Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram 1+1, Jevpalovs piespēlē pret Kivlenieku, Verners Egle izkaujas

Agris Suveizda

Balceram 1+1, Jevpalovs piespēlē pret Kivlenieku, Verners Egle izkaujas
Rūdolfs Balcers atzīmē vārtus. Foto: Belleville Senators

Ziemeļamerikas hokeja līgās šonakt pie vismaz viena rezultativitātes punkta tika Rūdolfs Balcers, Ņikita Jevpalovs, Renārs Krastenbergs, Verners Egle, Roberts Bļugers, Filips Buncis un Jānis Jaks.

Amerikas Hokeja līgā rezultatīvu uzvaru priekšpēdējā minūtē izrāva Belvilas "Senators", kas mājās ar 7:6 pārspēja Toronto "Marlies". Rūdolfs Balcers trešajā minūtē asistēja pirmajā vārtu guvumā un 25. minūtē pats panāca 4:4. Latviešu uzbrucējam arī viens metiens pa vārtiem un pozitīva lietderība +1. Ļoti rezultatīvu maču aizvadīja viņa komandas biedri Dreiks Batersons (1+5) un Kristians Volanins (1+4). Balcers šosezon 13 spēlēs sakrājis 11 (5+6) punktus, kas ir otrais labākais rādītājs komandā, un ticis pie pozitīvas lietderības +2 un divām soda minūtēm.

Latviešu duelī Ņikitas Jevpalova Lavalas "Rocket" ar 5:1 izbraukumā sakāva Matīsa Edmunda Kivlenieka Klīvlendas "Monsters". Kivlenieks atvairīja 19 no 24 metieniem, bet Jevpalovs 16. minūtē palīdzēja panākt 3:0, izdarīja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Jevpalovam šoseozn 14 spēlēs ir trīs (2+1) punkti, sešas soda minūtes un negatīva lietderība -3, bet Kivlenieks aizvadīja ceturto maču, atvairot 88,7% metienu un ielaižot vidēji 3,08 ripas. Savukārt Teodoram Bļugeram divi metieni "Penguins" zaudējumā pagarinājumā Providensas "Bruins" (1:2).

Pirmos vārtus ECHL sezonā guva Renārs Krastenbergs, kurš 39. minūtē panāca 4:0 un palīdzēja "Nailers" ar 5:1 mājās sakaut "Rabbits". Latviešu uzbrucējam arī viens metiens, divas soda minūtes un pozitīva lietderība +1. Šosezon Krastenbergs sešās spēlēs ticis pie trim (1+2) punktiem, sešām soda minūtēm un pozitīvas lietderības +1. Citā spēlē Kristiānam Rubīnam pozitīva lietderība +1 un divas soda minūtes Ņūfaundlendas "Growlers" uzvarā pār Mančestras "Monarchs" (4:2).

Savienoto Valstu Hokeja līgā pie rezultatīvas piespēles tika Verners Egle, kurš palīdzēja "Saints" ar 4:3 pagarinājumā pieveikt "Flying Aces". Trešās trešdaļas sākumā Egle izkāvās un saņēma 5+10 soda minūtes, bet šosezon viņa kontā ir 14 spēles, četras rezultatīvas piespēles un 21 soda minūte. Piespēlēja arī Roberts Bļugers, kura 2+2 soda minūtes vispirms ļāva "Gamblers" izvirzīties vadībā, taču trīs minūtes līdz pamatlaika beigām latvietis palīdzēja "Capitols" izglābties no zaudējuma. Bullīšos uzvarēja "Capitols" (2:1). Bļugera rēķinā arī nerealizēts pēcspēles metiens un pozitīva lietderība +1. Šosezon viņam 11 spēlēs ir trīs (1+2) punkti un desmit soda minūtes.

NCAA ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Filips Buncis, kurš izdarīja vienu metienu, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un palīdzēja Arizonas štata universitātei uzvarēt ar 5:4. Viņa komandas biedram Gvido Jansonam viens metiens un negatīva lietderība -1. Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Jānis Jaks, kurš izdarīja divus metienus komandas zaudējumā ar 1:2, bet Kārlim Čukstem viens metiens, pozitīva lietderība +1 un uzvara ar 3:0.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://www.echl.com/en/matches/7fd...
https://www.echl.com/en/matches/eb3...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ncaa.com/game/icehockey...
https://www.ncaa.com/game/icehockey...
https://www.ncaa.com/game/icehockey...

     [+] [-]

, 2018-11-10 16:16, pirms 6 gadiem
Krastijburgeram vārti -nice