Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rimjānam spilgtākā spēle Norvēģijā, Fjodorovam vārti 11:2 uzvarā Kazahstānā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rimjānam spilgtākā spēle Norvēģijā, Fjodorovam vārti 11:2 uzvarā Kazahstānā
Leonards Rimjāns (Nr. 47). Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Karjeras produktīvāko spēli Norvēģijas meistarsacīkstēs aizvadījis 27 gadus vecais latviešu hokejists Leonards Rimjāns, kurš ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Ringerikes "Panthers" uzvaru ar 7:2 pār Oslo "Manglerud Star".

• Daugavpils hokeja audzēknis laukumā pavadītajās 19 minūtēs kopumā izdarīja četrus metienus pa vārtiem, kā arī iekrāja lietderības koeficientu +2. Rimjāna rēķinā šosezon ir 16 (6+10) rezultativitātes punkti. "Panthers" ar 25 kārtās sakrātiem 26 punktiem ieņem astoto vietu.

Šveices Nacionālajā līgā uzbrucējs Deniss Smirnovs 16 ar pusi minūšu laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī bija pārāks piecos no sešiem (83,3%) iemetieniem, palīdzot Ženēvas "Servette" mājās ar 3:1 pārspēt Cīrihes "Lions". Uzvarētāju rindās aizsargam Sandim Smonam piecu minūšu laikā viens raidījums pa vārtiem. "Servette" izcīnīja piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs, ar 38 punktiem 30 mačos turnīra tabulā pakāpjoties uz desmito vietu.

Kazahstānas čempionātā sesto panākumu pēc kārtas guva Karagandi "Saryarqa", kas savā laukumā ar 11:2 sagrāva Petropavlas "Kulager". Uzbrucējs Deniss Fjodorovs (šosezon nopelnījis 3+6) izcēlās ar vārtu guvumu, kamēr "Saryarqa" kapteinis Edgars Siksna (8+19) - ar rezultatīvu piespēli. Kazahstānas čempionvienības uzbrucējs Daņila Larionovs (4+7) šoreiz palika tukšā. "Saryarqa" ar 46 punktiem 28 cīņās pārņēma turnīra līderpozīciju.

Vācijas hokeja līgā (DEL) ceturto panākumu pēdējās piecās cīņās svinēja aizsarga Artūra Kuldas (22 minūšu laikā divi metieni pa vārtiem un lietderības koeficients +1) pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine", viesos ar 3:2 bullīšos salaužot pastarītes Švenningeras "Wild Wings" pretestību. Pingvīni ar 36 punktiem 27 spēlēs kopvērtējumā nostiprinājās desmitajā vietā.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) ārpus Vekšes "Lakers" pieteikuma joprojām palika vārtsargs Jānis Kalniņš, čempionei ar 3:2 bullīšos pieveicot Lietuvas valstsvienības vārtsarga Manta Ārmaļa (atvairīja 27 no 29 metieniem) klubu Stokholmas "Djurgården". "Lakers" ar 42 punktiem dala sesto līdz astoto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://shaiba.kz/match/11185/sarya...
https://www.penny-del.org/event/sch...
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...