Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Girgensona "Americans" sausā uzvara, Bļugers un Jevpalovs rezultatīvi

Rolands Eliņš

Girgensona "Americans" sausā uzvara, Bļugers un Jevpalovs rezultatīvi
Zemgus Girgensons
Foto: theahl.com

Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročesteras „Americans” šonakt izcīnījusi sauso uzvaru pār Abotsfordas „Heat” (5:0). Citās Ziemeļamerikas hokeja līgās rezultatīvi izcēlušies Teodors Bļugers (vārti) un Ņikita Jevpalovs (divas piespēles), kuru komandām gan atšķirīgi panākumi.

Lai arī „Americans” šīs nakts spēlē izdarīja par 18 metieniem mazāk nekā viņu pretinieki (26:44), tomēr viņu vārtos ļoti sekmīgi darbojās Deivids Ledžio, turklāt „Americans” realizēja trīs vairākuma izspēles, kas palīdzēja izcīnīt sauso uzvaru (5:0) pār saviem Ziemeļu divīzijas konkurentiem Abotsfordas „Heat”. „Americans” 55 spēlēs izcīnījuši 63 punktus, bet „Heat” 60 spēlēs 62.

Zemgus Girgensons šajā mačā izcēlās ar trešajā periodā nopelnītajām divām soda minūtēm, metienus pa vārtiem neizdarīja un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu. Savukārt citas AHL komandas Oklahomas „Barons” sastāvā joprojām nav rodams savainotā Kristiāna Pelša vārds – šonakt „Barons” ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpušies „IceHogs” komandai.

Rietumu koledžu hokeja asociācijas turnīrā (WCHA) ar vārtu guvumu Minesotas „Mavericks” rindās izcēlies Teodors Bļugers. Viņš atklāja rezultātu spēles sestajā minūtē, taču spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficentu mīnus divi, bet viņa komanda piedzīvoja zaudējumu 3:4.

Divas rezultatīvas piespēles Kvebekas Junioru līgā izdarījis Ņikita Jevpalovs, sekmējot „Armada” komandas uzvaru (4:2) pār „Drakkar” vienību. Jevpalovs šo spēli aizvadīja nevis ierastajā centra uzbrucēja pozīcijā, bet gan bija pārvietots uz kreiso malu, kas gan netraucēja viņam aizvadīt rezultatīvu spēli un to noslēgt ar pozitīvu lietderības koeficentu plus viens.

Savukārt NCAA hokeja turnīrā sākušāsizslēgšanas spēlēs, kurās piedalās arī „Falcons” komanda no „Bowling Green State” universitātes, kuru pārstāv iepriekš diskvalificētais Ralfs Freibergs. Pirmajā spēlē pret LSSU „Falcons” piekāpās ar 0:2 un sērijas otro spēli aizvadīs jau rītdien, kas var izrādīties arī pēdējā šosezon (sērija noris līdz divām uzvarām). Freibergam šajā spēlē negatīvs lietderības koeficents mīnus viens, bet trijās regulārā čempionāta spēlēs, kuras Freibergs paspēja aizvadīt, viņam divas rezultatīvas piespēles.

Rietumu Hokeja līgā šonakt tikās Roberta Lipsberga un Rinalda Rosinska komandas „Thunderbirds” un „Cougars”, kuras pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot tā arī nespēja (1:1), bet pēcspēles metienos veiksmīgāka izrādījās „Cougars” vienība, kuras sastāvā šonakt gan nebija Rosinska. Ar neko īpašu šonakt gan neizcēlās arī Lipsbergs, bet Edgara Kuldas „Oil Kings” ar 3:2 šonakt pieveikusi „Wheat Kings” – Kulda šajā spēlē pa nullēm.

Izmantotie resursi:
WCHA.com - WCHA Game Box Scores
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
QMJHL Network
bgsufalcons.com
WHL Network

  -3 [+] [-]

, 2013-03-09 08:59, pirms 12 gadiem
Zemgus ka Biedriņš!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 09:05, pirms 12 gadiem
lai vai kaa Zemgum daudz labak butu bijis NCAA .

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 09:50, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka čakarē to mūsu Zemgu likdami malā.
Treneris alnis pilnīgs!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 11:31, pirms 12 gadiem
Detroits rakstīja: lai vai kaa Zemgum daudz labak butu bijis NCAA .
Viennozīmīgi, vārtu gūšanas garšu jau pazaudējis, būs tas pats, kas ar Daugavu. NCAA jau būtu normāla punktu bagāža un uz viņu pilnīgi savādāk skatītos.