Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam 27. vārti WHL, Ābols tukšā

Andrejs Siliņš

Bukartam 27. vārti WHL, Ābols tukšā
Rihards Bukarts
Foto: winterhawks.com

Naktī uz trešdienu Rietumu hokeja līgā (WHL) zaudējumu piedzīvoja Rodrigo Ābola un Riharda Bukarta pārstāvētā Portelndas "Winterhawks", taču Bukarts kārtējo reizi izcēlās ar vārtu guvumu.

"Winterhawks" izbraukumā tikās ar Everetas "Silvertips" un jau pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos ar 0:2, bet pēc divām trešdaļām tablo vēstīja 0:3. Pēdējās trešdaļas vidū četru minūšu laikā viesi divas reizes izmantoja vairākumu un pirmais, kurš iemeta vārtus, bija Rihards Bukarts trešdaļas desmitajā minūtē. Izskaņā viesi vēl nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet rezultātu tas nedeva, un "Winterhawks" piedzīvoja zaudējumu ar 2:3.

Bukarts bez vārtiem protokola citās ailītēs neatzīmējās, savukārt Rodrigo Ābolam divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-2).

Bukarts šajā sezonā guvis jau 27 vārtus, bet "Winterhawks" sastāvā šie bija 22. vārti. 20 gadus vecajam uzbrucējam izdevies sakrāt 49 punktus komandas sastāvā, bet kopumā sezonā jau 58 punkti (27+31).

Austrumkrasta līgā (ECHL) zaudējumu bez Roberta Lipsberga sastāvā piedzīvoja Jūtas "Grizzlies", kas ar 3:5 viesos piekāpās Kalamazū "Wings".

     [+] [-]

, 2016-03-09 09:45, pirms 9 gadiem
hmm... Lipsbergs pēdējās 9 spēlēs tikai 1 spēlē piedalījies...