Crunch" vairs pat teorētiski nevar kvalificēties Kaldera kausam.

Savienoto valstu hokeja līgas regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza Čikāgas "Steel", kas savā laukumā ar 4:2 pārspēja Medisonas "Capitols". Rezultatīvākais laukumā bija Haralds Egle, kurš pret savu bijušo komandu guva uzvaras vārtus un asistēja pirmajā un otrajā vārtu guvumā. Pirmajos vārtos asistēja arī Kārlis Čukste. Eglem pozitīvs lietderības koeficients +2 un otrās zvaigznes tituls, savukārt Čukste tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Čikāgas "Steel" regulārās sezonas 60 spēlēs izcīnīja 61 punktu un Austrumu konferencē ieņēma sesto vietu, nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm. Eglem šosezon 52 spēles, 38 (7+31) punkti un negatīvs lietderības koeficients -3, bet Čukstem 44 spēles, 15 (4+11) punkti un negatīvs lietderības koeficients -4. Egle guva punktus pēdējās trīs spēlēs pēc kārtas (2+5), savukārt pēdējo piecu maču laikā viņam desmit punkti (2+8).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

TheAHL.com
| The American Hockey League

TheAHL.com
| The American Hockey League

Canucks reassign Kenins and Zalewski -...
USHL Stats

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-11 10:19, pirms 8 gadiem
Keniņam play offi priekšā, Jo AHL komanda ir izslēgšanas spēļu zonā!!! Ceru, ka ātri beigsies, jo Left way forvardu vajag mums PČ!

  -3 [+] [-]

, 2016-04-11 10:25, pirms 8 gadiem
Bļugeram ļoti skumdinošs sākums pro karjerai. 8 spēles un tikai nullītes statistikas ailītēs...

AHL līmenis tā kā būtu jāvelk, ja kaut vai Eiropā grib labu karjeru veidot un par izlasi domāt. Cerams, ka tomēr atvērsies play-offos.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-11 10:32, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja: Bļugeram ļoti skumdinošs sākums pro karjerai. 8 spēles un tikai nullītes statistikas ailītēs...

AHL līmenis tā kā būtu jāvelk, ja kaut vai Eiropā grib labu karjeru veidot un par izlasi domāt. Cerams, ka tomēr atvērsies play-offos.
žēl, ka AHL nav spēles laika statistikā, bet viņš visu laiku ir ceturtā maiņā manuprāt un pa malu... vairākumos ar nedarbojas manuprāt. čali pieradina pie AHL spēles stila, nākošsezon tad jau rezultātu gaidīsim.
par Eiropu vispār agri ko runāt, vēl divas sezonas malsies pa Pens sistēmu

  -1 [+] [-]

, 2016-04-11 11:04, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: žēl, ka AHL nav spēles laika statistikā, bet viņš visu laiku ir ceturtā maiņā manuprāt un pa malu... vairākumos ar nedarbojas manuprāt. čali pieradina pie AHL spēles stila, nākošsezon tad jau rezultātu gaidīsim.
par Eiropu vispār agri ko runāt, vēl divas sezonas malsies pa Pens sistēmu
Bļugers pēdējās spēlēs centrā bija ielikts. Nav jau tā, ka gaidītu baigo punktu birumu uzreiz, vienkārši tas pats Jevpalovs kaut kādus punktus pat vāc 4. maiņā. +/- arī -3 astoņās spēlēs.

     [+] [-]

, 2016-04-12 00:54, pirms 8 gadiem
Left way left WING