Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ē. Ševčenko žēlojas par Novokuzņeckas smogu, jaunākais brālis gatavs pārmaiņām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ē. Ševčenko žēlojas par Novokuzņeckas smogu, jaunākais brālis gatavs pārmaiņām
Ēriks Ševčenko. Foto: ugra-hc.ru

Daugavpils hokeja audzēkņi, brāļi Ēriks Ševčenko un Artūrs Ševčenko vēl nevar atklāt nākamās sezonas klubus. Ērikam nepatika pagājušā sezona, savukārt Artūrs pēc Francijā pavadītajām sezonām gatavs jaunam izaicinājumam. Par to vēstīts laikrakstā "Latgales Laiks".

29 gadus vecais aizsargs Ēriks Ševčenko ir neapmierināts ar aizvadīto sezonu, jo Novokuzņeckas "Metallurg" bija uzdevums izcīnīt pirmo vietu, taču pietrūka pāris punktu, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm. Mūsu hokejists uzskata, ka spēlētāju sastāvs bija pietiekami labs, lai izpildītu minēto uzdevumu. Koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona beidzās priekšlaicīgi arī tām komandām, kurām veicās labāk. Mūsu aizsargs 41 mačā sakrāja 16 (2+14) rezultativitātes punktus.

Sibīrijas pilsētā sadzīves apstākļi bija ļoti labi, viss tika nodrošināts. Tas lielā mērā saistīts ar to, ka "Metallurg" nesen spēlēja KHL. Tiesa, bija viens liels mīnuss - gaisa piesārņojums. Novokuzņecka ir strādnieku pilsēta, tur darbojas daudzas rūpnīcas, līdz ar to pilsētā jūtams smogs.

Kā zināms, nākamsezon Novokuzņeckas "Metallurg" galvenais treneris būs Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs, kurš divas komandas divus gadus pēc kārtas aizveda līdz VHL čempionu titulam (2018, 2019). Pirms dažām dienām par šīs vienības dalībnieku kļuva mūsu uzbrucējs Edgars Kulda.

Sezona priekšlaicīgi noslēdzās arī Ērika jaunākajam brālim Artūram, kurš pārstāvēja Francijas klubu "Mulhouse". Nākamsezon viņš spēlēs citur. "Klubs piedāvāja palikt ar labiem nosacījumiem, taču izlēmu, ka jāvirzās tālāk un kaut kas jāpamaina manā karjerā un dzīvē," atklāj 26 gadus vecais uzbrucējs Artūrs Ševčenko, kurš aizvadītās sezonas 47 spēlēs sakrāja 44 (17+27) punktus - karjeras rekords pieaugušo līmenī.

Šobrīd brāļi Ševčenko atrodas Daugavpilī. Nav zināms, kādos klubos spēlēs nākamsezon.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Latgales Laiks", Igors Ameļka

  +1 [+] [-]

, 2020-06-09 19:52, pirms 4 gadiem
Abi uz Dinamo

  +3 [+] [-]

, 2020-06-09 20:58, pirms 4 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Abi uz Dinamo
uz kuru?uz to kuru Muravej vai Kozlov trenēs?

  -1 [+] [-]

, 2020-06-10 16:07, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: uz kuru?uz to kuru Muravej vai Kozlov trenēs?
Uz to, kuru Sējējs menedžēs

     [+] [-]

, 2020-06-10 16:16, pirms 4 gadiem
Gan jau viens būs RD!

     [+] [-]

, 2020-06-21 09:30, pirms 4 gadiem
Autors, vai tad viņš žēlojās...? Ehhh, šitās interpre oktācijas.