Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeru un Gudļevski atzīst par mača pirmajām zvaigznēm, Balceram 1+1

Bļugeru un Gudļevski atzīst par mača pirmajām zvaigznēm, Balceram 1+1
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Šonakt Amerikas Hokeja līgā (AHL) norisinājās vairākas spēles ar latviešu hokejistu dalību. Veiksmīgu maču aizvadīja uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš guva uzvaras vārtus un palīdzēja „Penguins” pārspēt „Devils” ar 3:2, bet Kristers Gudļevskis atvairīja 38 no 40 metieniem "Sound Tigers" uzvarā pār "Phantoms".

Mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, bet papildlaikā Bļugers tika pie vārtsarga atvairītas ripas un iemeta to vārtos – 3:2, gūstot ceturtos vārtus papildlaikā šosezon un kļūstot par mača pirmo zvaigzni. Pēc 52 aizvadītajām spēlēm uzbrucēja kontā ir 14 vārti un 18 piespēles, ka arī lietderības koeficients +14.

„Sound Tigers” ar Kristeru Gudļevski vārtos pārspēja „Phantoms” ar 3:2. Latviešu vārtsargs atvairīja 38 no 40 metieniem, svinēja desmito uzvaru šosezon un tika atzīts par mača labāko spēlētāju. Gudļevskis aizvadījis 27 spēles, vidēji mačā ielaiž 2,66 vārtus, atvaira 90,1% metienu, bet trijos mačos vārtsargs palika nepārspēts.

Rūdolfam Balceram atzīmējoties ar 1+1, „Barracuda” sagrāva „Monsters” ar Matīsu Kivlenieku vārtos – 6:2. Uzbrucējs piecas reizes meta pa vārtiem un noslēdza maču ar +2, bet sezonas 52 mačos Balcers guvis 15 vārtus un atdevis 21 piespēli. Kivleniekam tā bija 34. spēle, vidēji mačā vārtsargs ielaiž 3,04 vārtus un atvaira 89,3% metienu.

Ontario hokeja līgā (OHL) Renārs Krastenbegs tika pie piespēles „Generals” uzvarā pār „Steelheads” ar 6:2. Uzbrucējs guvis 35 (19+16) punktus 52 mačos. Arī Kristiāna Rubīna (6+19 šosezon) „Tigers” tika pie panākuma, pārspējot „Oil Kings” Rietumu hokeja līgas (WHL) spēlē ar 6:4. Latviešu aizsargs maču uzsāka sākumsastāvā, bet noslēdza ar -1. Savukārt ECHL Kristofers Bindulis (4+10) atzīmējās ar trīs metieniem „Stingrays” zaudējumā pret „Rabbits” ar 2:3

Vernera Egles „Capitols” ar 4:2 uzvarēja „Fargo Force”. Latvietis pie rezultativitātes punktiem netika, sezonas 40 mačos gūstot 11 vārtus un septiņas reizes piespēlējot partnieriem.

NCAA čempionātā Jāņa Jaka „American Int’l” cieta sagrāvi pret „Canisius”, latviešu aizsargam maču noslēdzot ar -3. Kārlis Čukste atzīmējās ar piespēli vienīgajā vārtu guvumā „Quinnipiac” sagrāvē pret „Cornell” – 1:9. Eduardam Tralmakam -1 „Maine” zaudējumā pret „Providence” ar 3:4, bet Haralda Egles „Clarksson” piekāpās „Colgate” – 1:2.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
ushl.com
https://www.collegehockeynews.com

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs: ViestursThePunisher

  -3 [+] [-]

, 2018-03-10 08:58, pirms 7 gadiem
Varbut tadi raksti video jau, bet varbut esmu vienigais kam gribas redzet tada pasa veida video ka bija zemgum kur ltv brauca ciemos uz Bufalo, tikai protams ar citiem blugers, balcers u.c

  -1 [+] [-]

, 2018-03-10 09:18, pirms 7 gadiem
izskatās, ka visiem mūsu NCAA studentiem hokeja sezona ZA rīt beigsies...

     [+] [-]

, 2018-03-10 09:32, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: izskatās, ka visiem mūsu NCAA studentiem hokeja sezona ZA rīt beigsies...
Čukstem būs iespēja sevi Bobam pierādīt.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-10 09:35, pirms 7 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: Māc tomēr šaubas, vai Bļugers ir NHL materiāls. Spēlētājs ir labs, bet vai pirmo divu maiņu? Kaut kā neticās, ka viņš būs tas, ka pa ceturto maiņu sitīsies...
Bļugeru kā pirmo divu maiņu spēlētāju īsti neviens ZAmerikā nav saucis. Tb, viņš var spēlēt tajās maiņās, taču NHL kontekstā viņš ir labs divvirzienu un situāciju spēlētājs.

