Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam piespēle pirmajā minūtē, Jevpalovs negatīvs uzvarā 4:1

Rolands Eliņš

Dzierkalam piespēle pirmajā minūtē, Jevpalovs negatīvs uzvarā 4:1
Mārtiņš Dzierkals
Foto: TC Media/Jean-François Vachon

Amerikas Hokeja līgā uzvaru izcīnījusi Ņikitas Jevpalova komanda Sanhosē „Barracuda”, savukārt Kvebekas Junioru hokeja līgā Mārtiņš Dzierkals izcēlies ar rezultatīvu piespēli.

Mārtiņš Dzierkals „Huskies” sastāvā svinēja uzvaru pār „Foreurs” ar 7:4 un ar rezultatīvu piespēli palīdzēja atklāt rezultātu, turklāt paveica to jau spēles 26. sekundē. Turpinājumā vārtu netrūka abu komandu izpildījumā, un Dzierkals maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, taču punktus vairs neguva. Viņa rēķinā trīs metieni pa vārtiem un pieci spēka paņēmieni, kas bija augstākais rādītājs komandā.

Dzierkals 55 QMJHL spēlēs savācis 63 punktus (24+39). Viņa pārstāvētā komanda jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs un ieņem pārliecinošu pirmo vietu regulārās sezonas kopvērtējumā. Šonakt „Huskies” izcīnīja sezonas 50. uzvaru pamatlaikā. Dzierkals rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir 34. vietā līgā un otrajā vietā debitantu konkurencē.

Amerikas Hokeja līgā savukārt Sanhosē „Barracuda” ar Ņikitu Jevpalovu sastāvā ar 4:1 pieveica Stoktonas „Heat”. Latvijas uzbrucējs ar punktiem neizcēlās, turklāt tieši viņa maiņa bija vienīgā komandā, kas palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, esot laukumā vienīgajos ielaistajos vārtos. Jevpalovs 49 AHL spēlēs, kas ir viņa debija profesionālajā hokejā, guvis 12 punktus.

Izmantotie resursi:
QMJHL
TheAHL.com
| The American Hockey League