Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Marenis gūst vēl vienus vārtus, Daugaviņš asistē, Dzierkalam piespēle play-off uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marenis gūst vēl vienus vārtus, Daugaviņš asistē, Dzierkalam piespēle play-off uzvarā
Mārtiņš Dzierkals pie pretinieku vārtiem. Foto: hcplzen.cz

Piektdienas vakarā ar uzvaru Čehijas Ekstralīgas izslēgšanas spēles sāka Mārtiņš Dzierkals. Zviedrijas otrajā līgā vārtu gājienu turpināja Rihards Marenis, bet Šveicē Kaspars Daugaviņš rezultatīvi piespēlēja Bernes uzvaras vārtos.

Šveice

"Bern" ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja Cīrihes "Lions". Kaspars Daugaviņš piespēlēja uzvaras vārtos, tagad viņam 33 spēlēs ir 25 punkti. Laukumā pavadītajās 17:02 minūtēs Daugaviņš izdarīja un nobloķēja vienu metienu.

Langnavas "Tigers" ar 1:2 zaudēja "Ajoie". Ivars Punnenovs atvairīja 24 no 26 metieniem.

"Lausanne" ar 2:0 pieveica "Fribourg-Gotteron". Otrās maiņas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš 15:20 minūtēs izdarīja un bloķēja vienu metienu. Viņam arī sešas soda minūtes.

"Biel-Bienne" ar 1:2 zaudēja "Ambri-Piotta". Trešās maiņas centrs Miks Indrašis 16:06 minūtēs izdarīja trīs metienus un uzvarēja 54,6% iemetienu.

Čehija

Ekstralīgā sākušās izslēgšanas spēles. Plzeņas "Škoda" savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveica "Mlada Boleslav". Mārtiņš Dzierkals uzvaru kaldināja ar rezultatīvu piespēli pirmajos vārtos. Latviešu uzbrucējs spēlēja pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 17:16 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un maču beidza ar neitrālu lietderību. Pretinieku ceturtajā maiņā spēlēja Māris Bičevskis. 16:57 minūtēs viņš bloķēja četrus metienus un uzvarēja 58% iemetienu. "Škoda" uzvaras vārtus iemeta 70. minūtē.

Vītkovices "Ridera" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja "Olomouc", bet Roberts Bukarts joprojām nespēlē savainojuma dēļ.

Zviedrija-2

"Vita Hasten" viesos ar 2:3 bullīšos piekāpās "Karlskroga". Rihards Marenis guva vārtus trešā perioda ievadā un palīdzēja savai komandai tikt pie punkta. Marenim tie bija piektie vārti pēdējās četrās spēlēs. Marenis izdarīja četrus metienus pa vārtiem un tika pie +1 lietderības koeficienta. 31 spēlē viņš guvis 35 punktus, tostarp 21 vārtus. Gints Meija uzvarēja 62,5% iemetienu, citādi statistikas ailēs neizceļoties.

Vācija

"Roosters" savā laukumā ar 3:4 bullīšos zaudēja "Steelers". Ralfs Freibergs spēlēja otrajā aizsargu pārī, 19:16 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -2.

Pēdējā vietā esošā Krēfeldes "Pinguine" ar 1:4 viesos piekāpās "Dusseldorfer EG". Pirmā pāra aizsargs Artūrs Kulda atkal aizvadīja vairāk nekā pusi mača – 30:46 minūtes. Viņam trīs metieni un -2 lietderība.

Austrija

Izlīdzinājumu 1-1 ceturtdaļfināla sērijā panākusi "Villacher", kas viesos ar 4:3 tika galā ar "Olimpija". Renārs Krastenbergs spēlēja trešajā maiņā un nopelnīja divas soda minūtes.

Somija

Lahti "Pelicans" ar 4:1 pārspēja Turku TPS. Kārlis Čukste laukumā pavadītajās 17:13 minūtēs izdarīja divus metienus un nopelnīja -1 lietderības koeficientu.

