Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štālam Ukrainā vārti, Bērziņam piespēle; Tribuncovam 15. punkts sezonā

Štālam Ukrainā vārti, Bērziņam piespēle; Tribuncovam 15. punkts sezonā
Juris Štāls
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Agra Saviela, Armanda Bērziņa, Jura Štāla un Jāņa Andersona pārstāvētā Kijevas ''Kompanion'' Ukrainas augstākās līgas spēlē ar rezultātu 5:3 pieveica ''Levy'' vienību. Šajā mačā ar vārtu guvumu izcēlās Juris Štāls, bet ar rezultatīvu piespēli Armands Bērziņš.

Štālam vārti, Bērziņam piespēle, komanda uzvar

Spēles pirmajā trešdaļā ''Kompanion'' izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas sākumā ''Levy'' vienība samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet perioda vidū to jau izlīdzināja(2:2). Tomēr perioda beigās ''Kompanion'' atkal izdevās izvirzīties vadībā, kad skaitliskajā vairākumā pēc Armanda Bērziņa piespēles ar vārtu guvumu izcēlās Ruslans Borisenko. Vēl pēc nepilnas pusminūtes ''Kompanion'' dubultoja pārsvaru(4:2).

Trešā perioda otrajā minūtē Juris Štāls pēc Vitālija Gavriļuka piespēles skaitliskajā vairākumā guva komandas piektos vārtus. ''Levy'' perioda vidū atguva vienus vārtus(5:3), bet samazināt rezultātu starpību līdz minimumam viņiem vairs neizdevās.

Juris Štāls maču noslēdza ar vārtu guvumu, negatīvu lietderības koeficientu "-1", kā arī diviem izdarītiem metieniem. Armands Bērziņš izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu "-1". Jānis Andersons neizcēlās ar rezultativitātes punktiem, bet nopelnīja labāko lietderības koeficientu komandā "+3". Agris Saviels otrā perioda vidū nopelnīja lielo noraidījumu(20+5) līdz spēles beigām.

Tribuncova "Gomeļ" ar 8:1 uzvar

Šovakar kārtējo regulārās sezonas spēli aizvadīja Atvara Tribuncova pārstāvētā Gomeļa, kas ar latviešu aizsarga palīdzību ar 8:1 sagrāva ''Junior'' vienību. Latviešu aizsargs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, pozitīvu lietderības koeficientu "+2", kā arī diviem izdarītiem metieniem. Šīs sezonas 13 spēlēs Tribuncova kontā jau 15 (5+10) punkti.

Jekimovs nespēlē, komandai piektais zaudējums pēc kārtas

Neveiksmi Somijas hokeja līgā šovakar piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa", kas ar 2:4 atzina Raumas "Lukko" pārākumu, mūsu uzbrucējs šodienas mačā nepiedalījās. "SaiPa" vienībai šis jau bija piektais zaudējums pēc kārtas, pēdējo uzvaru Roberta Jekimova pārstāvētā komanda izcīnīja 25. septembrī, kad ar rezultātu 4:3 tika pieveikta "Jokerit" vienība.

Pēc 11 aizvadītajām cīņām "SaiPa" ar 16 izcīnītiem punktiem turnīra tabulā ieņem 5. vietu 14 komandu konkurencē. Nākamo spēli "SaiPa" hokejisti aizvadīs piektdien, 12. oktobrī.

Izmantotie resursi:
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
pointstreak.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-09 22:35, pirms 12 gadiem
svētdien Donbass 2-Kompanjon, tiešraide no 16.50 Ukraiņu hokeja kanālā.

     [+] [-]

, 2012-10-09 22:36, pirms 12 gadiem
dzidrais krauklis aka simeks rakstīja: nez, nez...BAČā bija arī rezultatīvs
salīdzinot ar BAČu, tieši Ukrainā Štālam diez ko labi neiet... skat. Eliteprospects.com - Juris Stals un Юріс Шталс - UKR - Професіональна хокейна ліга... .

     [+] [-]

, 2012-10-09 22:43, pirms 12 gadiem
Prieks, ka Štāls atsācis vārtus gūt !

     [+] [-]

, 2012-10-09 22:44, pirms 12 gadiem
marks4 rakstīja: Prieks, ka Štāls atsācis vārtus gūt !
o jā - veselu 1 golu šosezon iemetis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-09 22:53, pirms 12 gadiem
dzidrais krauklis aka simeks rakstīja: jāskatās....Hvoro kapā Donbas2 un vēl pāris letiņi
muļķības!

Hvoro kopā ar Ēriku Golubevu ir Bilij Bars! skat.: pointstreak.com .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-09 23:40, pirms 12 gadiem
seemslegit rakstīja: Nu šitas arī ir Štāla līmenis
Nu,kad Štāls Dinamo spēlēja-4.maiņa tik daudz ziepes kā tagad nevārīja-te es domāju šodien klasiski zaudētos vārtus un nevajadzīgos Ivanāna noraidījumus katrā otrajā spēlē,bez tam arī Podziņam kāda ripa vārtos vēl iekrita...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-10 11:20, pirms 12 gadiem
TRIBUNCOVS. vot tas ir kartigs. Vecis, savos gados plaukst un zeļ visu cienju. Lai pamacas. Dinamo. Aizsargi. Kadam jabut kartigam vecim. Nepikst bet spele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja