Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cipulim piespēle Slovākijas "play-off" ievadā, Bukartam sērijā būs 5.spēle

Rolands Eliņš

Cipulim piespēle Slovākijas "play-off" ievadā, Bukartam sērijā būs 5.spēle
Mārtiņš Cipulis Slovākijas čempionāta spēlē
Foto: Hlavnespravy.sk

Eiropas hokeja līgās sācies izslēgšanas spēļu laiks, kuru ar rezultatīvu piespēli Slovākijā atklājis Mārtiņš Cipulis, taču viņa, Jāņa Sprukta un Kobas Jasa komanda cieta zaudējumu. Savukārt Roberts Bukarts un „Zlin” cīņā par Čehija ceturtdaļfinālu aizvadīs piekto, izšķirošo sērijas spēli.

Čehijas čempionāta astotdaļfinālā Roberta Bukarta pārstāvētā „Zlin” ar 3:4 izbraukumā piekāpās „Ocelari Trinec” vienībai, un rezultāts sērijā līdz trim uzvarām kļuvis 2:2. Bukarts bija izcēlies ar rezultativitāti visās trīs sērijas iepriekšējās spēlēs, taču šoreiz 20:24 nospēlētajās minūtēs punktus neguva. Viņš piecas reizes meta pa vārtiem un vienu metienu bloķēja, kamēr „Zlin” izšķirošos vārtus ielaida 53. minūtē. Bukarts spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet sērijas noslēdzošais mačs būs parīt 16:30 pēc Latvijas laika.

Savukārt izkrišanai no Čehijas augstākās līgas pamazām tuvojas Jēkaba Rēdliha pārstāvētā „Karlovy Vary”, kas šodien ar 2:3 piekāpās „Pardubice”. Latvijas aizsargs spēles pieteikumā nebija.

Izslēgšanas spēlēs sākušās arī Slovākijā – pirmajā ceturtdaļfināla spēlē pret „Košice” zaudējumu piedzīvoja Jāņa Sprukta, Kobas Jasa un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā „Martin” (1:4). Cipulis izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas vienīgo vārtu guvumā, taču pabeidza spēli ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi. Spruktam šoreiz mīnus viens, bet Jass palika neitrāls.

Baltkrievijas līgas pusfināla sēriju ar zaudējumu iesākusi Edija Brahmaņa pārstāvētā „Gomel”, kas viesos ar 2:3 piekāpās „Soligorsk”. Savukārt Norvēģijas „play-off” ievadā uzvaras guvušas Rūdolfa Balcera un Maksima Ponomarenko pārstāvētās komandas – Balcera „Stavanger” ar 2:1 pieveica „Manglerud”, bet Ponomarenko un „Lorenskog” ar 7:1 sadragāja „Stjernen”. Abi Latvijas hokejisti ar punktiem šajā mačā neizcēlās.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
Hokej.cz - web českého hokeje