Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam piespēle uzvaras vārtos

Andrejs Siliņš

Dzierkalam piespēle uzvaras vārtos
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Naktī uz piektdienu Kvebekas junioru līgā (QMJHL) ar rezultatīvu piespēli izcēlās latviešu hokejists Mārtiņš Dzierkalds, kura pārstāvētā "Huskies" izcīnīja panākumu.

"Huskies" savā laukumā uzņēma "Tigres" vienību un interesantā cīņā svinēja panākumu ar rezultātu 5:4. Dzierkals bija viens no asistentiem komandas piekto vārtu guvumā pēdējās trešdaļas trešajā minūtē. Mārtiņam arī viens metiens pa vārtiem un viens spēka paņēmiens. Šajā sezonā Dzierkals 56 aizvadītās spēlēs guvis 24 vārtus un atdevis 42 rezultatīvas piespēles.

Tā bija "Huskies" 51 uzvara 65 aizvadītajās spēlēs, un komanda ar 107 punktiem atrodas pārliecinošā pirmajā vietā visā līgā un jau labu laiku kā nodrošinājusi vietu izslēgšanas turnīrā. Vēl gan atlikušas trīs spēles regulārajā sezonā.

18 gadus vecais Dzierkals, ko pagājušā gada Nacionālās Hokeja līgas (NHL) draftā ar 68. numuru trešajā kārtā izvēlējās Toronto "Maple Leafs", aizvada pirmo sezonu aiz okeāna. Iepriekš jaunais uzbrucējs spēlēja "Sāgā", "Ogrē/Sāgā" un HK "Rīga" vienībās, kā arī pārstāvējis Latvijas U17, U18 un U20 izlases.

Izmantotie resursi:
QMJHL