Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam vārti, Balceram 1+2, Ābolam pirmās zvaigznes gods

Jevpalovam vārti, Balceram 1+2, Ābolam pirmās zvaigznes gods
Rūdolfs Balcers
Foto: Allen Douglas / kamloopsthisweek.com

Latvijas jaunie hokejisti aizvadījuši spēles dažādās Ziemeļamerikas līgās. Rietumu hokeja līgā 30. vārtus sezonā guva un divas rezultatīvas piespēles izdarīja Rūdolfs Balcers, bet Kvebekas junioru līgā bez punktiem palika, taču mača pirmās zvaigznes statusu ieguva Rodrigo Ābols. Savukārt Amerikas hokeja līgā septīto reizi šosezon izcēlās Ņikita Jevpalovs.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Sanhosē "Barracuda" uzvaras vārtus pret "Gulls" (2:1) guva Ņikita Jevpalovs, izceļoties septīto reizi šosezon un nopelnot 13. punktu. Viņš pa vārtiem meta trīs reizes, tika sodīts ar divu minūšu noraidījumu un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

Tikmēr Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' ielaida četrus vārtus laika posmā no 27. līdz 39. minūtei, savā laukumā ar 0:4 zaudējot "Ice Caps". Teodors Bļugers visbiežāk no mājinieku hokejistiem (piecas reizes) apdraudēja sāncenšu vārtus, taču ieguva negatīvu lietderības koeficientu -2. Līdz šim aizvadītajās 26 sezonas spēlēs Bļugers guvis piecus vārtus un iekrājis 15 rezultativitātes punktus.

Lielisku sniegumu Rietumu hokeja līgā (WHL) atkal nodemonstrēja Rūdolfs Balcers, palīdzot Kemlupas ''Blazers'' mājās sakaut "Rockets" - 6:0. Viņš guva savus 30. vārtus sezonā, pirms tam divas reizes asistējot partneriem. 19 gadus vecais Balcers, kurš 50 mačos sakrājis 57 (30+27) punktus, dueli noslēdza ar iespaidīgu lietderību (+4) un tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Panākumu izcīnīja arī Kristiāna Rubīna pārstāvētā "Tigers", uz sava ledus uzveicot "Raiders" vienību (3:2). Latviešu aizsargs cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Šajā sezonā viņš laukumā devies 41 spēlē, gūstot trīs vārtus un izdarot divdesmit piespēles.

Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) spēlē zaudējumu piedzīvoja Rodrigo Ābola pārstāvētā "Titan", kas savā laukumā ar 2:3 piekāpās "Sea Dogs". Lai gan jaunajam uzbrucējam, kurš 36 cīņās nopelnījis tikpat (13+23) punktus, bet šoreiz protokolā atzīmējās ar četriem metieniem, 17 no 28 uzvarētiem iemetieniem un divām soda minūtēm, uzlabot savus rezultativitātes rādītājus neizdevās, viņš tika atzīts par mača spilgtāko zvaigzni.

Visbeidzot, NAHL čempionātā "Aston Rebels" atzina "Titans" pārākumu (3:5). Aizsargs Gvido Jansons izpildīja vienu metienu, nopelnīja divu minūšu noraidījumu un punktu par rezultatīvu piespēli. Savukārt vārtsargs Mareks Mitens atkal palika uz rezervistu soliņa. Šosezon Jansona rēķinā 35 (16+19) punkti 36 mačos.

Izmantotie resursi:
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
QMJHL – Includes live game day coverage,...
WHL Network
WHL Network
Game Summary | North American Hockey League | NAHL

  -2 [+] [-]

, 2017-02-09 08:21, pirms 8 gadiem
No Ābola biju gaidījis rezultatīvāku spēli šosezon

  -3 [+] [-]

, 2017-02-09 08:41, pirms 8 gadiem
Visus uz Dinamo!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-09 11:45, pirms 8 gadiem
Ja skatās pēc līgu ranga, tad Ņikita bez maz vai mums viens no top spēlētājiem. Nav īpaši rezultatīvs, bet pēc rezultativitātes Zemgus faktiski ir līdzīgs un izlase bez Zemgus vairs nav iedomājama.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-09 14:30, pirms 8 gadiem
backstab rakstīja: Ja skatās pēc līgu ranga, tad Ņikita bez maz vai mums viens no top spēlētājiem. Nav īpaši rezultatīvs, bet pēc rezultativitātes Zemgus faktiski ir līdzīgs un izlase bez Zemgus vairs nav iedomājama.
Golus mest vins mak, tas ir labi. Varbut, ka uz vel vienu sezonu ligumu iedod. Katra zinja progress ir, un tas shajaa vecumaa ir ljoti svarigi. Veiksmi vinjam!

  -1 [+] [-]

, 2017-02-09 19:13, pirms 8 gadiem
Par Mitenu gan nav taisnība 8.02. spēlē 2. periodā viņš nomainīja vārtsargu, kurš ielaida pirmos 3 vārtus (3:0) .t

  +1 [+] [-]

, 2017-02-09 20:57, pirms 8 gadiem
Sfinks rakstīja: Par Mitenu gan nav taisnība 8.02. spēlē 2. periodā viņš nomainīja vārtsargu, kurš ielaida pirmos 3 vārtus (3:0) .t
????

Spēles oficiālajā protokolā ir minēts, ka Mitēns visu spēli malā nosēdēja - skat. Game Summary | North American Hockey League | NAHL .