Mikeli "Jukurit" ar 2:0 pieveica Lapēnrantas "SaiPa". Oskars Batņa nospēlēja 14:45 minūtes, izdarīja trīs metienus un nopelnīja +1 lietderību.

Jiveskiles JYP viesos ar 5:3 uzvarēja Kouvolas "KooKoo". Daniels Bērziņš atkal nespēlēja.

Somija-2

"RoKi" ar 2:1 bullīšos pieveica FPS. Miks Tumānovs uz ledus pavadīja 26:40 minūtes, izdarīja piecus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

"Hermes" ar 3:2 uzvarēja "Kiekko". Ņikita Mateiko nespēlēja.

Slovākija

"Nitra" viesos ar 4:6 zaudēja "Nove Zamky". Filips Buncis 14:31 minūšu laikā izcēlās ar vārtiem un piespēli. Viņš izdarīja vienu metienu un tika pie +1 lietderības koeficienta. Deviņās spēlēs viņam septiņi punkti.

"Liptovsky Mikulas" ar 1:3 piekāpās "Banska Bystrica". Artūram Salijam divi metieni, uz ledus aizvadot 21:58 minūtes.

Dānija

Odenses "Bulldogs" ar 3:4 piekāpās "SonderjyskE". Gunārs Skvorcovs izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Astoņās spēlēs viņš iekrājis 11 punktus.

Kazahstāna

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā Karagandas "Saryarka" ar 9:0 sagrāva "Altai Torpedo". Edgars Siksna guva vārtus un pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Vārti arī Denisam Fjodorovam.

     [+] [-]

, 2022-03-11 23:47, pirms 3 gadiem
Marenis baigais karjērists, pēc šādas statistikas loģiska būtu pārējā uz eliti, nez ko ar Vītoliņu ne sadalīja, īstenībā baigi OS pietrūka.

     [+] [-]

, 2022-03-12 00:01, pirms 3 gadiem
Pēc izgāšanās os ir jāpaiet kādam laikam, lai atkal rastos vēlēšanās sekot tam, ko tie spēlmaņi dara

     [+] [-]

, 2022-03-12 00:40, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: Pēc izgāšanās os ir jāpaiet kādam laikam, lai atkal rastos vēlēšanās sekot tam, ko tie spēlmaņi dara
Izgāšanās bija tava tēta caurais prezeratīvs

     [+] [-]

, 2022-03-12 00:54, pirms 3 gadiem
Krastenbergs Austrijas līas 3 maiņā 🧐🥲

     [+] [-]

, 2022-03-12 05:53, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka RD desants Somijā galīgi neattaisno liktās somu ĞM cerības kā leğionāriem. Nākamgad vajadzēs meklēt darbu līmeni zemāk vai cerēt uz RD atdzimšanu.

     [+] [-]

, 2022-03-13 00:14, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Izskatās, ka RD desants Somijā galīgi neattaisno liktās somu ĞM cerības kā leğionāriem. Nākamgad vajadzēs meklēt darbu līmeni zemāk vai cerēt uz RD atdzimšanu.
Nu ņemsim pirmkārt Somijā jebkurā komandā spēlē hokeju un sitās, nevis atslido kā RD bijušajā komandā, kur par hokeja spēlēšanu daudzos mačos varētu diskutēt. Līdz ar to nonākot labā līgā, kur tiešām spēlē hokeju, un "jāsitas" tas sagādā grūtības, jo pierasts ir pie mierīga hokeju, kur nekas daudz nav jāpierāda. Manuprāt tas ir labi, kad čaļiem jāiespringst par savu lomu komandā un par savu sniegumu, kopumā redzu vairāk plusu nekā mīnusu. Runājot par statistiku Čukstem 0+3 (11 spēlēs) nav jau slikti, Batņam 2+5 (30 spēlēs), varbūt varētu labāk, bet ja spēlēs nākamo gadu Somijā būs labāk. Bērziņam 0 punktu 4 spēlēs, kaut kā vajadzētu atvērties.