Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram kārtejie vārti, Merzļikinam zaudējums

Balceram kārtejie vārti, Merzļikinam zaudējums
Rūdolfs Balcers
Foto: Oddmund Sola

Norvēģijas "Get Ligaen" ar kārtējiem vārtiem izcēlies latviešu hokejists Rūdolfs Balcers, palīzot "Oilers" uzveikt cita latvieša Maksima Ponomarenko pārstāvēto "Lorenskog". Savukārt Šveices NLA čempionātā otro zaudējumu pēc kārtas cieta "Lugano" ar Elvi Merzļikinu vārtos.

Norvēģijas "Get Ligaen" kārtējos vārtus guvis Rūdolfs Balcers, palīdzot Stavangeras "Oilers", ar 6:2 uzveikt Maksima Ponomarenko pārstāvēto "Lorenskog". Balcers guva komandas trešos vārtus, tobrīd panākot 3:0. Latvietim arī pieci metieni, divas soda minūtes un pozitīva lietderība +1. Pretinieku komandā spēlēja arī Ponomarenko, kuram viens metiens un divas soda minūtes.

Šveices NLA čempionātā zaudējumu pagarinājumā cieta Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas ar 2:3 atzina "Lions" pārākumu. Merzļikins šajā mačā tika galā ar 32 no 35 pretinieku metieniem.

Maču aizvadīja arī Ivara Punnenova pārstāvētā "Tigers", kas ar 5:2 uzveica "Fribourg-Gotteron" vienību. Arī šajā mačā Punnenovs palika rezervē.

Šveices NLB čempionātā uzvaru, ar 6:3 izcīnija Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau", kas sakāva "Langenthal" vienību. Andersons spēlēja ceturtajā maiņā, izceļoties ar rezultatīvu piespēli.

VHL, sagrāvi ar 0:6 piedzīvoja Aleksejs Širokovs un viņa pārstāvētā "Zvezda", kas kapitulēja "Sputnik" vienībai. Širokovs, kā ierasts, spēlēja pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 16:17 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem.

Itālijas "Serie A", uzvaru ar 4:3 pagarinājumā izcīnija Maksima Širokova pārstāvētā "Vipiteno", kas uzveica "Val Pusteria" vienību. Širokovam šajā mačā rezultatīva piespēle un divi metieni pa vārtiem.

Baltkrievijas čempionātā, zaudējumu pēcspēles metienos , ar rezultātu 1:2 piedzīvoja Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomel", kas atzina "Metallurg" pārākumu. Vienīgos vārtus "Gomel" komandas labā guva tieši Brahmanis, realizējot lielo skaitlisko vairākumu. Brahmanis meta arī bulīti, taču savu iespēju neizmantoja. Latviešu hokejistam šajā mačā arī divi metieni pa vārtiem.

Citā mačā Artūra Sevčenko pārstāvētā "Khimik-SKA" vienība atzina "Vitebsk" pārākumu ar 0:2. Sevčenko šajā mačā pieci metieni pa vārtiem.

Somijas "Mestis" zaudējumu pagarinājumā ar 3:4 piedzīvoja Andra Sikšņa pārstāvētā "RoKi", kas atzina "SaPKo" vienības pārākumu. Siksnis spēlēja komandas ceturtajā maiņā, uz laukuma pavadot 07:11 minūtes, kuru laikā statistikā neatzīmējās.

Francijas "Ligue Magnus" uzvaru ar 5:1 izcīnija Ervīna Muštukova pārstāvetā "Grenoble", kas pieveica "Angers" vienību. Muštukovs tika galā ar 22 no 23 pretinieku metieniem.

  +4 [+] [-]

, 2015-10-11 00:18, pirms 9 gadiem
Tas puika galīgi dulls palicis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-11 11:41, pirms 9 gadiem
Merzlikinam shosezon 9 speeles, 2,22 ielastas ripas videeji speelee un 93,43 % atvairiito metienu.

Punnenovam - 2 speeles, 5,07 ielastas ripas videeji speelee un 81,82 % atvairiito metienu.

T. Andersonam - 9 speeles, 1+4, +1 lietderiibas koeficients, 4 soda minuutes, 18 metieni.

Balceram - 9 speeles, 7+4, +9 lietderiibas koeficients, 8 soda minuutes.

Ponomarenko - 4 speeles, 0+0, +1 lietderiibas koeficients, 4 soda minuutes.

A.Shirokovam - 10 speeles, 0+5, +1 lietderiibas koeficients, 2 soda minuutes, 18 metieni.

M.Shirokovam - 8 speeles, 2+3, 7 soda minuutes, 25 metieni.

Brahmanim - 12 speeles, 10+6, 0 lietderiibas koeficients, 4 soda minuutes, 40 metieni.

Shevchenko - 10 speeles, 4+1, -1 lietderiibas koeficients, 6 soda minuutes, 25 metieni.

Mushtukovam - 4 speeles, 2,51 ielasta ripa videeji speelee, 91,2 % atvairiito metienu.