Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Sparta" pievienojas "Sochi" vārtsargs Peperle

Andrejs Siliņš

"Sparta" pievienojas "Sochi" vārtsargs Peperle
Tomāšs Peperle
Foto: hcsochi.ru

Čehijas hokeja klubam Prāgas "Sparta" pievienojies čehu vārtsargs Tomāšs Peperle, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) debitantes "Sochi" sastāvā. Iepriekš tika vēstīts, ka "Sparta" noskatījusi Latvijas valstsvienības vārtsargu Edgaru Masaļski.

Otrdien Šveices medijos parādījās ziņa, ka Prāgas "Sparta" noskatījusi Latvijas izlases pirmo numuru Edgaru Masaļski, kurš aizvadīto sezonu noslēdza Šveices līgā, bet iesāka Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Šodien KHL kluba "Sochi" preses dienests vēsta, ka komandu atstājis čehu vārtsargs Tomāšs Peperle, kurš atgriezīsies Prāgas "Sparta" vienībā. Tajā 30 gadus vecais vārtsargs savulaik uzsāka profesionāļa gaitas un arī spēlējis visbiežāk karjerā. Aizvadītajā KHL sezonā Peperle 45 spēlēs vidēji ielaida 2,68 ripas, kā arī atvairīja 91,2% pretinieku metienu.

Prāgas klubs spēlē Čehijas ekstralīgā, kur aizvadītās sezonas regulāro turnīru noslēdza ceturtajā vietā un iekļuva izslēgšanas spēļu pusfinālā, sešās spēlēs atzīstot Triņecas "Ocelari" pārākumu.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК "СОЧИ"

  +2 [+] [-]

, 2015-05-08 16:32, pirms 9 gadiem
Kolhozs jūk un brūk. Prieks par to.

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:51, pirms 9 gadiem
Teica jau, ka Sočiem esot nenormālas finansu problēmas, tā kā nav pārsteigums .

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:59, pirms 9 gadiem
vispār jau klubam vajag vismaz 2 vārtsargus...

     [+] [-]

, 2015-05-08 17:02, pirms 9 gadiem
Masaļskis pateica, ka viss tas ir bulšits par Prāgas Spartu...SC jau patīk baumot un izdomāt daudz ko.

https://www.youtube.com/watch?v=KQR...

     [+] [-]

, 2015-05-08 17:18, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: vispār jau klubam vajag vismaz 2 vārtsargus...
Nū, ja Edgars gribētu/būtu gatavs par 2. numuru spēlēt, tad jau arī Rīgā viņu paņemtu. Un Peperle šaubos, ka tiek ņemts kā 2. pa virsu Edgaram. Redz kur zaipis jau teica, ka tās visas ir liekas baumas.
Bet nu domāju, ka Edgars pēc šāda snieguma vietu sev atradīs kaut kur

     [+] [-]

, 2015-05-08 19:27, pirms 9 gadiem
Edza ir teicis cik intervijas ka viss labak velas spēlet KHL ,domaju ka pec sis chempionata vinam kads piedavas ligumu no KHL
KHL man personigi patik nezinu tos kuri vinu noliek labi ka ir tada liga ka KHL