Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Latvijā hokeja talantu pietiek "

Beresņevs: "Latvijā hokeja talantu pietiek "
Leonīds Beresņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja speciālists Leonīds Beresņevs intervijā "Sporta Avīzei" norādījis, ka, viņaprāt, Latvijā ir pietiekami daudz jauno hokeja talantu, tomēr būtiskāks ir ieguldītais darbs un šo spēlētāju profesionalitāte. Tāpat arī treneris atskatījies uz aizvadīto sezonu Kazahstānas klubā "Arlan", ar kuru kopā izcīnītas bronzas medaļas.

Beresņevs slavēja Kazahstānas hokeja čempionātu, norādot, ka tā līmenis ir augstāks kā Baltkrievijas čempionātā. Kā apstiprinājums tam kalpojot viesspēlētāju augstais līmenis, tomēr arī citas lietas Kazahstānas klubos tiek sakārtotas un daudz tiek darīts spēlētāju un treneru darba ērtībai.

Treneris arī atklāja, ka Latvijas hokejā talantu pietiek, tomēr, viņaprāt, svarīgi ir šos talantus ievirzīt pareizā gultnē, lai izveidotos spēcīgi profesionāļi. Lielu nozīmi Beresņevs piešķir treniņu darbam un labai fiziskajai sagatavotībai.

Fiziskā sagatavotība bijis arī viens no centrālajiem jautājumiem pēdējā Beresņeva darba vietā Kokšetavas "Arlan", ar kuru kopā Latvijas hokeja speciālists izcīnīja Kazahstānas čempionāta bronzas medaļas, lai gan regulāro čempionātu klubs noslēdza samērā pārliecinošā pirmajā vietā.

Beresņeva laikā klubs piedzīvojis plašas pārmaiņas ne tikai spēlētāju sastāva ziņā, bet arī treniņu norises procesā, saņemot arī citu, labāku attieksmi no kluba vadības. Līdzīgi kā citos vadošajos klubos, arī "Arlan" rindās vadošās lomas spēlēja leģionāri, starp tiem arī latvieši Artūrs Ozoliņš un Andrejs Smirnovs.

Pilna intervija ar Leonīdu Beresņevu lasāma šodienas "Sporta Avīzē".

  +2 [+] [-]

, 2013-07-09 12:40, pirms 11 gadiem
Talantu mums ir, junioros var uzskaitit vismaz 8 jaunos hokejistus kuri varetu but jaunie lideri Latvijas izlase pec 5 gadiem. Bukarts, Jelisejevs un Golovkovs tie ir tikai dazi juniori kas var nakotne noteikt Latvijas izlases rezultatus!

     [+] [-]

, 2013-07-09 12:43, pirms 11 gadiem
Izlasīju visu interviju SA ,intresanta un pozitīva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-07-09 13:23, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Pareizi saka, bet viņi nespēj progresēt. Piemēram Girgensons 14 gados bija 21. labākais punktu guvējs Latvijā, savā vecuma grupā.
Iespējams, ka tie 20, kas bija virs viņa, tagad jau atmetuši hokeju. Bieži vien izsitas pacietīgākie nevis talantīgākie.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-09 14:49, pirms 11 gadiem
Smukas klišejas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-09 19:32, pirms 11 gadiem
Es nesaprotu to, kā Kazahstānas čempionāts var būt spēcīgāks par BAČ? Diezvai BAČ vadošajos klubos galvenās lomas spēlētu pieminētie leģionāri no Latvijas.

     [+] [-]

, 2013-07-09 23:10, pirms 11 gadiem
Gook rakstīja: Iespējams, ka tie 20, kas bija virs viņa, tagad jau atmetuši hokeju. Bieži vien izsitas pacietīgākie nevis talantīgākie.
vēl iespējams, ka viņš nespēlēja superrezultatīvā superkomē...