Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram pirmie vārti ''Crunch'', Šilovam sausā spēle un pirmās zvaigznes tituls

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Balceram pirmie vārti ''Crunch'', Šilovam sausā spēle un pirmās zvaigznes tituls
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Amerikas Hokeja līgā (AHL) pirmos vārtus Sirakjūsas ''Crunch'' rindās guvis Rūdolfs Balcers, bet Artūrs Šilovs savus vārtus nosargāja neskartus, palīdzot Abotsfordas ''Canucks'' tikt pie uzvaras.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūsas ''Crunch'' ar 1:3 atzina Lavālas ''Rockets'' pārākumu.

• Latviešu uzbrucējs guva vienīgos vārtus viesu rindās pirmā perioda ievadā. Balceram arī divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

• Deviņās AHL spēlēs šosezon Balcera kontā vārti un četras piespēles.

• ''Crunch'' cieta trešo neveiksmi pēc kārtas. Ar 49 punktiem 44 mačos Balcera komanda ierindojas trešajā vietā Ziemeļu divīzijā.

• Citā Amerikas Hokeja līgas spēlē Artūrs Šilovs atvairīja 21 metienu un savus vārtus nosargāja neskartus, kaldinot Abotsfordas ''Canucks'' uzvaru pār Tūsonas ''Roadrunners'' ar 4:0.

• Bez sausā mača Šilovs arī izpelnījās spēles pirmās zvaigznes titulu.

• ''Canucks'' svinējuši četras uzvaras pēc kārtas. Ar 58 punktiem 46 spēlēs Abotsfordas vienība ieņem ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā.

• 34 spēlēs šosezon latviešu vārtsargs atvairījis 90,4% pretinieku metienu, caurmērā ielaižot 2,52 ripas.

• Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) Anrī Ravinska ''Armada'' ar 1:6 piedzīvoja sakāvi pret ''Phoenix''. Ravinskis vienīgajā mājinieku vārtu guvumā izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Latvietim arī trīs spēka paņēmieni un +/- rādītājs mīnus viens.

• Turpat QMJHL Ērika Mateiko ''Sea Dogs'' ar 3:2 pagarinājumā apspēlēja ''Islanders''. Mateiko kontā trīs metieni, spēka paņēmiens, divas soda minūtes, +/- rādītājs mīnus divi un uzvarēti astoņi no 16 iemetieniem.

• Amerikas Junioru hokeja līgā (USHL) Martina Laviņa un Bruno Brūvera ''Cedar Rapids'' ar 5:2 uzveica ''Fighting Saints''. Laviņam +/- rādītājs plus viens, bet Brūverim atvairīti 19 no 21 metiena.

• USHL mačā Ģirts Silkalns guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet viņa ''Force'' ar 7:1 sagrāva ''Musketeers''. Latvietim arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs +/- rādītājs plus viens.

Raimonda Vītoliņa ''Gamblers'' USHL mačā ar 3:4 zaudēja ''Phantoms''. Vītoliņa kontā divi metieni pa vārtiem un +/- rādītājs mīnus divi.

Patriks Bērziņš palika rezervē ''Storm'' neveiksmē ar 1:2 pret ''Blackhawks''.

• Austrumkrasta Hokeja līgas (ECHL) spēlē Bogdans Hodass izpildīja piecus metienus pa vārtiem, bet viņa ''Tigers'' ar 0:3 zaudēja ''Hurricanes''. Latviešu aizsargam arī divas soda minūtes.

• ECHL cīņā Jāņa Švanenberga ''Steelheads'' ar 6:1 sagrāva Talsas ''Oilers''. Švanenbergam viens metiens un neitrāls +/- rādītājs.

• Ontārio Hokeja līgā (OHL) Sanda Vilmaņa pārstāvētā Sārnijas ''Sting'' piedzīvoja zaudējumu viesos pret ''Wolves'' – 2:3. Vilmaņa rēķinā viens metiens pa vārtiem un +/- rādītājs mīnus divi.

     [+] [-]

, 2023-02-11 11:30, pirms 2 gadiem
Liekas, ka mums būs vēl viens nhl vsargs drīz. Ar Matisu būtu jau 3

  +2 [+] [-]

, 2023-02-11 11:35, pirms 2 gadiem
Nav zināms, kāda būs Vankuveras vārtsargu komanda nākamai sezonai, bet Šilovu lielajā līgā vajadzētu pārbaudīt jau šosezon. Domāju, kad beigsies cerības Vankuverai tikt play off, tad arī dos Artūram iespēju NHL. Nevarētu teikt, ka viņš ir pāraudzis AHL līmeni, bet vēl viena pilna sezona AHL jau būtu marinēšana. Pāris spēles NHL piedotu Artūram vērtību maiņu darījumos, ja nu paši mierā ar esošiem NHL kastes sargātājiem.

  -3 [+] [-]

, 2023-02-11 12:04, pirms 2 gadiem
Varbūt beidzot mums būs viens NHL līmeņa vārtsargs.

  -4 [+] [-]

, 2023-02-11 12:15, pirms 2 gadiem
Jā, Balceram situācija tāda drūma. Nesaprotu, ko visi fano par Rubīnu, AHL neko baigi wow nerāda

  +5 [+] [-]

, 2023-02-11 13:26, pirms 2 gadiem
Pastnieks5 rakstīja: Jā, Balceram situācija tāda drūma. Nesaprotu, ko visi fano par Rubīnu, AHL neko baigi wow nerāda
Rubīns rāda to, ko gaida no aizsarga, kam primārais ir domāt par savu aizsardzību. Spēka spēle, spēle savā zonā, vārtu priekša. Un to viņš dara ļoti labi.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-11 14:54, pirms 2 gadiem
Pastnieks5 rakstīja: Jā, Balceram situācija tāda drūma. Nesaprotu, ko visi fano par Rubīnu, AHL neko baigi wow nerāda
Drūma gan! Kaut kur pazudis tulkojumā!

     [+] [-]

, 2023-02-11 18:08, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Rubīns rāda to, ko gaida no aizsarga, kam primārais ir domāt par savu aizsardzību. Spēka spēle, spēle savā zonā, vārtu priekša. Un to viņš dara ļoti labi.
Neko viņš nejedz, driz lidos uz kadu somijas līgu.
No top 10 nhl defensa prospecta, līdz tādam kas knapi ahl ko rāda