Ja runā par uzbrucējiem-pirmo maiņu spēlētājiem (pēc stila un produktivitātes, ne nominālās maiņas) iekš NHL, tad tādi Latvijā vismaz tuvākajā laikā neizskatās, ka būs.

     [+] [-]

, 2018-03-10 09:45, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: izskatās, ka visiem mūsu NCAA studentiem hokeja sezona ZA rīt beigsies...
Čukstem un Jakam laikam vispār nav variantu, bet Tralmakam un Eglem gan iespējams komandas vēl var aizķerties.

Ja visi zaudēs, tad noteikti gaidīšu viņus izlasē. Ja, protams, pašiem būs vēlme visu sakārtot ar skolām. Kādas tev priekšnojautas, redzēsim no šiem kadriem kādu izlasē?

     [+] [-]

, 2018-03-10 09:45, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bļugeru kā pirmo divu maiņu spēlētāju īsti neviens ZAmerikā nav saucis. Tb, viņš var spēlēt tajās maiņās, taču NHL kontekstā viņš ir labs divvirzienu un situāciju spēlētājs.

Ja runā par uzbrucējiem-pirmo maiņu spēlētājiem (pēc stila un produktivitātes, ne nominālās maiņas) iekš NHL, tad tādi Latvijā vismaz tuvākajā laikā neizskatās, ka būs.
Hmm.. šķiet, ka Balcers tāds varētu būt, ne?

     [+] [-]

, 2018-03-10 10:16, pirms 7 gadiem
Balcers gūstot savu 36. punktu ir pārspējis Karsuma iespētos 35 punktus savā debijas sezonā un ir kļuvis par 5. rezultatīvāko spēlētāju starp Latvijas AHL debitantiem un 3. rezultatīvākais 20 gadnieks.

Vispār smieklīgs virsraksts. Vai atzīšana par vienu no spēles labākajiem spēlētājiem ir svarīgāks fakts par to, ka Bļugers iemet vārtus papildlaikā un Gudļevskis izcīna 4. uzvaru pēc kārtas? Kas tad beigās ir svarīgāks un ko tad ieraksta spēlētāja statistikas ailēs?

  +4 [+] [-]

, 2018-03-10 10:29, pirms 7 gadiem
marko_polo rakstīja: Hmm.. šķiet, ka Balcers tāds varētu būt, ne?
Top 6 uzbrucējs nozīmē, kā minimums, stabils 30-40 punktu guvējs sezonā. Cik tādu ir bijis Latvijas hokejā? Sākot no Sprukta līdz Jevpalovam, kurus sauca par nākošajiem Latvijas TOP uzbrucējiem NHL. Pat Zemgus, kuram pirms drafta šī loma bija pilnīgi reāla, beigu beigās par tādu nekļuva un nez vai kļūs.

Un jautājums šeit ir ne tikai par paša hokejista spējām, bet arī par iespējām un komandas vajadzībām. Visi nekad nebūs metēji. Beigu beigās, pirmajās divās maiņās ir tikai divas vietas (pēc stingrajām pozīcijām), kas nozīmē, ka, lai spēlētu TOP6, ir jābūt starp ~60 labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem līgā.

Mūsu vienīgais reālais NHL TOP uzbrucējs bija Sergejs Žoltoks, kurš par tādu kļuva pēc n-tajām sezonām maļoties pa zemākajām līgām (kur viņš bija iespaidīgāks par Balceru) un pa zemākajām maiņām. Minesotā, kur parādījās iespēja, Žoltoks arī kļuva par TOP6 uzbrucēju gan nomināli, gan arī reāli.

Rezumējot - prognozēt vai Balcers būs vai nebūs, ir ļoti nepateicīgs pasākums. Varbūt, tiešām arī būs, taču totalizatorā naudu uz to es neliktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-10 12:18, pirms 7 gadiem
Pens jau ilgi auklējas ar Bļugeru. Pat tad ja viņa statistika nav tā spožākā. Tur droši vien ir kaut kas tāds, ko mums pēc statistikas cipariem nesaprast. Viņš sistemātiksi tiek vilkts un likts pa pakāpieniem uz augšu. Domāju tas brīdis, kad viņš tiks nopietni iespēlēts Pitsburgā nav aiz kalniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-10 12:34, pirms 7 gadiem
Gudlevskis jau sen ir pelnijis spelet NHL , tikai neveiksmigu sakritibu del tas nav pagaidam izdevies ,tiesam NHL liemena vartsargs , vel Kivlenieks...

