Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jeļisejevam -3 "Tsen Ton" zaudējumā, negatīvs arī Ševčenko

Jeļisejevam -3 "Tsen Ton" zaudējumā, negatīvs arī Ševčenko
Ēriks Ševčenko vēl Rīgas "Dinamo" formā
Foto: Dinamoriga.eu

Zaudējumu Krievijas Augstākās līgas spēlē piedzīvoja „Tsen Tou”, kas nespēja savaldīt „Neftyanik”. Abiem latviešu leģionāriem ir negatīvs lietderības koeficients.

Krievijas pēc spēka otrās līgas (VHL) spēlē Ķīnas „Tsen Tou” ar 0:3 piekāpās Ņeftekamkas „Toros”. Nikolajs Jeļisejevs vairs nebija tik veiksmīgs, kā iepriekšējās trīs spēlēs – pavadot laukumā 13:3 7 minūtes, uzbrucējs tika pie negatīva lietderības koeficienta -3, spēles laikā izdarot trīs metienus pa vārtiem. Ērikam Ševčenko veicies nedaudz labāk – 19:04 minūtes laukumā, arī trīs metienu un lietderība -1.

Līdz ar šo spēli pārtrūka Jeļisejeva trīs spēļu rezultatīvā sērija, kurā Nikolajs guvis trīs vārtus un atdevis vienu piespēli. Ševčenko aizvadītajos mačos atdevis vienu piespeli. „Tsen Tou” šobrīd ieņem 17. vietu tabulā, par vienu punktu atpaliekot no „play-off” zonas, bet turnīra līdere ir Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo”.

Ēriks Ševčenko un Nikolajs Jeļisejevs pievienojās „Tsen Tou” nedēļu atpakaļ un paspējuši aizvadīt četras spēles jaunajā komandā. Pirms pārcelšanas uz VHL Ševčenko ilgu laika bijis bez kluba, savukārt iepriekšējo sezonu aizsargs pabeidza Minskas „Yunost” komandā, bet Jeļisejevs spēlējis Rīgas „Dinamo”, bet vēlāk tika nosūtīts uz farmklubu „Liepāja/Optibet”.

VHL spēlē vēl četri Latvijas hokejisti – aizsargs Edgars Siksna (1+9) spēlē Karagandas „Saryarka”, cits aizsargs Eduards Hugo Jansons (2+0) spēlē Aļmetjevskas „Neftyanik” komandā, savukārt uzbrucēji Artūrs Ozoliņš (5+8) un Kirils Tambijevs (2+6) pārstāv, attiecīgi, Krasnojarskas „Sokol” un Sanktpēterburgas „Dynamo”.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт