Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Batņam piespēle ''Mountfield'' zaudējumā, Cibuļskim pirmais punkts sezonā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Batņam piespēle ''Mountfield'' zaudējumā, Cibuļskim pirmais punkts sezonā
Oskars Batņa. Foto: Mikkelin Jukurit

Pārbaudes mačā pirms gaidāmās klubu sezonas ar rezultatīvu piespēli izcēlās Oskars Batņa, bet viņa pārstāvētā Čehijas Ekstralīgas komanda ''Mountfield'' pagarinājumā ar 2:3 atzina Vācijas čempionāta vienības ''Ingolstadt'' pārākumu. Dānijas čempionātā otro uzvaru izcīnīja Oskara Cibuļska un Jāņa Fecera pārstāvētā Herningas ''Blue Fox''.

• Batņa ar rezultatīvu piespēli izcēlās čehu pirmajā vārtu guvumā otrā perioda piektajā minūtē.

• Uzbrucējs Oskars Batņa spēlēja ''Mountfield'' pirmajā maiņā, bet pirmajā aizsargu pārī bija cits Latvijas izlases hokejists Ralfs Freibergs.

• Batņa trīs pārbaudes spēlēs iekrājis vienus vārtus un divas rezultatīvas piespēles, bet Freibergs ar punktiem nav izcēlies.

• ''Mountfield'' jauno Čehijas Ekstralīgas sezonu sāks 18. septembrī, kad viesos spēlēs pret Kristapa Zīles pārstāvēto Litvīnovas ''Verva''.

• Dānijas ''Metal Ligaen'' otrajā spēlē pie otrā panākuma tika Oskara Cibuļska un Jāņa Fecera pārstāvētā Herningas ''Blue Fox'', kas ar 5:3 izbraukumā apspēlēja ''Rodovre Mighty Bulls''.

• Cibuļskis četras minūtes un desmit sekundes pirms pamatlaika beigām izcēlās ar rezultatīvu piespēli, nopelnot pirmo punktu sezonā. Vārtsargs Fecers ''Blue Fox'' vārtos tika galā ar 12 no 15 pretinieku metieniem.

• Nākamo maču ''Blue Fox'' aizvadīs 13. septembrī, mājās uzņemot ''Odense Bulldogs''.

Izmantotie resursi:
https://metalligaen.dk/live/

  -2 [+] [-]

, 2024-09-09 22:02, pirms nedēļas
Kaut 100 !D