Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Edgaram Kuldam otrais punkts divās spēlēs

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Edgaram Kuldam otrais punkts divās spēlēs
Edgars Kulda (pa labi)
Foto: whl.ca

Ar rezultatīvu piespēli aizvadītajā naktī izcēlies Rietumu hokeja līgas klubā Edmontonas "Oil Kings" spēlējošais Edgars Kulda. Viņa pārstāvētais klubs gan ar 5:6 atzina Kalgari "Hitmen" pārākumu. Spēles šonakt aizvadīja arī Ņikita Jevpalovs un Kristaps Bazevičs.

"Oil Kings" zaudējums pagarinājumā

Kamēr pirmais periods noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, otrajā trešdaļā edmontoniešiem izdevās izvirzīties vadībā ar 3:2. Izšķirošs izvērtās mača trešais periods, kurā rezultāts ātri kļuva 5:4 "Hitmen" labā, taču mazāk nekā minūti pirms pamatlaika beigām neizšķirtu izraut izdevās Mihaelam Sentkruā.

Pagarinājuma izskaņā vairākumu realizēja Kalgari spēlētāji, svinot uzvaru ar 6:5. Edmontoniešu labā ar uzreiz četriem vārtu guvumiem atzīmējās Tīdžejs Fosters.

Latviešu uzbrucējs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī četrām soda minūtēm. Aizvadītajās septiņās spēlēs Kulda ticis pie kopā divām rezultatīvām piespēlēm.

Jevpalova "Armada" svin uzvaru

QMJHL kārtējo spēli šovakar aizvadīja Ņikitas Jevpalova pārstāvēta Bleinvilas-Boibriānas "Armada", kas ar 4:2 pārspēja Kvebekas "Remparts" vienību. "Armada" spēlētāji dominēja pirmos divus periodus, noslēdot tos ar 3:1 savā labā. Trešajā periodā kvebekieši centās atspēlēties, taču spēja panākt vien 2:4.

Jevpalovs maču noslēdza bez punktiem, taču ar divām soda minūtēm un uzvaru četros no pieciem veiktajiem iemetieniem. Astoņās spēlēs latviešu uzbrucējam viena rezultatīva piespēle.

Bazevičam pārliecinoša uzvara NAHL

Šonakt Kristapa Bazeviča pārstāvētā Džonstaunas "Tomahawks" atkārtoti tikās ar Džeinstaunas hokejistiem, pārspējot pretinieku ar pārliecinošo 4:1. Divus vārtu uzvarētājs labā guva Mičs Kontnijs.

Kristapa Bazeviča kontā divi metieni pa pretinieku vārtiem, kā arī pozitīvs lietderības koeficients "+1". Viņš septiņās regulārās sezonas spēlēs atzīmējies ar pieciem (3+2) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
QMJHL Network
pointstreak.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 14:09, pirms 12 gadiem
Bļugeram arī vakar punkts pārbaudes spēlē Welcome to collegehockeystats.net .