Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eglem vārti otrajā spēlē pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eglem vārti otrajā spēlē pēc kārtas
Haralds Egle. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas Hokeja līgā saspringtu zaudējumu piedzīvoja Manitobas “Moose”, kas savā laukumā ar 5:6 pagarinājumā piekāpās Stoktonas “Heat”. Haralds Egle guva savus otros vārtus sezonā.

Haralds Egle izcēlās otrās trešdaļas ievadā, gūstot Manitobas “Moose” pirmos vārtus un samazinot pretinieku pārsvaru uz pusi. Latviešu uzbrucējs precīzu metienu izdarīja otrajā mačā pēc kārtas, un Eglem tie bija sezonas otrie vārti. Zaudējumā pret Stoktonas “Heat” viņš atzīmējās ar diviem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

“Moose” 57. minūtē nonāca iedzinējos, bet divas minūtes vēlāk prata izraut pagarinājumu un punktu. Komanda ar 13 mačos savāktajiem 13 punktiem ieņem ceturto vietu Kanādas divīzijā, apsteidzot vienīgi Belvilas “Senators”.

VIDEO: Egle iemet otro ripu AHL

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 11:48, pirms 4 gadiem
Eglem jau ilgi sekoju līdz, viņš ir spēcīgs ar labu metienu. Un tagad jau epizodiski tiek pacelts uz augstākām maiņām. Redzēsim cik tālu tiks, bet viņs noteikti jau tagad ir izlases līmeņa spēlētājs.
Nākošajā sezonā vajadzētu būt 6 letiņiem nhl, bet ka tik beigās nav tā kā ar basīti, ka uz PČ neviens nav un izlase neko nerāda.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 13:41, pirms 4 gadiem
īgls

  +2 [+] [-]

, 2021-03-09 14:45, pirms 4 gadiem
Sochi rakstīja: Eglem jau ilgi sekoju līdz, viņš ir spēcīgs ar labu metienu. Un tagad jau epizodiski tiek pacelts uz augstākām maiņām. Redzēsim cik tālu tiks, bet viņs noteikti jau tagad ir izlases līmeņa spēlētājs.
Nākošajā sezonā vajadzētu būt 6 letiņiem nhl, bet ka tik beigās nav tā kā ar basīti, ka uz PČ neviens nav un izlase neko nerāda.
Merzļikins, Balcers, Bļugers, Girgensons. Tas būtu skaidrs.
Kivlenieks, Egle, Ābols, Čukste, Rubīns? Kuri ir nākamie divi? Sajūtas saka, ka ja kāds no viņiem tiks (nostabilizēsies) NHL, tad tas būs liels pārsteigums.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 15:03, pirms 4 gadiem
riebeklis2000 rakstīja: īgls
Jā, Īgls un Džeks ir mūsējie!

     [+] [-]

, 2021-03-09 16:13, pirms 4 gadiem
Sochi rakstīja: Nākošajā sezonā vajadzētu būt 6 letiņiem nhl, bet ka tik beigās nav tā kā ar basīti, ka uz PČ neviens nav un izlase neko nerāda.
Izlases sakarā, vismaz pagaidām, es nepārdzīvotu, jo Eiropas TOP līgās spēlē pietiekami daudz laba līmeņa spēlētāju. Viņiem esot ierindā, cīnīties par palikšanu (2015. gada variants) vai lidot ārā no elites tā kā nevajadzētu.

Tajā pat laikā jāteic, ka bez NHL spēlētājiem cerības uz iekļūšanu 1/4 finālā ir visai niecīgas.

     [+] [-]

, 2021-03-09 16:42, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Izlases sakarā, vismaz pagaidām, es nepārdzīvotu, jo Eiropas TOP līgās spēlē pietiekami daudz laba līmeņa spēlētāju. Viņiem esot ierindā, cīnīties par palikšanu (2015. gada variants) vai lidot ārā no elites tā kā nevajadzētu.

Tajā pat laikā jāteic, ka bez NHL spēlētājiem cerības uz iekļūšanu 1/4 finālā ir visai niecīgas.
šogad tak neviens nelido uz bē grupu!

     [+] [-]

, 2021-03-09 16:44, pirms 4 gadiem
b2 rakstīja: Jā, Īgls un Džeks ir mūsējie!
Džaks!
vēl ir Kivlanieks.
Rubīna spēles neesmu redzējis šosezon. Čukste tā īsti neatceros kā izrunā, nav palicis atmiņā!

     [+] [-]

, 2021-03-09 17:42, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: šogad tak neviens nelido uz bē grupu!
Komentētājs Sochi cer uz 6 latviešu spēlētājiem NHL konkrēti nākamsezon. Tādēļ es par nākamo sezonu un PČ runāju, pieņemot, ka EU TOP līgās spēlējošo īpatsvars paliks tāds pats, kā šogad.