Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jaks, Mamčics un Bukarti krāj punktus pārbaudēs, Tumanovs uzsāk sezonu Somijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jaks, Mamčics un Bukarti krāj punktus pārbaudēs, Tumanovs uzsāk sezonu Somijā
Roberts Mamčics. Foto: HC Energie Karlovy Vary

Pārbaudes spēlēs Čehijā šovakar rezultatīvi bija Karlovi Varu "Energie" aizsargi Jānis Jaks un Roberts Mamčics, kā arī Vītkovices komandas uzbrucēji Roberts un Rihards Bukarti. Savukārt aizsargs Miks Tumanovs Jiveskiles JyP rindās uzsāka savu otro sezonu Somijas augstākajā hokeja līgā.

Karlovi Varu vienības zaudējumā (2:4) pret "Mladá Boleslav" Jakam vārtu guvums un rezultatīva piespēle, bet Mamčicam punkts par piespēli. Vītkovice ar 5:1 sakāva Čehijas otrās spēcīgākās līgas uzvarētāju Vsetīnu, Robertam Bukartam gūstot vārtus, bet viņa brālim Rihardam – piespēlējot.

Somijas meistarsacīkšu pirmajā kārtā Jiveskile ar 3:4 bullīšos piekāpās Čempionu līgas komandai Lahti "Pelicans". 23 gadus vecais Tumanovs uz ledus pavadīto 11:18 minūšu laikā divreiz meta pa vārtiem un kopumā mēroja 2,83 kilometru attālumu. Vārtsargs Ēriks Vītols cīņu vēroja no Jiveskiles soliņa.

Dānijas meistarsacīkstēs uzbrucējs Filips Buncis (divās spēlēs 0+1) rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Odenses "Bulldogs" ar 5:3 uzvarēt Frederikhāvnas "White Hawks".

Izmantotie avoti:
https://www.liiga.fi/en/game/2025/3...