     [+] [-]

, 2018-03-10 12:43, pirms 7 gadiem
marko_polo rakstīja: Čukstem un Jakam laikam vispār nav variantu, bet Tralmakam un Eglem gan iespējams komandas vēl var aizķerties.

Ja visi zaudēs, tad noteikti gaidīšu viņus izlasē. Ja, protams, pašiem būs vēlme visu sakārtot ar skolām. Kādas tev priekšnojautas, redzēsim no šiem kadriem kādu izlasē?
jebkurā gadījumā, visiem viņiem sezonas būs cauri tuvākajās nedēļās.

kurš (un vai vispār kāds) no viņiem brauks pie Boba? Nezinu. Man nav ziņu, cik un kā katrs no viņiem noslogots ar studijām un kādi vispār ir viņu plāni.
Man subjektīvi jau gribētos redzēt, ko spēj Čukste, Tralmaks...

     [+] [-]

, 2018-03-10 12:47, pirms 7 gadiem
backstab rakstīja: Pens jau ilgi auklējas ar Bļugeru. Pat tad ja viņa statistika nav tā spožākā. Tur droši vien ir kaut kas tāds, ko mums pēc statistikas cipariem nesaprast. Viņš sistemātiksi tiek vilkts un likts pa pakāpieniem uz augšu. Domāju tas brīdis, kad viņš tiks nopietni iespēlēts Pitsburgā nav aiz kalniem.
ilgi??? šobrīd Bļugeram tā ir tikai 2. sezona Pens sistēmā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-10 13:08, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: iesaku pārslēgties uz īstu hoķi
tūlīt TRAKTOR - NEFTEHIMIK
Par "īstu" hoķi tās naftas ķīmiķu izdarības saukt nebūtu prātīgi. Nav īsti skaidrs, kamdēļ jāvelk slidas, lai varētu izkauties?

  +7 [+] [-]

, 2018-03-10 13:09, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: jēga savu laiku tērēt interesējoties par amatieru līgām... un vēl mētāt baigākos ekspertus Tur viss ir skaidrs bez iedziļināšanās...

