Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gipteram vārti, Brancim piespēle, Bukartam piespēle pret Rēdlihu

Andrejs Siliņš

Gipteram vārti, Brancim piespēle, Bukartam piespēle pret Rēdlihu
Mārtiņš Gipters
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Piektdienas vakarā cīņas dažādās Eiropas hokeja līgās aizvadīja Latvijas hokejisti, no kuriem vairāki izcēlās ar rezultatīvu sniegumu.

Čehijas ekstralīgā Roberts Bukarts ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Zlin" viesos trīs tūkstošu līdzjutēju priekšā pēcspēles metienos ar 2:1 pieveikt Jēkaba Rēdliha pārstāvēto "Energie". Bukartam 18 uz ledus pavadītajās minūtēs arī divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+1). Rēdliham 20 minūtēs četri metieni pa vārtiem un viens spēka paņēmiens. "Zlin" ar 45 punktiem ir devītajā vietā, bet "Energie" ar 36 punktiem ir priekšpēdējā 13. pozīcijā.

Vācijas DEL čempionātā Arvīda Reķa "Panther" ar 2:1 mājās četrarpus tūkstošu klātbūtnē apspēlēja "Grizzlys". Reķis pie rezultativitātes punktiem netika, bet trīsreiz meta pa vārtiem un saņēma vienu noraidījumu, ka arī sakrāja negatīvu koeficientu (-1). Savukārt Krēfeldes "Pinguine" ar Haraldu Vasiļjevu sastāvā viesos atzina Minhenes "Red Bull" pārākumu. Vasiļjevam viens metiens pa vārtiem un koeficients -1. "Panther" tabula ir astotā, bet Krēfeldes komandai pēdējā 14. vieta.

Šveices NLA čempionātā pamatīgu zaudējumu piedzīvoja priekšpēdējā vietā esošā "SCL Tigers", kas ar 0:7 mājās piekāpās tabulas līderei "ZSC Lions". Ivars Punnenovs vārtos stājās pirms pēdējās trešdaļas, nomainot šveiciešu vārtsargu Damjano Čačo. 20 nospēlētajās minūtēs gan Ivaram ne visai sekmīgs sniegums - ielaistas trīs ripas, atvairot astoņus no 11 metieniem jeb 72,73% metienu.

Slovākijas ekstralīgā "Skalica" ar 2:3 mājās pagarinājumā piekāpās ŠHK. Zaudētāju rindās Artūrs Mickēvičs palika bez ierakstiem statistikas ailēs, bet uzvarētājiem vārtus guva Mārtiņš Gipters, savukārt rezultatīva piespēle Edgara Branča rēķinā. Gipteram tie bija trešie vārti sezonā, bet devītā piespēle. "Skalica" tabulā ir priekšpēdējā desmitā, bet ŠHK - septītā.

Citā mačā "Zvolen" viesos ar 4:3 pagarinājumā pieveica "Poprad". Uzvarētājiem Renārs Demiters saņēma divas soda minūtes, bet Jānis Andersons nespēlēja. Zaudētājiem Lauris Bajaruns statistikas rādītājos neatzīmējās. "Zvolen" tabulā ieņem trešo vietu, bet Popradas komanda ir piektā.

Austrijas čempionātā uzvaru izcīnīja Grācas "99ers", kas ar 2:1 mājās pēcspēles metienos pieveica "Villacher SV". Uzvarētāju sastāvā 21 gadu vecais uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics saņēma divas soda minūtes un tika pie negatīva koeficienta (-1).

Somijas "Mestis" līgā uzvaru izcīnīja "Hermes", kas mājās ar 4:1 apspēlēja "SaPKo", un uzvarētāju sastāvā Kristaps Baževičs 17 ar pusi minūtēs izdarīja vienu metienu un saņēma divu minūšu sodu, kā arī nopelnīja pozitīvu koeficientu (+1).

Polijas čempionātā "Orlik Opole" mājās ar 1:2 piekāpās "Polonia". Zaudētāju rindās Edgars Cgojevs bija laukumā vienīgo komandas vārtu gūšanas brīdī (+1), bet uzvarētājiem Krišs Lipsbergs arī bija laukumā tai pašā brīdī (-1). Krietni rezultatīvākā cīņā Artūra Salijas "Sanok" mājās ar 6:5 apspēlēja GKS. Latviešu aizsargs saņēma divas soda minūtes un tika pie koeficienta +2.

Kazahstānā pie uzvaras tika turnīra līdervienība "Arlan", kas ar 8:2 savā laukumā pārspēja pastarīti "Astana". Uzvarētāju rindās rezultatīva piespēle Elvijam Biezajam, kuram arī divas soda minūtes. Tabulas vicelīdere "Beibarys" ar Māri Jučeru vārtos ar 3:2 pieveica "ShKO". Savukārt "Termitau" ar 2:1 viesos pieveica Astanas "Nomad", bet Kristaps Nīmanis uzvarētāju sastāvā nebija.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-01-09 03:40, pirms 9 gadiem
Jā, Haralds tiešām malacis, rāda Herbertam piemēru 😊 Pat Gordijam Hovam būtu ko teikt 😊 Varbūt vajadzētu iemēģināt kā spēlētāju izlasē, kā treneris jau bijis, varētu atkal kopā ar Arčiju kaldināt kārtējo leģendāro uzvaru pār Krieviju nākamajā Pasaules čempionātā!

     [+] [-]

, 2016-01-09 05:25, pirms 9 gadiem
labs, nosmējos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-09 14:04, pirms 9 gadiem
"... Savukārt "Termitau" ar 2:1 viesos pieveica..." - jau kuro reizi klubs no Temirtau ir nosaukts nepareizi.