labāk skatieties VHL, MHL .. Tur ir juniori ,kuri var uzspīdēt kādreiz .
Kāpēc spēlētāji kuri atnāk no AHL un citām, jūsu vārdos sakot amatieru līgām, KHL kļūst par līderiem? No šis sezonas top20 rezultatīvākajiem spēlētajiem 5 pirms KHL laikos, lielāko daļu karjeras aizvadījuši AHL, NCAA un citās "amatieru" līgās (Vejs, Douss, Šehura, Sekstons un Elisons). Vejs un Douss ir Top5 rezultatīvākajos, 3 pārējie ir līderi PO komandās. Visi 5 minētie ir bijuši līderi KHL, jau no ienākšanas neatkarīgi, kurā sezonā tas ir noticis. Un tie nav vienīgie šāda veida spēlētaji, tie ir tikai šīs sezonas līderi.
Savukārt, par NHL zudušo spēku - interesanti, kāpēc Krievija nav spējusi gūt zeltu nevienās no Olimpiskajām spēlēm, kurās piedalās NHL spēlētāji? NVS un Krievijas izlase (jeb oficiāli OAR) zeltu guva tikai tad, kad NHListi nepiedalījās vai daļēji piedalījās. Arī pasaules čempionātos tiko kā Kanāda, Zviedrija, Somija saņem kārtīgu piešprici un NHL, rezultāti ir pavisam citi.
Un runājot par Girgensonu - katram savi uzdevumi. Nav jēga taisīt komandu tikai no zvaigznēm. Ja sataisa visu komandu no zvaigznēm, atkal Krieviju var lietot kā paraugu - Pēterburgas čempionāts, Soču olimpiāde- rezultātus droši vien ziniet.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-10 13:12, pirms 7 gadiem
Eduards Ozols rakstīja: Kāpēc spēlētāji kuri atnāk no AHL un citām, jūsu vārdos sakot amatieru līgām, KHL kļūst par līderiem? No šis sezonas top20 rezultatīvākajiem spēlētajiem 5 pirms KHL laikos, lielāko daļu karjeras aizvadījuši AHL, NCAA un citās "amatieru" līgās (Vejs, Douss, Šehura, Sekstons un Elisons). Vejs un Douss ir Top5 rezultatīvākajos, 3 pārējie ir līderi PO komandās. Visi 5 minētie ir bijuši līderi KHL, jau no ienākšanas neatkarīgi, kurā sezonā tas ir noticis. Un tie nav vienīgie šāda veida spēlētaji, tie ir tikai šīs sezonas līderi.
Savukārt, par NHL zudušo spēku - interesanti, kāpēc Krievija nav spējusi gūt zeltu nevienās no Olimpiskajām spēlēm, kurās piedalās NHL spēlētāji? NVS un Krievijas izlase (jeb oficiāli OAR) zeltu guva tikai tad, kad NHListi nepiedalījās vai daļēji piedalījās. Arī pasaules čempionātos tiko kā Kanāda, Zviedrija, Somija saņem kārtīgu piešprici un NHL, rezultāti ir pavisam citi.
Un runājot par Girgensonu - katram savi uzdevumi. Nav jēga taisīt komandu tikai no zvaigznēm. Ja sataisa visu komandu no zvaigznēm, atkal Krieviju var lietot kā paraugu - Pēterburgas čempionāts, Soču olimpiāde- rezultātus droši vien ziniet.
Jēziņ, pat autori uzķeras uz šī troļļa provokācijām.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-10 13:13, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jēziņ, pat autori uzķeras uz šī troļļa provokācijām.
Neuzķeros, tikai uzrakstu, reto reizi komentāru, lai neuzķerās citi, kas nesaprot, ka savu domu jāprot argumentēt.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-10 13:14, pirms 7 gadiem
Eduards Ozols rakstīja: Kāpēc spēlētāji kuri atnāk no AHL un citām, jūsu vārdos sakot amatieru līgām, KHL kļūst par līderiem? No šis sezonas top20 rezultatīvākajiem spēlētajiem 5 pirms KHL laikos, lielāko daļu karjeras aizvadījuši AHL, NCAA un citās "amatieru" līgās (Vejs, Douss, Šehura, Sekstons un Elisons). Vejs un Douss ir Top5 rezultatīvākajos, 3 pārējie ir līderi PO komandās. Visi 5 minētie ir bijuši līderi KHL, jau no ienākšanas neatkarīgi, kurā sezonā tas ir noticis. Un tie nav vienīgie šāda veida spēlētaji, tie ir tikai šīs sezonas līderi.
Savukārt, par NHL zudušo spēku - interesanti, kāpēc Krievija nav spējusi gūt zeltu nevienās no Olimpiskajām spēlēm, kurās piedalās NHL spēlētāji? NVS un Krievijas izlase (jeb oficiāli OAR) zeltu guva tikai tad, kad NHListi nepiedalījās vai daļēji piedalījās. Arī pasaules čempionātos tiko kā Kanāda, Zviedrija, Somija saņem kārtīgu piešprici un NHL, rezultāti ir pavisam citi.
Un runājot par Girgensonu - katram savi uzdevumi. Nav jēga taisīt komandu tikai no zvaigznēm. Ja sataisa visu komandu no zvaigznēm, atkal Krieviju var lietot kā paraugu - Pēterburgas čempionāts, Soču olimpiāde- rezultātus droši vien ziniet.
Viņš ir trollis, kurš noniecina visu ,kas ir saistīts ar NHL , AHL hokeju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-10 13:54, pirms 7 gadiem
Eduards Ozols rakstīja: Neuzķeros, tikai uzrakstu, reto reizi komentāru, lai neuzķerās citi, kas nesaprot, ka savu domu jāprot argumentēt.
Tu uzķēries gan, pie kam pa seklo.
Tā troļļa mērķis ir izprovocēt komentārus, kuros ar viņu diskutētu, mēģinot pierādīt viņa apgalvojuma (absurdā) neptiesumu. Viņam tas izdevās, kārtējo muļķi (Tavā personā) viņš ir atradis.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-10 14:16, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Gudļevskis atguvis spēles kvalitāti, statistikas rādītāji pelna līgumu arī nākošajai sezonai AHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-10 18:47, pirms 7 gadiem
guntis86 rakstīja: Prieks, ka Gudļevskis atguvis spēles kvalitāti, statistikas rādītāji pelna līgumu arī nākošajai sezonai AHL.
par kaut kādu kvalitāti, lai varētu pieminēt potenciālo līgumu nākamajai sezonai, šobrīd te ir lieko runāt - skat. https://theahl.com/stats/goalie-sta... .

     [+] [-]

, 2018-03-10 21:11, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ilgi??? šobrīd Bļugeram tā ir tikai 2. sezona Pens sistēmā
Atvainojos - ne tikai Pens, bet arī visur pirms tam. Viņam viss tā loģiski pa soļiem uz priekšu ir gājis, bez liekas ažiotāžas.
1 2 37 komentāri